Н У Х Т

Молоко та молочні продукти в моделі здорового харчування: викладачі й здобувачі освіти обговорюють проблеми сьогодення

02 жовтня 2023

Молоко та молочні продукти в моделі здорового харчування: викладачі й здобувачі освіти обговорюють проблеми сьогодення

Викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів зі здобувачами першого та третього курсів взяли участь у Третьому круглому столі «Молоко та молочні продукти в моделі здорового харчування школярів».

Захід проводився компаніями «Люстдорф», «Молочний альянс», «Клуб сиру», «Молокія», агропромхолдингом «Астарта-Київ» у співпраці з Українським інститутом розвитку освіти, Асоціацією дієтологів України та за підтримки Швейцарії в межах швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія).

У рамках заходу обговорювалися проблеми здорового харчування з фокусом на молоко та молочні продукти через висвітлення питань поживної цінності, важливості регулярного споживання молочної продукції для збереження здоров’я дітей різних вікових груп та питання доступності як харчових продуктів для щоденного споживання.

Опублікований: 02-10-2023
Читайте також:
Внесок молодих учених у розбудову сучасного менеджменту підприємств

На базі кафедри економіки праці та менеджменту відбулася ХІІІ Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств». Основна мета проведення конференції – залучення студентів, аспірантів і молодих учених до наукової діяльності, обмін знаннями та досвідо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Внесок молодих учених у розбудову сучасного менеджменту підприємств 07 грудня 2022

Молоді науковці працюють над удосконаленням технології стабілізації виноматеріалів проти кристалічних помутнінь

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства в рамках розширеного засідання кафедри відбувся науковий семінар «Удосконалена технологія стабілізації виноматеріалів проти кристалічних помутнінь на основі алгоритму їх програмування». Доповідач Віта Щербина - технолог-винороб з ПТК «Шабо» представила матеріали досліджень за темою дисертаці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді науковці працюють над удосконаленням технології стабілізації виноматеріалів проти кристалічних помутнінь 30 травня 2018

Про підготовку операторів ринку до державних перевірок системи HACCP дізналися здобувачі та викладачі

14 грудня 2023 року за ініціативи PROFI CLUB і зовнішніх стейкхолдерів освітньої  програми «Технології харчування» першого (бакалаврського) рівня Ольги Михайлової та Богдана Михайлова відбувся професійний захід за темою «Підготовка операторів ринку до державних перевірок системи HACCP», спікером якого виступив начальник Головного управління Держпро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про підготовку операторів ринку до державних перевірок системи HACCP дізналися здобувачі та викладачі 14 грудня 2023

Із вітчизняним готельним господарством знайомляться здобувачі спеціальності  «Готельно-ресторанна справа»

Здобувачі вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» першого і другого курсів разом зі своєю наставницею, доценткою випускової кафедри Ольгою Пушкою побували на ознайомчій екскурсії готелем «Raziotel Kyiv», який розташований в історичному центрі міста. Здобувачі дізналися про особливості функціонування закладу розміщення, який пра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із вітчизняним готельним господарством знайомляться здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 23 вересня 2021