Н У Х Т

Вітання ректора Олександра Шевченка з Днем Української Державності

28 липня 2023

Вітання ректора Олександра Шевченка з Днем Української Державності

vitania

Опублікований: 28-07-2023
Читайте також:
Завершила роботу ХІІІ конференція «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК»

21-22 листопада 2024 року кафедрою економіки і права Навчально-наукового інституту економіки і управління була проведена ХІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК». Оргкомітетом конференції була забезпечена її максимальна відкритість, і протягом підготовчого ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершила роботу ХІІІ конференція «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК» 25 листопада 2024

Зустріч менеджерів і менеджерів персоналу зі стейкхолдеркою

На кафедрі економіки праці та менеджменту за ініціативи доцентки Ольги Кириченко відбулася гостьова зустріч зі стейкхолдеркою, заступницею генерального директора з комерційних питань ТОВ «Хлібні інвестиції» Оксаною Гадомською, на якій були присутні викладачі та здобувачі-бакалаври освітньо-професійних програм «Менеджмент» і «Менеджмент персоналу» д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч менеджерів і менеджерів персоналу зі стейкхолдеркою 16 травня 2024

Лекції-бесіди й лекції-дискусії на кафедрі обліку і аудиту

Протягом жовтня 2018 р. на кафедрі обліку і аудиту відбулися дві відкриті лекції. На кожному відкритому занятті були присутні завідувач кафедри Леонід Чернелевський, викладачі кафедри, а також фахівець навчально-методичного управління університету Алла Оскілко. Теми лекцій відповідають робочим програмам дисципліни «Бухгалтерський облік (загальна те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекції-бесіди й лекції-дискусії на кафедрі обліку і аудиту 26 жовтня 2018

Вступ до харчових технологій на ПрАТ «Оболонь»

У рамках дисципліни «Вступ до харчових технологій» студенти групи ТІ-1-6 у супроводі доцента кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Миколи Бондаря відвідали ПрАТ «Оболонь». Провідний фахівець з підготовки персоналу Альона Максян (студентка кафедри заочної форми навчання) та Микола Бондар докладно познайомили майбутніх фахівців із ус...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступ до харчових технологій на ПрАТ «Оболонь» 17 жовтня 2019