Н У Х Т

Важлива наукова подія на кафедрі фізики

12 квітня 2024

Важлива наукова подія на кафедрі фізики

На кафедрі фізики відбулася чергова важлива наукова подія – засідання секції «Фізика» щорічної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті».

Серед здобувачів першого курсу, які розпочинають вивчати дисципліни «Фізика для харчових технологій», «Фізика» та «Інженерна фізика», викладачі кафедри відібрали найактивніших і залучили їх до наукової роботи. Теми усіх наукових робіт були пов'язані з майбутніми спеціальностями здобувачів вищої освіти. До конференції були підготовлені вісім доповідей, зокрема 2 – англійською мовою.

Після оцінювання представлених доповідей і постерів, розміщених у соціальній мережі Facebook кафедри фізики були обрані переможці.

Доповідачі, рекомендовані до відзначення:

1 місце – Микола Крижанівський (група ТІ-1-5)
2 місце – Іван Дюбакін (група ТІ-1-6)
3 місце – Анна Сонько (група БТ-1-1)

Автори постерів, рекомендовані до відзначення:

1 місце – Вікторія Ватуля (група ТІ-1-3)
2 місце – Максим Баглюк (група ТІ-1-2)
3 місце – Марія Страшинська (група ТІ-1-6)

Вітаємо переможців і бажаємо їм подальших успіхів у науковій, навчальній та майбутній професійній діяльності під мирним небом!

Опублікований: 12-04-2024
Читайте також:
Завершується приймання документів від вступників до бакалаврату на бюджет

Сьогодні о 18:00 завершується прийом заяв і документів від вступників на бакалавра на бюджет на основі повної загальної середньої освіти за результатами національного мультипредметного тесту та для здобуття ступеня бакалавра зі скороченим строком навчання (після коледжу). Наступний етап вступної кампанії – оприлюднення рейтингових списків, яке має...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершується приймання документів від вступників до бакалаврату на бюджет 23 серпня 2022

Кращі готельні підприємства прийняли на практику наших здобувачів вищої освіти

Карантинні обмеження не завадили організації практичної підготовки здобувачів вищої освіти кафедри готельно-ресторанної справи. З урахуванням усіх протиепідемічних рекомендацій і карантинних обмежень задля запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, з використанням дистанційних технологій 1 лютого 2021 р. здобувачі освітнього ступ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращі готельні підприємства прийняли на практику наших здобувачів вищої освіти 02 березня 2021

За крок до впровадження роботів у навчальні курси

На кафедрі автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління відбулася зустріч із представниками компанії «ABB», у ході якої досягли домовленостей щодо співробітництва у напрямку освіти та просвіти з роботехніки. Уже на початку навчального року у навчальний процес на кафедрі буде впроваджений сучасний промисловий робот і кобот виробництва...

ЧИТАТИ ДАЛІ

За крок до впровадження роботів у навчальні курси 24 липня 2020

Практичні аспекти аудиту та харчової безпеки на науковому семінарі кафедри експертизи харчових продуктів

Із метою підвищення рівня професійної кваліфікації та використання в навчальних дисциплінах практичних аспектів аудиту викладачі кафедри експертизи харчових продуктів на науковий семінар кафедри запросили заступницю начальника відділу внутрішнього аудиту Держпродспоживслужби Анну Христенко. Крім професорсько-викладацького складу до семінару долучил...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні аспекти аудиту та харчової безпеки на науковому семінарі кафедри експертизи харчових продуктів 22 лютого 2022