Н У Х Т

Здобувачі освіти підкорюють «Гарбузовий маєток 2023-2024»!

31 жовтня 2024

Здобувачі освіти підкорюють «Гарбузовий маєток 2023-2024»!

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» взяли активну участь у конкурсі рецептів «Гарбузовий маєток» за результатами 2023-2024 навчального року, що відбувся за підтримки Асоціації рестораторів та готельєрів м. Дніпра та її директорки Олени Булах:

Анатолій Кравченко з рецептом «Гарбузові рафаелки» (керівниця – доцентка, к.т.н. Ольга Коваль);

Маліка Ходжаєва з рецептом «Торт «Гарбузовий лате» (керівниця – доцентка, к.т.н. Ірина Корецька);

Ростислав Кузьменко з рецептом «Гарбузові сирники з гарбузово-апельсиновим варенням» (керівниця – доцентка, к.т.н. Олена Павлюченко);

Софія Боровко з рецептом «Гарбузовий рулет з крем-сиром» (керівниця – доцентка, к.т.н. Наталія Стукальська);

Денис Фефелов з рецептом «Гарбузова квінтесенція під мереживним парусом» (керівниця – доцентка, к.т.н. Людмила Мамченко).

Роботи оцінювало журі з компетентних експертів. Його рішенням Маліка Ходжаєва посіла третє місце.

Для створення страв здобувачі освіти використовували сорти гарбузів «Доля», «Славута» та «Ждана», внесені до Державного реєстру сортів рослин України. Робота виконана у межах меморандуму, укладеного між Інститутом овочівництва і баштанництва НААН та університетом під керівництвом академіка Володимира Хареби, професорки Олени Хареби і ректора НУХТ Олександра Шевченка.

Нагадаємо, що протягом останніх років на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції під керівництвом гаранта освітньої бакалаврської програми «Технології харчування», професора Олега Кузьміна впроваджується зона елітарної освіти.

Вітаємо учасників і переможців кулінарного онлайн-конкурсу рецептів «Гарбузовий маєток 2023-2024»! Зокрема Маліку Ходжаєву та її наукову керівницю Ірину Корецьку, які відзначилися найкращим результатом!

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції висловлює подяку партнерам за підтримку, що сприяє розвитку молодих талантів у сфері кулінарії!

Опублікований: 31-10-2024
Читайте також:
Черговий важливий етап вступної кампанії у фахових коледжах НУХТ

Настав черговий важливий етап вступної кампанії 2021 року для вступників на базі 9 класу до фахових коледжів навчально-наукового комплексу НУХТ. 30 липня відбулося зарахування за державним замовленням на основі базової середньої освіти вступників, що здобуватимуть освітній ступінь фахового молодшого бакалавра за освітньо-професійними програмами на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Черговий важливий етап вступної кампанії у фахових коледжах НУХТ 30 липня 2021

Осінь наукових стартів на кафедрі біотехнології і мікробіології

Серед яскравих вражень осені цього року на кафедрі біотехнології і мікробіології – наукові старти МАНівських робіт учнів середніх і старших класів київських шкіл. Допитливість і цікавість до наукової роботи привели восьмикласників ліцею «Наукова зміна» Марію Погасій, Івана Соломатіна і Назара Лифенка та десятикласницю спеціалізованої школи №82 ім. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Осінь наукових стартів на кафедрі біотехнології і мікробіології 22 листопада 2018

Вражаючий майстер-клас від студентів хіміків-технологів для гостей університету в День відкритих дверей

24 лютого ініціативна група студентів хіміків-технологів 3-4 курсів спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» гостинно приймала відвідувачів Дня відкритих дверей університету, і, сподіваємося, наших майбутніх студентів на кафедрі хімічних технології харчових добавок та косметичних засобів. П’ятеро студентів під керівництвом завідувача каф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вражаючий майстер-клас від студентів хіміків-технологів для гостей університету в День відкритих дверей 26 лютого 2018

Мотивація від магістра-еколога

Кураторська  година у студентів-екологів 2 курсу відбулася у форматі онлайн-екскурсії на Бортницьку станцію аерації. Випускниця кафедри екологічної безпеки і охорони праціАнастасія Бордюг, яка зараз працює на Бортницькій станції аерації та навчається в магістратурі, розповіла про основні етапи очищення комунальних стічних вод і поділилася досвідом...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мотивація від магістра-еколога 31 грудня 2020