Н У Х Т

Авторський майстер-клас із мистецтва бариста від успішного випускника кафедри готельно-ресторанної справи

09 жовтня 2019

Авторський майстер-клас із мистецтва бариста від успішного випускника кафедри готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся майстер-клас із мистецтва бариста від успішного випускника Владислава Дударя, співвласника кав’ярні «Transit 33/34», чемпіона України з Клеверу (Clever Dripper) 2019, віце-чемпіона України з дисципліни кава-алкоголь 2019, дворазового призера Національного чемпіонату України «Coffee and good spirits», переможця конкурсу барменів та бариста «Cofftails 2018».

Під час авторського майстер-класу Владиславу вдалося познайомити всіх учасників заходу з альтернативним приготування кави з використанням пуровера з воронкою V60 (спеціальний пристрій для фільтрового способу заварювання кави). Крім кави, до меню для гостей-абітурієнтів був включений безалкогольний коктейль із використанням техніки «Milk Washing». Учасники не тільки спостерігали за майстерністю Владислава, а також активно розпитували про секрети успіху бариста, брали участь у приготуванні кавових напоїв і не менш активно їх дегустували.

Наприкінці майстер-класу всі учасники отримали сертифікати.

Колектив кафедри висловлює вдячність талановитому Владиславу Дударю за чуйність та допомогу у вихованні майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи, адже такий надзвичайний досвід і досягнення надихають вступників і студентів на інтенсивне навчання та цілеспрямованість до реалізації власних мрій.

Опублікований: 09-10-2019
Читайте також:
Подвійний науковий івент на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів у онлайн-режимі відбулося засідання секції «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Засідання се...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подвійний науковий івент на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 16 квітня 2021

Хмільні напої України та їх застосування у екскурсіях і спеціалізованих турах досліджували здобувачі

Здобувачі першого і другого курсів кафедри туристичного та готельного бізнесу на лекторії «Про вино і не тільки» досліджували хмільні напої України та їх застосування у екскурсіях і спеціалізованих турах. Напередодні зустрічі викладачка Тетяна Мірзодаєва провела онлайн-опитування. Здобувачі відповідали на питання: «Чи цікавими для Вас є винні тури...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хмільні напої України та їх застосування у екскурсіях і спеціалізованих турах досліджували здобувачі 26 жовтня 2022

Переведення на вакантні місця бюджету триватиме до 9 серпня

Переведення вступників до вишів на вакантні місця бюджету триватиме до 9 серпня. Це будуть ті місця, правом вступу на які не скористаються рекомендовані на них вступники. Подати документи, що підтверджують право на переведення, вступник має не пізніше 6 серпня. За всіма спеціальностями право на переведення мають ті вступники, в кого є передбачені...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переведення на вакантні місця бюджету триватиме до 9 серпня 31 липня 2019

І традиційно, і нестандартно…

Хоча кафедра іноземних мов професійного спрямування має доволі давню історію, іноді настає такий момент, про який можна сказати – «уперше». Уперше застосовано нову методику, впроваджено новий підручник, започатковано Speaking Club для здобувачів, а потім – і для викладачів… А 30 жовтня 2023 року вперше прочитано відкриту лекцію. Дисципліни кафедри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

І традиційно, і нестандартно… 02 листопада 2023