Н У Х Т

НУХТ – гідно представлений на Young Chefs. Urban

22 вересня 2025

НУХТ – гідно представлений на Young Chefs. Urban

Нещодавно у Конгресно-виставковому центрі «Парковий» відбулася ключова гастрономічна подія року – Young Chefs. Urban, який зібрав молодих шефів, рестораторів, дослідників і представників кулінарної освіти з усієї країни.

Наш університет представляли старший викладач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Артем Ущаповський і четвертокурсник освітньої програми «Технології харчування» (спеціальність G13 «Харчові технології») Юрій Білень, які взяли активну участь у програмі заходу.

Подія охопила широкий спектр форматів: майстер-класи, панельні дискусії, гастрономічні поп-апи, а також унікальний для України Pastry Jam Session – кулінарний батл, присвячений темі гастрономічної ідентичності міста. Ключова тема форуму цього року – Urban – підкреслила важливість вивчення гастрономічної культури мегаполісів, розвитку вуличної їжі та сучасних форм ресторанного сервісу.

Юрій Білень виступив з доповіддю «Два шляхи – одна мета: їжа, що дарує емоції». Разом із відомою кондитеркою та співзасновницею сучасних гастрономічних проєктів Надією Носковою він поділився власним баченням ролі кулінарії як мистецтва, яке виходить за межі технологічних процесів і стає інструментом створення атмосфери, емоцій та ціннісного досвіду для кожного гостя.

Цей виступ став яскравим прикладом того, як досвідчені професіонали та молоді таланти знаходять точки дотику, збагачуючи одне одного і формуючи майбутнє української гастрономії. підкреслив важливість практичної взаємодії з колегами з інших закладів і шефами-практиками.

Участь представників НУХТ у Young Chefs. Urban вкотре підтверджує високий рівень підготовки фахівців у сфері харчових технологій і ресторанної справи, а також активну інтеграцію університету до професійної спільноти.

Опублікований: 22-09-2025
Читайте також:
Якісна переддипломна практика – впевнений крок до виконання кваліфікаційної роботи

Останній рік навчання у бакалавраті для четвертокурсників освітньо-професійної програми «Технології харчування» (спеціальність 181 «Харчові технології») завершується переддипломною практикою та виконанням кваліфікаційних робіт. Понад 70 здобувачів освіти були направлені кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції для проходження передд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якісна переддипломна практика – впевнений крок до виконання кваліфікаційної роботи 15 травня 2025

Заняття з української мови проходять творчо, креативно та ефективно!

Резюме – важливий засіб самореклами на ринку праці. Цей документ повинен мати професійний вигляд і водночас бути надзвичайно апдейтним, креативним, адже є візитівкою охочого одержати вакантну посаду. Саме резюме формує в роботодавця перше враження про потенційного працівника. Заняття з української мови (за професійним спрямуванням) зі здобувачами ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заняття з української мови проходять творчо, креативно та ефективно! 24 вересня 2021

Біостарти – шлях до великих відкриттів

На базі фармацевтичної компанії «Артеріум» відбулася презентація проєктів «Біостарти: шлях до великих відкриттів». Під час проведення Біотехнологічних студій НУХТ їх учасникам було надано унікальну можливість спробувати себе у ролі дослідників і наблизитися до світу біотехнологій. Протягом кількох днів школярі та здобувачі ліцеїв і коледжів працюва...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біостарти – шлях до великих відкриттів 11 листопада 2024

Про дистанційне навчання, коли іншого нема: роздуми викладача

Дистанційна освіта сьогодні розглядається як якісно новий, прогресивний вид навчання, що виник на підставі ідеї відкритої освіти завдяки новим технологічним та  інформаційним можливостям.  Відоме визначення: «Дистанційна освіта - це навчання на відстані. Навчання реалізується завдяки поєднанню поштового, радіо-, телевізійного, електронного зв'язків...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про дистанційне навчання, коли іншого нема: роздуми викладача 01 квітня 2020