Н У Х Т

Здобувачі-екологи взяли участь у онлайн-конгресі для майбутніх менеджерів зеленої економіки

23 листопада 2022

Здобувачі-екологи взяли участь у онлайн-конгресі для майбутніх менеджерів зеленої економіки

22 листопада відбувся Всеукраїнський онлайн-конгрес для майбутніх менеджерів зеленої економіки, який було організовано Асоціацією професіоналів довкілля «ПАЕУ» спільно з Офісом сталих рішень за сприяння ПРООН у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру та за фінансової підтримки Європейського Союзу. Головною метою заходу, учасниками якого стали наші студенти-екологи, було продемонструвати перспективи для професійного розвитку майбутніх спеціалісток і спеціалістів під час війни, їхню роль у повоєнній зеленій відбудові України.

Відомі професіонали в галузі екології та суміжних галузей поділилися досвідом і надали дієві рекомендації для успішної підготовки фахівця зі сталого розвитку – професії майбутнього, в яку поступово трансформується професія еколога.

Реалії часу та важливість професії створюють нові виклики, які складно подолати, якщо не користуватися своєрідним алгоритмом, який надав громадський діяч, природоохоронний інженер та експерт з питань екологічного моніторингу Максим Сорока:

- стресостійкість і позитивне відчуття ситуації – врятують в усіх викликах
- здатність вчитись швидко і самостійно – щоб не вилетіти з професії ще на етапі її здобуття
- English – musthave для фахівців зеленої економіки
- друга, додаткова спеціалізація – проєктний менеджмент, юриспруденція тощо
- писати, говорити і пояснювати. Вміти говорити по суті, доводити
- бути частиною спільноти – без залучення до ініціатив важко отримати рекомендації
- діяти – не чекати перемоги, а самовдосконалюватися!
- роботодавець не буде вчити!

Наші учасники вдячні Асоціації професіоналів довкілля «ПАЕУ» та особисто її президентці Людмилі Циганок за запрошення до участі в конгресі та організацію заходу, який вкотре дає можливість усвідомити, що за професією еколога майбутнє нашої планети.

Опублікований: 23-11-2022
Читайте також:
Про особливості міжнародної сертифікації дізналися здобувачі від стейкхолдера, фахівчині компанії «Нафтогаз України»

На кафедрі обліку і аудиту відбулася зустріч здобувачів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» зі стейкхолдером, головним фахівцем відділу фінансової та податкової звітності Департаменту бухгалтерського обліку та звітності Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» Мар'яною Зелінською (випускницею кафедри) та гарантами освітньо-професі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про особливості міжнародної сертифікації дізналися здобувачі від стейкхолдера, фахівчині компанії «Нафтогаз України» 09 грудня 2020

Ідеї для креативного святкового декору від студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Як святково оформити стіл у закладі ресторанного господарства знають студенти 1 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа», групи ГС-1-6. Конкурс на краще тематичне оформлення столу у закладі ресторанного господарства проводиться у рамках лабораторних занять з дисципліни «Ресторанна справа». Свої дизайнерські ідеї першокурсники презентували ж...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ідеї для креативного святкового декору від студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 24 квітня 2018

Факультатив з поглибленого вивчення англійської мови працює на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

У наш час володіння іноземною мовою – це не тільки атрибут культурної людини, але і умова її успішної подальшої діяльності. Університет і кафедра іноземних мов професійного спрямування створюють належні умови для опанування студентами англійської мови на рівні, який відповідає міжнародним стандартам. З цією метою на кафедрі працює факультатив для ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Факультатив з поглибленого вивчення англійської мови працює на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 12 грудня 2018

Як Навчально-науковий інститут харчових технологій гостей зустрічав…

Зі світом харчових і хімічних технологій познайомилися гості Навчально-наукового інституту харчових технологій на Дні гостинності, що відбувся 26 вересня. Крім презентацій освітніх пропозицій інституту та екскурсій до навчальних лабораторій, програмою заходу було передбачено проведення хімічного тренінгу «Яскраві кольори хімії» та майстер-класу «Р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як Навчально-науковий інститут харчових технологій гостей зустрічав… 27 вересня 2024