Н У Х Т

Співпраця з Національною службою посередництва і примирення

03 серпня 2023

Співпраця з Національною службою посередництва і примирення

З метою поширення правових знань щодо соціально-трудових відносин серед студентської молоді директор відокремленого структурного підрозділу «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» Ігор Корчук і начальник відділення Національної служби посередництва і примирення (НСПП) у Волинській області Володимир Демидюк підписали Меморандум про співпрацю.

Меморандум передбачає розвиток співробітництва між фахівцями відділення, викладачами, працівниками та студентами коледжу. Зокрема, участь у конференціях, симпозіумах, засіданнях круглих столів, семінарах; сприяння правовій освіті студентів і підвищення рівня правової культури сторін соціально-трудових відносин, публікації спільних наукових статей; інформування громадськості про результати спільних заходів через засоби масової інформації та інтернет-ресурси.

Насамкінець зустрічі сторони погодилися, що така співпраця сприятиме розширенню у студентів кола правових знань з питань соціально-трудових відносин, вирішення колективних трудових спорів (конфліктів) та популяризуватиме діяльність НСПП.

Опублікований: 03-08-2023
Читайте також:
Міжнародний науковий круглий стіл «Sustainable consumption in restaurant industry»

22 лютого 2022 року кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. В.Ф. Доценка проведений Міжнародний науковий круглий стіл «Sustainable consumption in restaurant industry» («Розумне споживання в ресторанній індустрії»). До організації та проведення заходу долучилися Лянкаранськ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний науковий круглий стіл «Sustainable consumption in restaurant industry» 24 лютого 2022

У центрі уваги – успішність здобувачів!

Кожна відеоконференція нині – це приємні емоції від зустрічі та спілкування з колегами. Уже вдруге засідання кафедри біотехнології і мікробіології відбулос дистанційно, на платформі Zoom. Як завжди обговорювалися важливі питання щодо успішності студентів і магістрів кафедри та остаточно вибудовувалася стратегія підготовки до захисту курсових проек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У центрі уваги – успішність здобувачів! 17 квітня 2020

Як четвертокурсники-хімтехнологи «Carlsberg» підкорюють

Студенти 4 курсу, що навчаються за спеціальністю 161 «Хімічні технології та інженерія», Юлія Коробка та Максим Пашкевич проходять практику на Київському пивоварному заводі «Carlsberg Ukraine» (колишній «Славутич»). Практика для студентів 4 курсу – надзвичайно важливий етап, оскільки дає змогу зрозуміти усі тонкощі спеціальності і дозволяє заглянут...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як четвертокурсники-хімтехнологи «Carlsberg» підкорюють 24 січня 2020

З Днем Української Державності!

Друзі! Сьогодні, 28 липня 2022 року, ми вперше відзначаємо День Української Державності. Не випадково свято було встановлене у День Хрещення Київської Руси-України, адже історія українського державотворення веде свій відлік ще відтоді. За понад тисячу років української державності нашим пращурам не раз доводилося зі зброєю в руках боронити нашу ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З Днем Української Державності! 28 липня 2022