На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів денної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія».
Екзаменаційні комісії очолював завідувач кафедри, професор Володимир Ковбаса. До складу екзаменаційних комісій увійшли професорки Віра Дробот і Вікторія Дорохович, доцентки Наталія Фалендиш та Олена Кохан, старший викладач Віталій Малиновський.
Здобувачі представили проєкти з технічного переоснащення діючих підприємств і проєкти нових хлібозаводів, кондитерських фабрик і цехів, підприємств із виробництва харчоконцентратів. Вони продемонстрували високий рівень теоретичної підготовки та уміння доводити доцільність запропонованих у роботах технологічних та інженерних рішень, які сприятимуть підвищенню якості продукції, розширенню асортименту, механізації процесів, зменшенню технологічних втрат і затрат, підвищенню конкурентоспроможності продукції. За результатами захисту усі здобувачі отримали позитивні оцінки.
До онлайн-засідань екзаменаційних комісій долучалися також представники компаній ПрАТ «Концерн Хлібпром», «Louis Dreyfus Ukraine», ТОВ «Бейкері Фуд Індастрі», які відзначили актуальність і практичну цінність кваліфікаційних робіт здобувачів, їх аргументовані, впевнені відповіді на питання, а також розповіли про умови працевлаштування та роботи на своїх підприємствах.
Колектив кафедри вітає своїх вихованців із присвоєнням освітнього ступеню «Бакалавр» і бажає успіхів у подальшій професійній діяльності!