Н У Х Т

Перші НУХТівські поліграфісти впевнено підтвердили свої знання

21 june 2019

Перші НУХТівські поліграфісти впевнено підтвердили свої знання

Сучасний споживач вимагає якісної безпечної харчової продукції, яка крім гарних смакових властивостей має привабливий зовнішній вигляд. Забезпечення цих властивостей харчових продуктів у більшості випадків гарантує упаковка.

Враховуючи потребу виробників у фахівцях, які вміють спроектувати упаковку, створити цікавий привабливий дизайн, організувати процес пакування, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв 4 роки тому розпочала підготовку фахівців за освітньою програмою «Комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки».

А нині на кафедрі історична подія – перші студенти, що навчались за цією програмою, успішно захистили бакалаврські дипломні проекти.

Тематика проектів цікава – був розроблений дизайн і спроектовані сучасні упаковки для чаю, кави, молочної продукції та кондитерських виробів. Кожний випускник проаналізував стан ринку пакованої продукції та визначив, які саме питання потребують удосконалення. Спроектовані упаковки, крім привабливого вигляду, є зручними у використанні, забезпечують надійне тривале зберігання харчової продукції, її цілісність у процесі зберігання, і гарантують значний економічний ефект у разі їх впровадження у виробництво.

А отриманні знання із властивостей та дизайну упаковки, сучасного програмного забезпечення для створення упаковки і вирішення складних інженерних задач, особливостей законодавства і технічного регулювання у сфері пакування, маркетингу та інших важливих дисциплін дозволять нашим випускникам знайти гідну цікаву і творчу роботу, і забезпечать швидке кар’єрне зростання.

Вітаємо перших бакалаврів із комп’ютерних технологій дизайну та виготовлення упаковки!

 

Published on: 21-06-2019
Read also:
Бронзовий щабель п’єдесталу районних змагань із плавання зайняла збірна викладачів НУХТ

На базі спорткомплексу Київського національного університету ім. Тараса Шевченка відбулися змагання з плавання у рамках Спартакіади серед збірних команд професорсько-викладацького складу ЗВО ІІІ-ІV р.а., які розташовані на території Голосіївського району. Команда нашого університету у складі старшого викладача кафедри фізичного виховання Наталії М...

READ YOURSELF

Бронзовий щабель п’єдесталу районних змагань із плавання зайняла збірна викладачів НУХТ 09 january 2020

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів стартували захисти бакалаврів 2021 року денної форми навчання

8 червня розпочали серію захистів кваліфікаційних бакалаврських робіт здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія». Завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, професор Василь Пасічний очолив Екзаменаційну комісію, до складу якої увійшли доценти Оксана Топчій, Олексан...

READ YOURSELF

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів стартували захисти бакалаврів 2021 року денної форми навчання 09 june 2021

90 років кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

Завершився 2022 рік. Важкий, непередбачуваний, але саме під тиском негараздів всі ми розуміли, що формуємо одну велику славну родину Національного університету харчових технологій. І колектив кафедри мехатроніки та пакувальної техніки вкотре довів своєю повсякденною працею, що є невід'ємною частиною наукової спільноти з багатим історичним минулим. ...

READ YOURSELF

90 років кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки 02 january 2023

Міжнародне наукове співробітництво кафедри технології молока і молочних продуктів

На кафедрі технології молока і молочних продуктів у рамках міжнародного співробітництва проведено серію спільних наукових досліджень з метою вивчення функціонально-технологічних властивостей розчинних харчових волокон у морозиві молочному. У складі дослідницької групи працювали: доцентка Жешувського університету (Польща) Магдалена Буніовська, проф...

READ YOURSELF

Міжнародне наукове співробітництво кафедри технології молока і молочних продуктів 21 september 2021