Н У Х Т

Вектор на удосконалення освітньої програми «Харчові технології та інженерія» – визначено

24 january 2025

Вектор на удосконалення освітньої програми «Харчові технології та інженерія» – визначено

24 січня 2025 року в Навчально-науковому інституті харчових технологій відбулося розширене засідання робочої групи з перегляду освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» спеціальності «Харчові технології» освітнього ступеня «бакалавр».

Засідання, на якому поряд із членами робочої групи були присутні завідувачі кафедр інституту і науково-педагогічні працівники, задіяні в реалізації освітньої програми, було присвячено основному питанню – проведенню щорічного локального моніторингу освітньої програми та визначенню основних напрямів для її удосконалення.

Гарантка освітньої програми Оксана Кочубей-Литвиненко підвела підсумки за результатами ретельного опрацювання робочою групою питань стану інформаційного, методичного і кадрового забезпечення освітнього процесу освітньо-професійної програми, вкотре було проаналізовано відповідність загальних, фахових компетентностей і програмних результатів вимогам Стандарту вищої освіти за спеціальністю «Харчові технології» з урахуванням змін.

На online-засіданні члени робочої групи – викладачі і здобувачі освіти обговорили результати опитування студентів щодо якості викладання дисциплін у парних семестрах 2023-2024 н.р. і непарних семестрах 2024-2025 н.р., з якими кожний учасник освітнього процесу може ознайомитися на сайті НУХТ.

У підсумку засідання було визначено основні вектори подальшої роботи над удосконаленням освітнього процесу реалізації освітньо-професійної програми з урахуванням змін у нормативних документах уряду і МОН України, а також думки здобувачів освіти, випускників і стейкхолдерів.

Попереду – кропітка праця задля забезпечення високої якості надання освітніх послуг за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія».

Published on: 24-01-2025
Read also:
Відкритий діалог освіти, науки, бізнесу та влади

18 вересня успішно відбувся міжгалузевий хаб «Крафт. Індустрія. Освіта: синергія практик та ідей». Ключовою подією заходу став круглий стіл «Виробництво, що формує завтра: виклики, запити, рішення», який зібрав представників освіти, науки, бізнесу та влади для відкритого діалогу. З вітальним словом до учасників звернулися проректор університету з...

READ YOURSELF

Відкритий діалог освіти, науки, бізнесу та влади 19 september 2025

Магістрантка спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – переможниця Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

На базі Одеської національної академії харчових технологій відбувся II етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» разом із Х Всеукраїнською конференцією студентів, аспірантів і молодих учених «Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності». Заходи відбувалися у зміша...

READ YOURSELF

Магістрантка спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – переможниця Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 08 june 2021

Свято знань, мрій і надій: випуск бакалаврів ННІ ЕіУ НУХТ–2025

27 червня в актовій залі університету відбулася урочиста подія – випуск бакалаврів Навчально-наукового інституту економіки і управління. Цей день став символом завершення важливого етапу в житті наших студентів і початком нового – професійного. Святкова атмосфера, щирі усмішки випускників, зворушені батьки та натхненні викладачі – усе це зробило з...

READ YOURSELF

Свято знань, мрій і надій: випуск бакалаврів ННІ ЕіУ НУХТ–2025 01 july 2025

Як козаки у НУХТ Різдво й Новий рік відзначали…

Наближаються найулюбленіші з дитинства свята – Різдво Христове та Новий рік. І навіть у ці нелегкі для нашої України й усіх українців часи ми очікуємо на них з вірою у дива й сподіваннями на виконання найзаповітніших мрій і бажань. У чарівну атмосферу зимових свят занурили колектив університету наша творча молодь і фахівці Студентського центру пат...

READ YOURSELF

Як козаки у НУХТ Різдво й Новий рік відзначали… 18 december 2023