Н У Х Т

У дзеркалі бази Scopus: індекс Гірша науковців університету невпинно зростає

02 серпня 2019

У дзеркалі бази Scopus: індекс Гірша науковців університету невпинно зростає

Однією з найпотужніших наукометричних баз є бібліографічна і реферативна база даних SciVerse Scopus, що є інструментом для відстеження цитованості наукових статей, які публікуються навчальним закладом або його співробітниками. База даних Scopus постійно індексує понад 20 тисяч наукових журналів та сотні книжкових серій.

На підставі періодичного наукометричного моніторингу суб’єктів науково-видавничої діяльності України за показниками бази даних SciVerse Scopus складається рейтинг українських вищих навчальних закладів.

Цього року до бази даних Scopus включені 166 закладів вищої освіти України (на 4 навчальних заклади більше, ніж у минулому році).

У рейтинговій таблиці вищі навчальні заклади України ранжовані за індексом Гірша – кількісним показником, що базується на кількості наукових публікацій і кількості їх цитувань.

У цьогорічному рейтингу наш університет посідає 31 місце з індексом Гірша 21 (у 2018-му – 18.). Кількість публікацій у першому півріччі – 547, кількість цитувань – 2063. Слід сказати, що щорічно наші науковці зміцнюють позиції університету у згаданому рейтингу, тож побажаємо їм подальших наукових звершень.

Нагадаємо, що до 1 червня 2020 року відкрито доступ до баз даних Scopus та Web of Science.  Доступ користувачів до ресурсів забезпечується лише через локальну мережу університету та бібліотеки з усіх автоматизованих робочих місць.

Опублікований: 02-08-2019
Читайте також:
Тиждень економічних дисциплін завершився у Вінницькому коледжі НУХТ

У Вінницькому коледжі НУХТ під лозунгом «Технології успіху сучасної особистості» відбувся тиждень економічних дисциплін, упродовж якого студенти та викладачі подорожували стежками інструментарію формування сучасної успішної людини. Відправним пунктом цієї подорожі стала ІІ Регіональна конференція «Ефективність  діяльності сучасного підприємства». ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень економічних дисциплін завершився у Вінницькому коледжі НУХТ 06 квітня 2018

Дипломи випускникам вручили в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

1 лютого 2017 року в актовій залі Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбулася урочиста подія – вручення дипломів випускникам 2017 року. Із привітальним словом до випускників звернулися директор коледжу Віра Кузнецова, духовний наставник отець Михайло, голова державної кваліфікаційної комісії Володимир В...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дипломи випускникам вручили в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 02 лютого 2017

Комісія МОН розпочала акредитаційну експертизу підготовки «молодших спеціалістів» зі спеціальності «Виробництво харчової продукції»

Відповідно до наказу МОН №79-А від 2 лютого 2017 року «Про проведення акредитаційної експертизи» 7 лютого 2017 року в Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ розпочала роботу експертна комісія МОН, з метою проведення чергової акредитаційної експертизи підготовки «молодших спеціалістів» зі спеціальності 5.05170101 «Виробництво хар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Комісія МОН розпочала акредитаційну експертизу підготовки «молодших спеціалістів» зі спеціальності «Виробництво харчової продукції» 07 лютого 2017

Фахівці кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів налагодили співпрацю з Іллінецьким державним аграрним коледжем

Згідно з планом профорієнтаційної роботи кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 30 січня доцент Ігор Страшинський презентував наш університет, Навчально-науковий інститут харчових технологій і кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів та технології молока і молочних продуктів студентам Іллінецького державного аграрного коледжу, які навчают...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів налагодили співпрацю з Іллінецьким державним аграрним коледжем 31 січня 2019