Н У Х Т

Радіє за партнерів-виробничників колектив кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

01 липня 2019

Радіє за партнерів-виробничників колектив кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Багаторічні тісні зв’язки поєднують НУХТ із одним зі сучасних підприємств пивоварної галузі промисловості – Бердичівським пивоварним заводом. Його продукція  широко відома в Україні, завдяки високому професіоналізму, відданості своїй справі усього колективу підприємства. Завод очолює випускник нашого університету Володимир Ліпецький.

Фахівці підприємства постійно працюють над удосконаленням машинно-апаратурного забезпечення та підвищенням якості продукції.

Черговим щаблем такої діяльності 27 червня 2019 р. стала знаменна подія для підприємства та міста Бердичева – запуск сучасної нової автоматизованої та роботизованої лінії розливу пива в ПЕТ-пляшки. Для підприємства – це новий технічно якісний стрибок у його розвитку, а для споживачів та шанувальників пива – можливість мати ще більше улюбленого напою. На урочисту подію були запрошені багато гостей – фахівці та керівники галузі, представники міської влади, засобів масової інформації, у тому числі і представники НУХТ.

Наш університет високо цінує співпрацю з одним із флагманів пивоварної індустрії і, зокрема з його директором Володимиром Ліпецьким, міською владою міста Бердичева, в особі мера Василя Мазура (до речі, також – випускник НУХТ), які активно сприяють розвитку освіти. Багато молоді з Бердичева вже навчаються або планують навчатися в нашому університеті.

Щорічно наші студенти  із задоволенням проходять тут виробничу та переддипломну практику, а викладачі – підвищують свою кваліфікацію.

Бажаємо колективу підприємства та його очільнику Володимиру Ліпецькому подальших творчих здобутків на благо Батьківщини!

Опублікований: 01-07-2019
Читайте також:
Успішне завершення сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Відбулося урочисте вручення сертифікатів випускникам освітньої професійної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» проректором з науково-педагогічної та виховної роботи Ларисою Арсеньєвою. Авторський курс від кафедри готельно-ресторанної справи, координований менеджером програми, доцентом Тетяною Сильчук, був розроблений для розширен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішне завершення сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 20 грудня 2018

Студентська рада факультету біотехнології та екологічного контролю – надійна опора здобувачів

Початок нового, 2022 року мав стати поштовхом до нових звершень і втілення в життя багатьох ідей. Але життя вирішило інакше. 24 лютого зламало усі плани… Та попри це члени студради факультету біотехнології та екологічного контрою (БТЕК) встигли реалізувати до цього багато своїх ідей, і навіть після початку війни ніхто з них не покинув свій пост і н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентська рада факультету біотехнології та екологічного контролю – надійна опора здобувачів 03 червня 2022

Із сучасним станом провідних підприємств знайомляться студенти

Студенти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого разом із завідувачем кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, професором Валерієм Мирончуком здійснили поїздку на Саливонківський цукровий завод – провідне підприємство цукрової галузі України. Бакалаври на практиці познайомились із с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із сучасним станом провідних підприємств знайомляться студенти 12 січня 2018

І зі святами привітали, і про проблеми студентства поговорили

Прекрасна традиція підтримується впродовж багатьох років у Смілянському коледжі харчових технологій нашого університету. Студенти-активісти самоврядування, талановиті гуртківці студії «Шанс» і театральної студії вітають колектив коледжу та смілян із новорічними святами. Справжній вертеп відтворюється на свято Нового року за старим стилем 14 січня. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

І зі святами привітали, і про проблеми студентства поговорили 15 січня 2020