Н У Х Т

Важлива наукова подія на кафедрі фізики

12 квітня 2024

Важлива наукова подія на кафедрі фізики

На кафедрі фізики відбулася чергова важлива наукова подія – засідання секції «Фізика» щорічної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті».

Серед здобувачів першого курсу, які розпочинають вивчати дисципліни «Фізика для харчових технологій», «Фізика» та «Інженерна фізика», викладачі кафедри відібрали найактивніших і залучили їх до наукової роботи. Теми усіх наукових робіт були пов'язані з майбутніми спеціальностями здобувачів вищої освіти. До конференції були підготовлені вісім доповідей, зокрема 2 – англійською мовою.

Після оцінювання представлених доповідей і постерів, розміщених у соціальній мережі Facebook кафедри фізики були обрані переможці.

Доповідачі, рекомендовані до відзначення:

1 місце – Микола Крижанівський (група ТІ-1-5)
2 місце – Іван Дюбакін (група ТІ-1-6)
3 місце – Анна Сонько (група БТ-1-1)

Автори постерів, рекомендовані до відзначення:

1 місце – Вікторія Ватуля (група ТІ-1-3)
2 місце – Максим Баглюк (група ТІ-1-2)
3 місце – Марія Страшинська (група ТІ-1-6)

Вітаємо переможців і бажаємо їм подальших успіхів у науковій, навчальній та майбутній професійній діяльності під мирним небом!

Опублікований: 12-04-2024
Читайте також:
Наші студенти долучилися до організації та проведення Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «Worldskills Ukraine-2018»

27-29 листопада в Києві на території Арт-заводу «Платформа» відбувся Всеукраїнський конкурс професійної майстерності «Worldskills Ukraine-2018». Головна мета конкурсу – сприяння популяризації сучасних робітничих спеціальностей серед учнів професійних технічних навчальних закладів і коледжів, залучення більшої кількості молоді до навчання за цими с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші студенти долучилися до організації та проведення Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «Worldskills Ukraine-2018» 03 грудня 2018

Інклюзивний джоб-портал менеджерок персоналу здобув першість на Всеукраїнському конкурсі бізнес-проєктів

Проєкт джоб-порталу для людей з інвалідністю, який поєднує функції сайту з пошуку роботи, навчання, ком’юніті та інклюзивного HR-консалтингу, створений командою здобувачок освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» Альбіною Горобець, Даріною Капрізовою і Тетяною Федорчук під керівництвом старшої викладачки кафедри економіки праці та менед...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інклюзивний джоб-портал менеджерок персоналу здобув першість на Всеукраїнському конкурсі бізнес-проєктів 07 травня 2025

У науково-практичній конференції «Органічне агровиробництво: освіта і наука» взяли участь наші викладачі

Викладачі  кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у щорічній VІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Органічне агровиробництво: освіта і наука», яка відбулася 25 жовтня 2022 року за ініціативи Федерації органічного руху України та Науково-методичного центру «Агроосвіта», за підтримки проєкту «Німецько-україн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У науково-практичній конференції «Органічне агровиробництво: освіта і наука» взяли участь наші викладачі 28 жовтня 2022

Відкрита лекція на кафедрі технології оздоровчих продуктів

На кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулась відкрита лекція «Обґрунтування критеріїв вибору та оцінки плодово-ягідної сировини, придатної для заморожування» асистентки Світлани Камінської з навчальної дисципліни «Перспективні технологічні процеси виробництва оздоровчих продуктів» для здобувачів групи ОП-1-5М. На лекції були присутні виклад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція на кафедрі технології оздоровчих продуктів 26 листопада 2021