Н У Х Т

Майбутні доктори філософії за спеціальністю «Економіка» підсумовують результати досліджень

25 березня 2025

Майбутні доктори філософії за спеціальністю «Економіка» підсумовують результати досліджень

На кафедрі економіки і права відбулася зустріч зі здобувачами освітньо-наукового ступеня «доктор філософії» (PhD) за спеціальністю «Економіка» для підведення підсумків півріччя навчання та наукової активності.

Для здобувачів першого курсу Богдана Панчука (науковий керівник – доцент Володимир Рябенко), Антона Удовенка (наукова керівниця – доцентка Оксана Відоменко), Євгена Бевза (наукова керівниця – доцентка Тетяна Басюк) – це було вперше. Здобувачі старших курсів – Віолетта Резник (наукова керівниця – професорка Світлана Гуткевич), Анастасія Рудова (наукова керівниця – професорка Олена Драган), Назар Бурбан, Іван Аренович, Сергій Горбач і Назарій Мірчук (наукова керівниця – професорка Оксана Гривківська), Олексій Демиденко, Антон Хоменко та Олександр Левченко (наукова керівниця – доцентка Ольга Михайлик), Владислав Кайданович (наукова керівниця – доцентка Оксана Відоменко), Андрій Кібальніков (наукова керівниця – доцентка Тетяна Іванюта), Олег Мельниченко та Ярослав Полішко (науковий керівник – доцент Володимир Рябенко), Богдан Аренович (науковий керівник – професор Анатолій Заїнчковський), Владислав Андрєєв (наукова керівниця – доцентка Юлія Левченко) поділилися своїми науковими здобутками та результатами на поточний момент.

Усі здобувачі працюють відповідно до своїх індивідуальних навчальних і наукових планів. Зауважимо, що їх дослідження охоплюють актуальні теми економіки та враховують цілі сталого розвитку – інновації, інвестиції, господарські та підприємницькі ризики, управління людськими ресурсами тощо.

Бажаємо аспірантам успіху, плідної праці та легкого наукового шляху у досягненні мети!

Опублікований: 25-03-2025
Читайте також:
Вітання приймають магістри з готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» денної форми навчання зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа». Атестація здобувачів магістерського рівня вищої освіти відбулася у формі публічного захисту ква...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітання приймають магістри з готельно-ресторанної справи 24 лютого 2022

Майбутні підприємці – у вирії інновації

Магістри спеціальності  «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», що навчаються на кафедрі маркетингу, разом із доцентом Вікторією Стеценко відвідали одну з найбільших і найважливіших подій року в галузі інноваційного розвитку в Україні – Міжнародний форум інновацій «Innovation Market 2018». Спираючись на здобуті в університеті академічні ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні підприємці – у вирії інновації 26 листопада 2018

Складати CV на грантові програми навчилися дослідники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

20 вересня викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін, доцентки Ірина Корецька, Людмила Дейниченко, Ольга Коваль і старший викладач Володимир Польовик долучилися до вебінару Швейцарського національного наукового фонду (SNSF) «Ваше резюме – усе про формат CV». Цей вебінар мав на меті пояснити обґрунтуван...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Складати CV на грантові програми навчилися дослідники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 21 вересня 2022

Відкрита лекція для здобувачів англомовного проєкту на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

3 березня 2021 року відбулося відкрите лекційне заняття «Особливості харчування країн Північної Європи» доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмили Дейниченко з дисципліни «Етнічні кухні» для здобувачів групи ГС-3-8а англомовного проєкту. Заняття відбулось у форматі онлайн на платформі ZOOM із використанням мультимедійн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція для здобувачів англомовного проєкту на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 05 березня 2021