Н У Х Т

Підготовка до виборів ректора університету триває

03 march 2020

Підготовка до виборів ректора університету триває

3 березня відбулося чергове засідання Організаційного комітету з підготовки до виборів ректора НУХТ.

На початку засідання голова Оргкомітету, перший проректор Володимир Яровий проінформував членів Оргкомітету про те, що розроблені положення щодо організації виборів погоджені Профкомом НУХТ, затверджені вченою радою університету, введені у дію наказом ректора і розміщені на сайті університету у рубриці «Документи» вкладки «Вибори-2020».

Далі Оргкомітет розглянув питання визначення квот виборців із числа штатних працівників, які не є науковими, науково-педагогічними та педагогічними працівниками, і студентів. Було вирішено обраховувати квоти від кількості штатних працівників університету і відокремлених структурних підрозділів і студентів, у т.ч. аспірантів денної форми навчання станом на 2 березня 2020 року і визначити їх таким чином – категорія виборців, що є штатними педагогічними, науковими і науково-педагогічними працівниками – 75%, категорія виборців із числа штатних працівників, що не є педагогічними, науковими та науково-педагогічними працівниками – 8%, студенти – 17%. Загалом у виборах ректора університету братимуть участь 2009 виборців, із них згідно з обрахованими квотами, 161 особа – представники із числа штатних працівників, які не є науковими, науково-педагогічними та педагогічними працівниками та 341 студент.

Також було запропоновано з метою оптимізації проведення голосувань щодо обрання представників із числа штатних працівників, які не є науковими, науково-педагогічними та педагогічними працівниками об’єднати структурні підрозділи університету у п’ять груп, умовно позначивши їх група А, група Б, група В, група Г, група Д. Відповідальними від Оргкомітету за проведення виборів у групах прийняте рішення призначити: група А – проректора Ларису Арсеньєву, начальника відділу кадрів Сергія Бесіду; група Б – директорів навчально-наукових інститутів Сергія Блаженка і Олега Шеремета і декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віктора Доценка; група В – проректорів Олександра Бессараба і Миколу Коперу, начальника відділу кадрів Сергія Бесіду; група Г – проректора Миколу Коперу і директора Студентського містечка Сергія Поздняковського, група Д – директора Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксану Кочубей-Литвиненко, декана факультету біотехнології та екологічного контролю Наталію Грегірчак, заступника декана факультету автоматизації і комп’ютерних систем Олену Андріюк. За проведення виборів представників із числа штатних працівників, які не є науковими, науково-педагогічними та педагогічними працівниками у відокремлених структурних підрозділах університету – коледжах і інститутах післядипломної освіти відповідальними обрані Володимир Яровий і директор Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Ігор Житнецький.

Із протоколом засідання Оргкомітету можна ознайомитися у рубриці «Протоколи засідань Організаційного комітету» вкладки «Вибори-2020» у меню «Публічна інформація» на сайті університету.

Нагадаємо, вибори представників із числа штатних працівників, які не є науковими, науково-педагогічними та педагогічними працівниками, та студентів повинні відбутися до 3 квітня 2020 року. Після 7 квітня Міністерство освіти і науки має проінформувати Оргкомітет щодо списку допущених до участі у виборах кандидатів. Після цієї дати кандидати зможуть надавати свої програми для оприлюднення, і буде сформований графік зустрічей кандидатів із колективом НУХТ. Самі вибори ректора відбудуться 23 квітня 2020 року. Підготовка – триває!

Published on: 03-03-2020
Read also:
Акредитована ще одна міждисциплінарна освітня програма університету

25 червня на своєму плановому засіданні Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти прийняло рішення про акредитацію другої міждисциплінарної освітньо-наукової програми магістерського рівня нашого університету – «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі». Програма реалізується в рамках спеціальностей 181 «Харчові техноло...

READ YOURSELF

Акредитована ще одна міждисциплінарна освітня програма університету 28 june 2024

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» успішно завершено!

30 квітня на кафедрі експертизи харчових продуктів в онлайн-форматі відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Цей захід об’єднав талановитих студентів із провідних закладів вищої освіти України: Харківського національного економічного ун...

READ YOURSELF

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» успішно завершено! 01 may 2025

Успішний захист дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук на кафедрі готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся захист дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук Оленою Блощинською, яка представила на розгляд спеціалізованої вченої ради Д 26.058.07 зі спеціальності 05.18.16 «Технологія продуктів харчування» дисертаційну роботу «Удосконалення технології безглютенових фонданів». Науковий ке...

READ YOURSELF

Успішний захист дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук на кафедрі готельно-ресторанної справи 21 may 2019

Випуск сертифікатної програми «Сучасні тенденції промислового і крафтового виробництва сирів»

У березні-травні 2024 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів проходило навчання за сертифікатною програмою «Сучасні тенденції промислового і крафтового виробництва сирів». Керівниця програми – завідувачка кафедри, професорка Галина Поліщук, координаторка – доцентка Тетяна Осьмак. Жага до знань об’єднала в одній програмі здобувачів ...

READ YOURSELF

Випуск сертифікатної програми «Сучасні тенденції промислового і крафтового виробництва сирів» 28 may 2024