Н У Х Т

Наші на Ukraine Cheese Awards Day 2021

05 жовтня 2021

Наші на Ukraine Cheese Awards Day 2021

2 жовтня 2021 року у виставковому центрі ВДНГ у рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» відбувся фестиваль сиру Ukraine Cheese Awards Day 2021. 

Такий цікавий захід, звичайно, не залишився без уваги студентів, які вивчають харчові технології, готельно-ресторанну справу  і не тільки. Наша невеличка збірна команда любителів крафтового сиру під керівництвом викладачки кафедри іноземних мов професійного спрямування Ольги Парфимович була на фестивалі вже з самого ранку і завоювала серця виробників. Юнакам і дівчатам майстри з готовністю розкривали секрети виготовлення сирів і пропонували дегустацію.

Удень проводилися майстер-класи від Кулінарної школи Євгенія Чернухи, власника сироварні «Фільварок» Сергія Жовтяка та ін. Учасниками таких майстер-класів стали наші хлопці. Їм вдалося приготувати смачні блюда з сирів, а потім поласувати ними. Для них це був унікальний досвід поринання у світ виготовлення сирів під керівництвом майстрів. 

На фестивалі здобувачі освіти почули не тільки розповіді про процес виробництва, а й про становлення сімейного бізнесу, пов’язаного зі сироварінням. І, може, в майбутньому хтось обере саме такий смачний і цікавий шлях виробника сирів, а може винайде унікальну  рецептуру сиру, який стане відомим на весь світ.

Було дуже весело і дуже смачно!

Опублікований: 05-10-2021
Читайте також:
Пам’ять жертв розстрілу в’язнів у Луцькій тюрмі вшанували у Волинському фаховому коледжі НУХТ

Червень 1941 року запам’ятався на Західній Україні не тільки нападом нацистської Німеччини, але й кривавими розправами, вчиненими нібито своєю ж державою в тилу. Йдеться про досі нечуване явище, навіть у практиці Народного комісаріату внутрішніх справ (НКВД) СРСР – масові розстріли політичних в’язнів у тюрмах Західної України протягом кінця червня ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пам’ять жертв розстрілу в’язнів у Луцькій тюрмі вшанували у Волинському фаховому коледжі НУХТ 30 червня 2021

Відкрите засідання гуртка соціального театру «Маска»

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася феєрична подія -  відкрите засідання гуртка соціального театру «Маска» під керівництвом викладача філософських дисциплін Ольги Стеблини. До уваги  гостей була представлена прем’єра «Один день з мого життя». Вистава мала глибокий психологічний  зміст. Актори грали без єдиного слова, саме том...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрите засідання гуртка соціального театру «Маска» 23 травня 2018

Відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології»

28 лютого 2020 року в університеті відбувся перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології». З початком олімпіади студентів привітали проректор з наукової роботи Олександр Шевченко та завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса. Підтримати конкурсантів прийшли члени...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» 03 березня 2020

Науково-технічна бібліотека вітає наукову спільноту університету!

Інституційний репозитарій «eNUFTIR» зміцнює свої позиції у міжнародному рейтингу репозитаріїв Webometrics. За підсумками рейтингу «Transparent Ranking: Institutional Repositories by Google Scholar (February 2023)» інституційний репозитарій нашого університету посів 110-ту позицію серед 3922 інституційних репозитаріїв світу (у липні 2022 р. – 139-ту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-технічна бібліотека вітає наукову спільноту університету! 22 лютого 2023