Студенти 1-3 курсів Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із викладачами кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів провели тематичний захід «Найвідоміші напої світу».
Сьогодні важко уявити сніданок сучасної людини без кави або чаю. Про різноманіття цих напоїв та історію їх походження розповіли представники групи ТХ-3-5 і ТХ-3-4. Про традиційні напої слов’ян – квас, узвар і збитень гості заходу дізналися від доповідачів групи ТХ-3-16ск. Не менше цікавими є безалкогольні напої Західної Європи, традиції споживання яких розкрили наймолодші учасники – група ТІ-1-2. А про екзотичні напої Південної та Північної Америки і Азії на основі соків тропічних фруктів і прянощів розповіли доповідачі групи ТІ-2-6.