Н У Х Т

НУХТ – гідно представлений на Young Chefs. Urban

22 вересня 2025

НУХТ – гідно представлений на Young Chefs. Urban

Нещодавно у Конгресно-виставковому центрі «Парковий» відбулася ключова гастрономічна подія року – Young Chefs. Urban, який зібрав молодих шефів, рестораторів, дослідників і представників кулінарної освіти з усієї країни.

Наш університет представляли старший викладач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Артем Ущаповський і четвертокурсник освітньої програми «Технології харчування» (спеціальність G13 «Харчові технології») Юрій Білень, які взяли активну участь у програмі заходу.

Подія охопила широкий спектр форматів: майстер-класи, панельні дискусії, гастрономічні поп-апи, а також унікальний для України Pastry Jam Session – кулінарний батл, присвячений темі гастрономічної ідентичності міста. Ключова тема форуму цього року – Urban – підкреслила важливість вивчення гастрономічної культури мегаполісів, розвитку вуличної їжі та сучасних форм ресторанного сервісу.

Юрій Білень виступив з доповіддю «Два шляхи – одна мета: їжа, що дарує емоції». Разом із відомою кондитеркою та співзасновницею сучасних гастрономічних проєктів Надією Носковою він поділився власним баченням ролі кулінарії як мистецтва, яке виходить за межі технологічних процесів і стає інструментом створення атмосфери, емоцій та ціннісного досвіду для кожного гостя.

Цей виступ став яскравим прикладом того, як досвідчені професіонали та молоді таланти знаходять точки дотику, збагачуючи одне одного і формуючи майбутнє української гастрономії. підкреслив важливість практичної взаємодії з колегами з інших закладів і шефами-практиками.

Участь представників НУХТ у Young Chefs. Urban вкотре підтверджує високий рівень підготовки фахівців у сфері харчових технологій і ресторанної справи, а також активну інтеграцію університету до професійної спільноти.

Опублікований: 22-09-2025
Читайте також:
Патріотичний онлайн-захід Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого до Дня Гідності та Свободи

21 листопада українці відзначають одне з нових, але знакових свят в історії України – День Гідності та Свободи. Воно відзначається щороку згідно з Указом Президента і встановлене на честь початку цього дня двох знаменних і доленосних подій у новітній українській історії: Помаранчевої революції 2004 р. та Революції Гідності 2013 р. Навчально-науков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Патріотичний онлайн-захід Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого до Дня Гідності та Свободи 23 листопада 2020

Триває науково-педагогічне стажування наших викладачів на базі Куявського університету (Польща)

Викладачі кафедр біотехнології продуктів бродіння і виноробства і технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжують своє науково-педагогічне стажування на базі Куявського університету у Влоцлавеку (Республіка Польща), що відбувається за сприяння Центру українсько-європейського наукового співробітництва. 2 вересня 2020 року вони прослухали...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває науково-педагогічне стажування наших викладачів на базі Куявського університету (Польща) 03 вересня 2020

Лайфхаки вступу на навчання від здобувачів кафедри електропостачання і енергоменеджменту

Триває профорієнтаційна робота здобувачів освіти кафедри електропостачання і енергоменеджменту. Студент групи ЕЛ-3-3 Олексій Фесенко провів профорієнтаційну онлайн-зустріч із учнями 11-го класу Шосткинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступ. №8 міста Шостки. Здобувач детально ознайомив учнів з освітньо-професійною програмою «Електротехніка та інф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лайфхаки вступу на навчання від здобувачів кафедри електропостачання і енергоменеджменту 31 жовтня 2023

З новими можливостями співпраці з університетами Франції знайомилася доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу

Про нові можливості співпраці з університетами Франції, які відкрилися внаслідок початку нового етапу Програми ЄС Еразмус+ на 2021-2027 рр. дізналася доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Примак. На зустрічі, організованій на найвищому рівні державною агенцією Campus France за участі послів Франції в країнах Східного Партнерст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З новими можливостями співпраці з університетами Франції знайомилася доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу 05 травня 2021