Н У Х Т

Радіє за партнерів-виробничників колектив кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

01 липня 2019

Радіє за партнерів-виробничників колектив кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Багаторічні тісні зв’язки поєднують НУХТ із одним зі сучасних підприємств пивоварної галузі промисловості – Бердичівським пивоварним заводом. Його продукція  широко відома в Україні, завдяки високому професіоналізму, відданості своїй справі усього колективу підприємства. Завод очолює випускник нашого університету Володимир Ліпецький.

Фахівці підприємства постійно працюють над удосконаленням машинно-апаратурного забезпечення та підвищенням якості продукції.

Черговим щаблем такої діяльності 27 червня 2019 р. стала знаменна подія для підприємства та міста Бердичева – запуск сучасної нової автоматизованої та роботизованої лінії розливу пива в ПЕТ-пляшки. Для підприємства – це новий технічно якісний стрибок у його розвитку, а для споживачів та шанувальників пива – можливість мати ще більше улюбленого напою. На урочисту подію були запрошені багато гостей – фахівці та керівники галузі, представники міської влади, засобів масової інформації, у тому числі і представники НУХТ.

Наш університет високо цінує співпрацю з одним із флагманів пивоварної індустрії і, зокрема з його директором Володимиром Ліпецьким, міською владою міста Бердичева, в особі мера Василя Мазура (до речі, також – випускник НУХТ), які активно сприяють розвитку освіти. Багато молоді з Бердичева вже навчаються або планують навчатися в нашому університеті.

Щорічно наші студенти  із задоволенням проходять тут виробничу та переддипломну практику, а викладачі – підвищують свою кваліфікацію.

Бажаємо колективу підприємства та його очільнику Володимиру Ліпецькому подальших творчих здобутків на благо Батьківщини!

Опублікований: 01-07-2019
Читайте також:
Формування компетентностей з безпечності харчових продуктів через інтеграцію сертифікатного курсу у навчальний процес

У межах вивчення дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства» здобувачі-бакалаври освітньої програми «Технології харчування» пройшли сертифікатний курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач» на платформі Prometheus. Курс організовано за підтримки Міністерс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Формування компетентностей з безпечності харчових продуктів через інтеграцію сертифікатного курсу у навчальний процес 16 квітня 2025

Профорієнтаційний марафон Київщиною триває…

Київщина – це регіон із розвиненою харчовою промисловістю, що представлена різними галузями. Представники цілої низки харчових підприємств різної потужності та профільності постійно звертаються до відділу працевлаштування університету та до випускових кафедр із пропозиціями працевлаштування наших випускників. Ось чому профорієнтаційний вектор прийм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний марафон Київщиною триває… 25 березня 2024

Практичне заняття в умовах виставкового залу Maresto

Днями група здобувачів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування» відвідала виставкові зали з устаткуванням провідних виробників світу, що пропонує українським рестораторам менеджмент Maresto. Бренд-шеф Сергій Пастух представляв устаткування для закладів ресторанного господарства – ме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичне заняття в умовах виставкового залу Maresto 04 жовтня 2023

Студенти-екологи 4 курсу познайомилися з інноваціями у сфері органічної та екологічно безпечної продукції

26-29 вересня у Міжнародному виставковому центрі відбулася XIIІ Міжнародна спеціалізована виставка екологічних товарів, інновацій та послуг для здорового способу життя Есо-Expo. Студенти-екологи 4 курсу разом із доцентом кафедри екології та збалансованого природокористування Оксаною Салавор також відвідали цей захід. Есо-Expo – це площадка для мак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-екологи 4 курсу познайомилися з інноваціями у сфері органічної та екологічно безпечної продукції 01 жовтня 2018