Н У Х Т

Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції обговорять в університеті

13 august 2019

Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції обговорять в університеті

5-6 листопада 2019 р. в університеті відбудеться VIІІ Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції». Вона працюватиме у рамках 24-ї секції за фаховим напрямком «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології» Наукової ради Міністерства освіти і науки України.

До участі в конференції запрошуються науковці, які мають завершені експериментальні дослідження і впровадження у виробництво та спеціалісти галузі, що займаються науково-практичною діяльністю.

Участь виконавців науково-дослідних робіт, що фінансуються за кошти державного бюджету, є обов’язковою.

Науковці працюватимуть за тематичними напрямками: «Промислова біотехнологія, процеси та апарати харчової, мікробіологічної та фармацевтичної промисловості», «Ресурсозберігаючі технології зернопереробних виробництв, виробництва та зберігання хлібопекарських продуктів, кондитерських і макаронних виробів та харчових концентратів», «Ресурсозберігаючі технології крохмалевмісної та цукровмісної сировини, цукрозамінників, продуктів бродіння, алкогольних і безалкогольних напоїв, екстрактів, концентратів,  харчових і кормових добавок», «Наукові проблеми технологій зберігання, консервування, виробництва та управління якістю і безпекою продуктів тваринництва, птахівництва і продуктів із гідро біонтів», «Ресурсозберігаючі технології виробництва, зберігання, консервування  та управління якістю і безпекою продуктів на основі перероблення сировини мікробіологічного та рослинного походження, в т.ч. фрукто-овочевої», «Науково-технічні проблеми розроблення та удосконалення технології жирів та їх похідних, у тому числі харчового і технічного призначення, ефірних масел і парфумерно-косметичних продуктів».

Детальніше про умови участі тут

Published on: 13-08-2019
Read also:
Викладачі НУХТ виступили на міжнародних вебінарах зі штучного інтелекту

Минулого тижня викладачі кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки (ІТШІК) долучились до міжнародних вебінарів, організованих нашими партнерами з Індонезії. Нагадаємо, що в червні цього року університет і University of Computer Science&Technology (Universitas STEKOM) з Індонезії підписали меморандум щодо партнерства м...

READ YOURSELF

Викладачі НУХТ виступили на міжнародних вебінарах зі штучного інтелекту 28 august 2023

Вражаюче плідно працюють на карантині учасники наукового гуртка «Biotech»

Карантин – не час засмучуватися і байдикувати. Це унікальна можливість нарешті знайти час на давно забуті хобі, переглянути улюблений серіал чи фільм ще раз або, взагалі, почати вивчати щось нове, будь це іноземна мова чи гра на піаніно. Окрім цього перспектива «закрити усі хвости» здається все більш заманливою, і більшість студентів це успішно роб...

READ YOURSELF

Вражаюче плідно працюють на карантині учасники наукового гуртка «Biotech» 24 april 2020

Новації в HR-сфері від команди PeopleForce для менеджерів персоналу

17 липня 2024 року здобувачі освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» (бакалаври і магістри) долучилися до онлайн-вебінару «Сучасні стратегії найму та автоматизація процесу: від ідеального кандидата до продуктивного співробітника» від команди фахівців PeopleForce ‒ професійної HRM платформи для автоматизації HR та рекрутингу процесів. ...

READ YOURSELF

Новації в HR-сфері від команди PeopleForce для менеджерів персоналу 18 july 2024

На гостину до своїх випускників

Колектив кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства і виноробства підтримує тісні зв’язки зі своїми випускниками. Днями відбулося виїзне засідання кафедри на підприємстві з виробництва комбучі «Spraga Ukraine», де більшість працівників – випускники нашого університету і, зокрема кафедри. Директор по виробництву Євген Хромець провів змі...

READ YOURSELF

На гостину до своїх випускників 19 october 2023