Н У Х Т

Перші НУХТівські поліграфісти впевнено підтвердили свої знання

21 червня 2019

Перші НУХТівські поліграфісти впевнено підтвердили свої знання

Сучасний споживач вимагає якісної безпечної харчової продукції, яка крім гарних смакових властивостей має привабливий зовнішній вигляд. Забезпечення цих властивостей харчових продуктів у більшості випадків гарантує упаковка.

Враховуючи потребу виробників у фахівцях, які вміють спроектувати упаковку, створити цікавий привабливий дизайн, організувати процес пакування, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв 4 роки тому розпочала підготовку фахівців за освітньою програмою «Комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки».

А нині на кафедрі історична подія – перші студенти, що навчались за цією програмою, успішно захистили бакалаврські дипломні проекти.

Тематика проектів цікава – був розроблений дизайн і спроектовані сучасні упаковки для чаю, кави, молочної продукції та кондитерських виробів. Кожний випускник проаналізував стан ринку пакованої продукції та визначив, які саме питання потребують удосконалення. Спроектовані упаковки, крім привабливого вигляду, є зручними у використанні, забезпечують надійне тривале зберігання харчової продукції, її цілісність у процесі зберігання, і гарантують значний економічний ефект у разі їх впровадження у виробництво.

А отриманні знання із властивостей та дизайну упаковки, сучасного програмного забезпечення для створення упаковки і вирішення складних інженерних задач, особливостей законодавства і технічного регулювання у сфері пакування, маркетингу та інших важливих дисциплін дозволять нашим випускникам знайти гідну цікаву і творчу роботу, і забезпечать швидке кар’єрне зростання.

Вітаємо перших бакалаврів із комп’ютерних технологій дизайну та виготовлення упаковки!

 

Опублікований: 21-06-2019
Читайте також:
Уряд призначив академічну стипендію здобувачці спеціальності «Хімічні технології та інженерія»

На своєму черговому засіданні Кабінет Міністрів України ухвалив розпорядження «Про призначення академічної стипендії Кабінету Міністрів України студентам закладів вищої освіти». Академічні стипендії на І семестр 2023/2024 навчального року отримають найбільш обдаровані здобувачі освіти і серед них третьокурсниця Навчально-наукового інституту харчови...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уряд призначив академічну стипендію здобувачці спеціальності «Хімічні технології та інженерія» 14 вересня 2023

Практичний досвід використання інструментів Lean

17 листопада 2022 року відбулася зустріч здобувачів міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Lean-виробництво харчової продукції» та учасників однойменної сертифікатної програми, що нині проводиться в університеті, з керівницею технології та виробництва підприємства Polven Foods OÜ (Estonia) Ксенією Науменко. Загальний інтерес і зацікавленість...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний досвід використання інструментів Lean 21 листопада 2022

Вражаючу підготовку демонструють магістри кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

14 лютого на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства стартували захисти магістрантів денної форми навчання. У перший день захищали свої роботи вісім здобувачів освітнього ступеню «Магістр», які чітко і лаконічно представили результати своєї експериментальної роботи, впевнено і аргументовано відповідали на запитання. Студенти прояви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вражаючу підготовку демонструють магістри кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 15 лютого 2019

Гастрономічні свята англійською

17 жовтня в Україні святкували День працівників харчової промисловості, а 20 жовтня відзначається Всесвітній день кухаря та кулінара (заснований у 2004 році за ініціативи Всесвітньої асоціації кулінарних співтовариств). З нагоди гастрономічного свята здобувачі освіти груп ГС-1-7 і ГС-1-8 факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу з в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гастрономічні свята англійською 19 жовтня 2021