Н У Х Т

Успішна атестація здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

17 червня 2022

Успішна атестація здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

15 червня 2022 р. на кафедрі готельно-ресторанної справи у формі атестаційного екзамену відбулася атестація здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа», бакалаврського рівня денної форми навчання.

Набуті протягом чотирьох років навчання компетентності оцінювала Екзаменаційна комісія у складів доцентів Олени Шидловської, Олега Бортнічука, Асьят Абрамової, очолювана в.о. завідувача кафедри Ларисою Шаран. Асистент Артем Ущаповський, який виконував обов’язки секретаря, допомагав здобувачам на кожному етапі підготовки до атестації, а також акцентував увагу на форс-мажорних обставинах, які можуть мати місце, і алгоритмі дій у такому разі.

Атестаційний екзамен, організований із використанням технологій дистанційного навчання, включав завдання з навчальних дисциплін: «Організація готельного господарства», «Організація ресторанного господарства», «Технологія продукції ресторанного господарства», «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства».

Незважаючи на складність обставин сьогодення, Екзаменаційна комісія оцінила високий рівень загальних і спеціальних компетентностей здобувачів освіти.

16 червня у сімейному колі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка в онлайні зібралися представники деканату, члени Екзаменаційної комісії, щоб тепло привітати вже майже випускників із підкоренням професійної і особистої висоти у цих непростих умовах. Щирі вітання з присвоєнням кваліфікації бакалавра з готельно-ресторанної справи пролунали від в.о. декана факультету і гарантки освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» Віти Цирульнікової, заступниці декана з навчальної роботи Наталії Бондар, заступниці декана по роботі зі студентами Олени Тищенко, в.о. завідувача кафедри Лариси Шаран і членів Екзаменаційної комісії.

Дорогі студенти, перший (бакалаврський) рівень вищої освіти здобуто! Бажаємо вам міцного здоров’я, успішної самореалізації, професійного і особистого розвитку під МИРНИМ українським небом!

Ваші викладачі з ВІРОЮ у нашу ПЕРЕМОГУ дивляться у майбутнє і прагнуть, щоб кожен із вас мав можливість продовжити навчання за другим (магістерським) рівнем вищої освіти в рідній альма-матер на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка! 

Опублікований: 17-06-2022
Читайте також:
Мотивацією навчальної діяльності студентів у обраній професії опікуються наші викладачі

У рамках декади циклової комісії інформаційних дисциплін у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ відбувся відкритий захід «Ми – програмісти», що мав на меті допомогти студентам у визначенні цілей на майбутнє, мотивувати їхню подальшу навчальну діяльність у обраній професії, розширити знання студентів про професію програміста, я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мотивацією навчальної діяльності студентів у обраній професії опікуються наші викладачі 11 березня 2019

Наші фахівці проводять унікальні авторські тренінги для виробничників

12-14 липня доцент кафедри інтегрованих автоматизованих систем управління Олександр Пупена провів на базі університету тренінг «ISA 88 – управління рецептурними процесами». Авторський тренінг від нашого фахівця – єдиний в Україні, що на системному ґрунтовному рівні надає базу знань по стандарту МЕК 61512 (ISA 88), який є, по-суті, основою для ство...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші фахівці проводять унікальні авторські тренінги для виробничників 17 липня 2018

Кулінарне свято «Родинна страва»

15 лютого 2018 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулося традиційне свято кулінарного мистецтва «Родинна страва».Вже шостий рік поспіль за ініціативи директора коледжу Віри Кузнецової студенти коледжу разом зі своїми батьками, дідусями, сестрами та братами розкривають кулінарні секрети, готуючи родинну страву....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кулінарне свято «Родинна страва» 16 лютого 2018

Своїми пропозиціями щодо організації навчального процесу поділилися здобувачі факультету біотехнології та екологічного контролю

Думка студентів стосовно організації навчального процесу завжди є важливою для фахівців факультету біотехнології та екологічного контролю. Другий тиждень навчання на факультеті розпочався з анонімного опитування здобувачів. Після нелегкого семестру дистанційного навчання студенти змогли, нарешті сидячи в аудиторії, поділитися з представниками декан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Своїми пропозиціями щодо організації навчального процесу поділилися здобувачі факультету біотехнології та екологічного контролю 09 вересня 2021