Н У Х Т

«Free donat» – новий челендж студради факультету біотехнології та екологічного контролю

15 квітня 2024

«Free donat» – новий челендж студради факультету біотехнології та екологічного контролю

Напевно, зараз неможливо знайти людину, яка не знає що таке «донат». Такі вільні внески можуть відігравати важливу роль у різних сферах нашого суспільства. Донати допомагають підтримувати стрімерів, контент-кріейтерів, волонтерів, військових, освітній сектор, мистецтво та навіть бізнес.

З початком повномасштабного вторгнення в Україні зародилася справжня культура донатів. Переказуючи пожертву, ми наближаємо спільну перемогу. І відчуття задоволення від того, що приносиш користь іншим, має гарний вплив на психічне здоров’я та загальний рівень щастя. Тому, благодійний сектор студентської ради факультету біотехнології та екологічного контролю запропонував здобувачам освіти приєднатися до челенджу «Free donat». Кожний охочий міг легко долучитись, просто задонативши будь-якому благодійному фонду.

Найактивніші учасники челенджу – Вікторія Самойленко, Тетяна Топіха, Анастасія Сахневич, Любов Доля (всі – група БТ-2-1), Анастасія Литвин і Олеся Ковалюк (обоє – група БТ-3-2).

Організатори висловлюють подяку кожному, хто взяв участь. Пам'ятаймо – маленьких донатів не буває, кожний – надважливий!

Опублікований: 15-04-2024
Читайте також:
Методики відновлення внутрішньої рівноваги для наших здобувачів і викладачів

У продовження співпраці НУХТ і Громадської організації «Хартфулнес Інститут» в Україні за ініціативи кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася онлайн-лекція на тему «Як обирати серцем в часи всесвітньої невизначеності». Лекторами виступили тренерка медитації «Heartfulness», енергопрактикиня, РhD, доцентка Ольга Васянович та ї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Методики відновлення внутрішньої рівноваги для наших здобувачів і викладачів 10 червня 2025

Інтерактивні форми роботи в рамках тижня економічних дисциплін

Щороку навесні у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ традиційно проводиться тиждень економічних дисциплін, під час якого через інтерактивні форми роботи, ділові ігри моделюються визначені управлінські, економічні, психологічні, педагогічні ситуації і формуються вміння аналізувати їх і приймати оптимальні рішення. Ділові ігри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтерактивні форми роботи в рамках тижня економічних дисциплін 22 березня 2018

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» блискуче захистили кваліфікаційні роботи

16-20 червня 2025 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, освітньо-професійної програми «Технології в харчування», денної та денної скороченої форм здобуття вищої освіти. До складу екзаменаційної комісії увійшли завідувачка кафедр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» блискуче захистили кваліфікаційні роботи 23 червня 2025

Невимушена атмосфера, активність студентів і досвід викладача забезпечують високу якість занять на кафедрі туристичного та готельного бізнесу

12 грудня 2019 року відбулася відкрита лекція «Музеї України» доцента кафедри туристичного та готельного бізнесу Катерини Верес із дисципліни «Музеєзнавство» для студентів 3 курсу спеціальності «Туризм». Студенти ознайомились із державними, приватними музеями і музейними установами, розглянули основні складові Музейного Фонду України, а також дізн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Невимушена атмосфера, активність студентів і досвід викладача забезпечують високу якість занять на кафедрі туристичного та готельного бізнесу 16 грудня 2019