Н У Х Т

Авторський майстер-клас із мистецтва бариста від успішного випускника кафедри готельно-ресторанної справи

09 october 2019

Авторський майстер-клас із мистецтва бариста від успішного випускника кафедри готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся майстер-клас із мистецтва бариста від успішного випускника Владислава Дударя, співвласника кав’ярні «Transit 33/34», чемпіона України з Клеверу (Clever Dripper) 2019, віце-чемпіона України з дисципліни кава-алкоголь 2019, дворазового призера Національного чемпіонату України «Coffee and good spirits», переможця конкурсу барменів та бариста «Cofftails 2018».

Під час авторського майстер-класу Владиславу вдалося познайомити всіх учасників заходу з альтернативним приготування кави з використанням пуровера з воронкою V60 (спеціальний пристрій для фільтрового способу заварювання кави). Крім кави, до меню для гостей-абітурієнтів був включений безалкогольний коктейль із використанням техніки «Milk Washing». Учасники не тільки спостерігали за майстерністю Владислава, а також активно розпитували про секрети успіху бариста, брали участь у приготуванні кавових напоїв і не менш активно їх дегустували.

Наприкінці майстер-класу всі учасники отримали сертифікати.

Колектив кафедри висловлює вдячність талановитому Владиславу Дударю за чуйність та допомогу у вихованні майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи, адже такий надзвичайний досвід і досягнення надихають вступників і студентів на інтенсивне навчання та цілеспрямованість до реалізації власних мрій.

Published on: 09-10-2019
Read also:
Відбувся попередній захист докторської дисертації директоркою Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

28 січня 2021 р. на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся попередній розгляд дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування електрофізичних способів оброблення молочної сироватки та їх використання в технологіях молочних продуктів» доцентки Оксани Кочубей-Литвиненко на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук. У розширеному...

READ YOURSELF

Відбувся попередній захист докторської дисертації директоркою Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ 01 february 2021

У ТОП-10 бухгалтерів України-2019 – випускниця кафедри обліку і аудиту НУХТ!

У Міністерстві фінансів України відбулася урочиста церемонія нагородження переможців щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий бухгалтер України». Конкурс проводився у три етапи, у двох номінаціях: для бухгалтерів бюджетних установ і комерційних підприємств. Перший та другий етапи відбувалися в режимі онлайн-тестування на сайті. До третього етапу...

READ YOURSELF

У ТОП-10 бухгалтерів України-2019 – випускниця кафедри обліку і аудиту НУХТ! 12 december 2019

Наша стратегія – розширення співпраці з інститутами НАН України та галузевими академіями наук

Триває розширення співпраці нашого університету з інститутами НАН України та галузевими академіями наук щодо виконання спільних наукових досліджень згідно зі стратегічним планом розвитку НУХТ на 2021-2025 роки. У вересні 2023 року за ініціативи ректора Олександра Шевченка та директора Інституту садівництва НААН Ігора Гриника підготовлено та підписа...

READ YOURSELF

Наша стратегія – розширення співпраці з інститутами НАН України та галузевими академіями наук 21 september 2023

Новий гастрономічний досвід для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv»

У рамках сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбувся черговий майстер-клас з кондитерського мистецтва. У технологічній лабораторії кафедри готельно-ресторанної справи слухачі програми раді були вітати кондитера ресторану сучасної європейської кухні «The Park Kitchen» п’ятизіркового готелю міжнародної мережі «Hilton ...

READ YOURSELF

Новий гастрономічний досвід для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv» 20 april 2019