Н У Х Т

Перші НУХТівські поліграфісти впевнено підтвердили свої знання

21 june 2019

Перші НУХТівські поліграфісти впевнено підтвердили свої знання

Сучасний споживач вимагає якісної безпечної харчової продукції, яка крім гарних смакових властивостей має привабливий зовнішній вигляд. Забезпечення цих властивостей харчових продуктів у більшості випадків гарантує упаковка.

Враховуючи потребу виробників у фахівцях, які вміють спроектувати упаковку, створити цікавий привабливий дизайн, організувати процес пакування, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв 4 роки тому розпочала підготовку фахівців за освітньою програмою «Комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки».

А нині на кафедрі історична подія – перші студенти, що навчались за цією програмою, успішно захистили бакалаврські дипломні проекти.

Тематика проектів цікава – був розроблений дизайн і спроектовані сучасні упаковки для чаю, кави, молочної продукції та кондитерських виробів. Кожний випускник проаналізував стан ринку пакованої продукції та визначив, які саме питання потребують удосконалення. Спроектовані упаковки, крім привабливого вигляду, є зручними у використанні, забезпечують надійне тривале зберігання харчової продукції, її цілісність у процесі зберігання, і гарантують значний економічний ефект у разі їх впровадження у виробництво.

А отриманні знання із властивостей та дизайну упаковки, сучасного програмного забезпечення для створення упаковки і вирішення складних інженерних задач, особливостей законодавства і технічного регулювання у сфері пакування, маркетингу та інших важливих дисциплін дозволять нашим випускникам знайти гідну цікаву і творчу роботу, і забезпечать швидке кар’єрне зростання.

Вітаємо перших бакалаврів із комп’ютерних технологій дизайну та виготовлення упаковки!

 

Published on: 21-06-2019
Read also:
Тримаємо стрій: відбулося планове засідання вченої ради університету

26 травня 2022 року у дистанційному режимі відбулося засідання вченої ради університету. Ректор університету, професор Олександр Шевченко розпочав його з привітання усіх присутніх і розповіді про життєдіяльність університету протягом останніх трьох місяців. Очільник нашого вишу висловив подяку працівникам господарчих служб, які з 24 лютого цілодоб...

READ YOURSELF

Тримаємо стрій: відбулося планове засідання вченої ради університету 26 may 2022

Гаряча пора у молодих науковців

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулися наукові семінари аспірантів Юлії Приходько «Вплив рецептурних компонентів на якість безглютенового хліба з крохмале-соргової суміші» (науковий керівник – професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Віра Дробот) і Галини Андронович «Дослідження впливу нас...

READ YOURSELF

Гаряча пора у молодих науковців 13 june 2019

Оприлюднені матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Європейські виміри сталого розвитку»

26 червня 2020 р. в університеті працювала ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Європейські виміри сталого розвитку». Захід відбувся в рамках реалізації проектів програми Європейського Союзу ЕРАЗМУС+ Жан Моне Кафедра FoodPro (#587488-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-CHAIR) та Жан Моне Підтримка Асоціацій EUforUA (611278-EPP-1-2019-1-UA-EPPJMOSUPPA). ...

READ YOURSELF

Оприлюднені матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Європейські виміри сталого розвитку» 14 august 2020

На гостину до своїх випускників

Колектив кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства і виноробства підтримує тісні зв’язки зі своїми випускниками. Днями відбулося виїзне засідання кафедри на підприємстві з виробництва комбучі «Spraga Ukraine», де більшість працівників – випускники нашого університету і, зокрема кафедри. Директор по виробництву Євген Хромець провів змі...

READ YOURSELF

На гостину до своїх випускників 19 october 2023