Н У Х Т

Фахівець університету - у журі з визначення кращих виробників пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, мінеральних та питних вод

06 серпня 2018

Фахівець університету - у журі з визначення кращих виробників пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, мінеральних та питних вод

2-3 серпня завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолій Куц був запрошений до участі у засіданні міжнародного журі XXІ Міжнародного конкурсу пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, мінеральних та питних вод.

Конкурс проводиться Українською галузевою компанією по виробництву пива, безалкогольних напоїв та мінеральних вод «Укрпиво» в рамках Всеукраїнської акції «Свято пива-2018», яке відбудеться у Києві наприкінці серпня.

До складу журі також були запрошені професійні експерти з Литви, Білорусі, Молдови та українські дегустатори. Фахівці мали оцінити відібрані для участі у конкурсі зразки пива, квасу, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, мінеральних і питних вод. Експерти відзначили оригінальність рецептур, і як наслідок, гармонійну злагодженість органолептичних показників, а також мікробіологічну чистоту представлених  зразків.

Імена переможців, звичайно ж, тримають у таємниці до урочистої церемонії нагородження, де вони отримають золоті, срібні та бронзові медалі, а також найголовнішу нагороду – «Бурштинову зірку» – за найбільший приріст продукції стабільної якості.

Зазначимо, що наших фахівців – викладачів кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства «Укрпиво» досить часто залучає до роботи у галузевих дегустаційних комісіях і журі фахових конкурсів. Зокрема, завідувач кафедри Анатолій Куц у травні 2018 року був членом конкурсної  комісії з оцінювання якості пиво-безалкогольної продукції міні-пивоварень.

Опублікований: 06-08-2018
Читайте також:
Науковий фаховий семінар здобувачки освітньо-наукового ступеня доктора філософії відбувся на кафедрі готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся науковий фаховий семінар здобувачки освітньо-наукового ступеня доктора філософії Анастасії Різник. Анастасія Різник представила дисертаційну роботу «Удосконалення технології хліба з вівсяного толокна» (наукові керівники – професор, д.т.н. Віктор Доценко, професорка кафедри готельно-ресторанної справи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий фаховий семінар здобувачки освітньо-наукового ступеня доктора філософії відбувся на кафедрі готельно-ресторанної справи 11 вересня 2023

Результативна поїздка на одне з підприємств МХП

Логічним продовженням візиту представниці компанії МХП, пані Валентини Зірки на кафедру теплоенергетики та холодильної техніки стала поїздка наших студентів і викладачів на підприємство. 18 жовтня 2024 року біля головного корпусу НУХТ зібралися здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальностей 141 «Електроенергетика, електротехніка та електро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Результативна поїздка на одне з підприємств МХП 21 жовтня 2024

Цікаві зустрічі викладачів і здобувачів освіти кафедри обліку і аудиту

Плідним на цікаві й корисні зустрічі видалося 2 листопада для викладачів кафедри обліку і аудиту та здобувачів освітньо-професійної програми «Облік і аудит» (бакалаврів і магістрантів). Спочатку вони зустрілися з представниками Міжнародної компанії KPMG в Україні – старшими аудиторами Захарієм Ткачовим і Романом Бараненком. Спікери розповіли, що ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаві зустрічі викладачів і здобувачів освіти кафедри обліку і аудиту 06 листопада 2023

У контексті євроінтеграції вітчизняної галузевої науки

21 листопада відбулася XIІІ Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології у контексті Євроінтеграції», традиційно присвячена обговоренню сучасних напрямків харчових технологій і промислової біотехнології для визначення можливостей щодо перспектив євроінтеграції вітчизняної галузевої науки...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У контексті євроінтеграції вітчизняної галузевої науки 27 листопада 2024