Н У Х Т

Вектор на удосконалення освітньої програми «Харчові технології та інженерія» – визначено

24 january 2025

Вектор на удосконалення освітньої програми «Харчові технології та інженерія» – визначено

24 січня 2025 року в Навчально-науковому інституті харчових технологій відбулося розширене засідання робочої групи з перегляду освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» спеціальності «Харчові технології» освітнього ступеня «бакалавр».

Засідання, на якому поряд із членами робочої групи були присутні завідувачі кафедр інституту і науково-педагогічні працівники, задіяні в реалізації освітньої програми, було присвячено основному питанню – проведенню щорічного локального моніторингу освітньої програми та визначенню основних напрямів для її удосконалення.

Гарантка освітньої програми Оксана Кочубей-Литвиненко підвела підсумки за результатами ретельного опрацювання робочою групою питань стану інформаційного, методичного і кадрового забезпечення освітнього процесу освітньо-професійної програми, вкотре було проаналізовано відповідність загальних, фахових компетентностей і програмних результатів вимогам Стандарту вищої освіти за спеціальністю «Харчові технології» з урахуванням змін.

На online-засіданні члени робочої групи – викладачі і здобувачі освіти обговорили результати опитування студентів щодо якості викладання дисциплін у парних семестрах 2023-2024 н.р. і непарних семестрах 2024-2025 н.р., з якими кожний учасник освітнього процесу може ознайомитися на сайті НУХТ.

У підсумку засідання було визначено основні вектори подальшої роботи над удосконаленням освітнього процесу реалізації освітньо-професійної програми з урахуванням змін у нормативних документах уряду і МОН України, а також думки здобувачів освіти, випускників і стейкхолдерів.

Попереду – кропітка праця задля забезпечення високої якості надання освітніх послуг за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія».

Published on: 24-01-2025
Read also:
Більше дізнатися про наш університет змогли учасники онлайн-Дня відкритих дверей НУХТ

12 грудня в нашому університеті відбувся масштабний профорієнтаційний івент. Ми звикли казати: «Відбувся День відкритих дверей Національного університету харчових технологій», але – не цього разу. Карантинні обмеження все ще вносять свої невблаганні корективи у наші плани й наміри. Випускники невпинно наближаються до часу Х, коли потрібно буде одн...

READ YOURSELF

Більше дізнатися про наш університет змогли учасники онлайн-Дня відкритих дверей НУХТ 12 december 2020

Свято індустрії краси

Завідувачка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, професорка Тамара Носенко презентувала освітні програми кафедри з підготовки фахівців для косметичної галузі «Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок» і «Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів» на XX спеціаліз...

READ YOURSELF

Свято індустрії краси 19 september 2025

Про гуманізацію і гуманітаризацію освіти подискутувала завідувач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

22 березня завідувач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Галина Чередніченко стала учасником VII Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми вищої професійної освіти» в рамках ІІ Міжнародного симпозіуму «Гуманітарний дискус мультикультурного світу: наука, освіта, комунікація». Поєднання гуманітарної підгото...

READ YOURSELF

Про гуманізацію і гуманітаризацію освіти подискутувала завідувач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 22 march 2019

Віртуальна мандрівка Україною у День вишиванки на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Щороку в Україні в третій четвер травня святкується День вишиванки. Цей день присвячується родині та родоводу. Зазвичай у цей день люди одягають вишиванки, йдуть у них на навчання, роботу, влаштовують тематичні заходи. У Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ традиційно в цей день проводять танцювальний флешмоб і тематичні фотосесі...

READ YOURSELF

Віртуальна мандрівка Україною у День вишиванки на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 22 may 2020