Н У Х Т

Співпраця з Національною службою посередництва і примирення

03 серпня 2023

Співпраця з Національною службою посередництва і примирення

З метою поширення правових знань щодо соціально-трудових відносин серед студентської молоді директор відокремленого структурного підрозділу «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» Ігор Корчук і начальник відділення Національної служби посередництва і примирення (НСПП) у Волинській області Володимир Демидюк підписали Меморандум про співпрацю.

Меморандум передбачає розвиток співробітництва між фахівцями відділення, викладачами, працівниками та студентами коледжу. Зокрема, участь у конференціях, симпозіумах, засіданнях круглих столів, семінарах; сприяння правовій освіті студентів і підвищення рівня правової культури сторін соціально-трудових відносин, публікації спільних наукових статей; інформування громадськості про результати спільних заходів через засоби масової інформації та інтернет-ресурси.

Насамкінець зустрічі сторони погодилися, що така співпраця сприятиме розширенню у студентів кола правових знань з питань соціально-трудових відносин, вирішення колективних трудових спорів (конфліктів) та популяризуватиме діяльність НСПП.

Опублікований: 03-08-2023
Читайте також:
Засідання вченої ради університету

27 вересня відбулося планове засідання вченої ради університету. Ректор Анатолій Українець розпочав його з сумної ноти – рівно рік тому в лабораторному корпусі нашого навчального закладу спалахнула пожежа, яка забрала життя завідувача лабораторії кафедри технології зберігання і переробки зерна Лариси Чагарної. Ректор попросив присутніх вшанувати св...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Засідання вченої ради університету 27 вересня 2018

Ретельна перевірка педагогічної майстерності

Осінь знаменує для всіх учасників освітнього процесу початок нового. Це час стартів і започаткувань. Розпочинається також і новий етап перевірки педагогічної майстерності викладачів, найсуттєвішим елементом якої є проведення відкритих занять. Відкрите заняття завжди вимагає від викладача певної підготовки, завжди є показовим. Але за нинішніх воєнн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ретельна перевірка педагогічної майстерності 05 жовтня 2022

Продовжується співпраця з науковцями Інституту овочівництва і баштанництва НААН

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжує плідну співпрацю з Національною академією аграрних наук України відповідно до Меморандуму про співробітництво №43/22 у галузі науки і освіти. Днями науковці кафедри отримали від партнерів – академіка Володимира Хареби і професорки Олени Хареби дослідні зразки гарбуза сортів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжується співпраця з науковцями Інституту овочівництва і баштанництва НААН 21 листопада 2022

Ще один аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів виходить на захист дисертації

У рамках розширеного засідання кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи «Удосконалення технології льодяникової карамелі спеціального призначення аморфної та аморфно-пористої структури» аспірантки Любові Мазур. (Науковий керівник – професор кафедри Антонелла Дорохович). Головною ціл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще один аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів виходить на захист дисертації 21 листопада 2018