Н У Х Т

Підготовка до виборів ректора університету триває

03 march 2020

Підготовка до виборів ректора університету триває

3 березня відбулося чергове засідання Організаційного комітету з підготовки до виборів ректора НУХТ.

На початку засідання голова Оргкомітету, перший проректор Володимир Яровий проінформував членів Оргкомітету про те, що розроблені положення щодо організації виборів погоджені Профкомом НУХТ, затверджені вченою радою університету, введені у дію наказом ректора і розміщені на сайті університету у рубриці «Документи» вкладки «Вибори-2020».

Далі Оргкомітет розглянув питання визначення квот виборців із числа штатних працівників, які не є науковими, науково-педагогічними та педагогічними працівниками, і студентів. Було вирішено обраховувати квоти від кількості штатних працівників університету і відокремлених структурних підрозділів і студентів, у т.ч. аспірантів денної форми навчання станом на 2 березня 2020 року і визначити їх таким чином – категорія виборців, що є штатними педагогічними, науковими і науково-педагогічними працівниками – 75%, категорія виборців із числа штатних працівників, що не є педагогічними, науковими та науково-педагогічними працівниками – 8%, студенти – 17%. Загалом у виборах ректора університету братимуть участь 2009 виборців, із них згідно з обрахованими квотами, 161 особа – представники із числа штатних працівників, які не є науковими, науково-педагогічними та педагогічними працівниками та 341 студент.

Також було запропоновано з метою оптимізації проведення голосувань щодо обрання представників із числа штатних працівників, які не є науковими, науково-педагогічними та педагогічними працівниками об’єднати структурні підрозділи університету у п’ять груп, умовно позначивши їх група А, група Б, група В, група Г, група Д. Відповідальними від Оргкомітету за проведення виборів у групах прийняте рішення призначити: група А – проректора Ларису Арсеньєву, начальника відділу кадрів Сергія Бесіду; група Б – директорів навчально-наукових інститутів Сергія Блаженка і Олега Шеремета і декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віктора Доценка; група В – проректорів Олександра Бессараба і Миколу Коперу, начальника відділу кадрів Сергія Бесіду; група Г – проректора Миколу Коперу і директора Студентського містечка Сергія Поздняковського, група Д – директора Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксану Кочубей-Литвиненко, декана факультету біотехнології та екологічного контролю Наталію Грегірчак, заступника декана факультету автоматизації і комп’ютерних систем Олену Андріюк. За проведення виборів представників із числа штатних працівників, які не є науковими, науково-педагогічними та педагогічними працівниками у відокремлених структурних підрозділах університету – коледжах і інститутах післядипломної освіти відповідальними обрані Володимир Яровий і директор Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Ігор Житнецький.

Із протоколом засідання Оргкомітету можна ознайомитися у рубриці «Протоколи засідань Організаційного комітету» вкладки «Вибори-2020» у меню «Публічна інформація» на сайті університету.

Нагадаємо, вибори представників із числа штатних працівників, які не є науковими, науково-педагогічними та педагогічними працівниками, та студентів повинні відбутися до 3 квітня 2020 року. Після 7 квітня Міністерство освіти і науки має проінформувати Оргкомітет щодо списку допущених до участі у виборах кандидатів. Після цієї дати кандидати зможуть надавати свої програми для оприлюднення, і буде сформований графік зустрічей кандидатів із колективом НУХТ. Самі вибори ректора відбудуться 23 квітня 2020 року. Підготовка – триває!

Published on: 03-03-2020
Read also:
Вітаємо видатну колегу з черговим досягненням на науковій ниві!

З метою відзначення вчених, які опублікували найкращі наукові праці, здійснили винаходи і відкриття, що мають важливе значення для розвитку науки і економіки нашої країни, Національна академія наук України присуджує премії імені видатних учених України. Премія імені Данила Кириловича Заболотного – премія НАНУ за видатні заслуги в галузі мікробіоло...

READ YOURSELF

Вітаємо видатну колегу з черговим досягненням на науковій ниві! 23 june 2022

Пишаємося випускниками!

Наша випускниця Навчально-наукового інституту економіки і управління Анастасія Кліпаченко удостоєна почесних нагород Президента України, міністра молоді та спорту та Київського міського голови за досягнення у складі національної збірної команди України на ІІІ Європейських іграх. Церемонії вручення відзнак відбулися під час урочистостей з нагоди Дня...

READ YOURSELF

Пишаємося випускниками! 11 september 2023

На фінішній прямій: завершилися захисти магістрів-біотехнологів денної форми навчання

21 лютого на кафедрі біотехнології і мікробіології завершилися захисти магістрантів денної форми навчання за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія». Екзаменаційна комісія засідала у дві зміни і оцінила 13 представлених робіт. Аудиторія, де проходив захист, була багатолюдною, адже підтримати своїх колег прийшли студенти 3 і 4 курсів бака...

READ YOURSELF

На фінішній прямій: завершилися захисти магістрів-біотехнологів денної форми навчання 22 february 2019