Н У Х Т

Визначено переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології»

14 лютого 2025

Визначено переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології»

З метою підтримки обдарованої молоді та створення умов для її творчого зростання, в університеті відбувся І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології».

Для об’єктивного оцінювання конкурсних робіт до складу комісії увійшли провідні фахівці з різних структурних підрозділів університету: в.о. завідувача кафедри технології цукру i підготовки води, к.т.н., доцентка Інна Карпович, в.о. завідувача кафедри технології консервування, д.т.н., доцент Віталій Шутюк, завідувачка кафедри технології молока i молочних продуктів, д.т.н., професорка Галина Поліщук, завідувач кафедри технології м'яса i м'ясних продуктів, д.т.н., професор Василь Пасічний, завідувач кафедри бiотехнологiї продуктів бродіння i виноробства, к.т.н., доцент Анатолій Куц, завідувачка кафедри технології оздоровчих продуктів, д.т.н., професорка Галина Сімахіна, завідувачка кафедри технології ресторанної i аюрведичної продукції, д.т.н., професорка Олександра Нєміріч, завідувачка кафедри готельно-ресторанної справи, к.т.н., доцентка Лариса Шаран, к.т.н., доцентка кафедри технології жирів, хiмiчних технологій харчових добавок та косметичних засобів Євгенія Шеманська, к.т.н., доцентка кафедри технології молока i молочних продуктів Тетяна Осьмак, к.т.н., доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Світлана Усатюк, к.т.н., доцент кафедри зберігання i переробки зерна Євген Харченко, к.т.н., доцентка кафедри технології хлібопекарських i кондитерських виробів Олена Кохан. Очолив конкурсну комісію завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, д.т.н., професор Володимир Ковбаса

У І турі конкурсу взяли участь три здобувачі освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій і три здобувачі з факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка.

З 27 січня по 10 лютого тривав перший етап – рецензування робіт, кожну з яких рецензували два незалежних рецензенти за профілем наукової роботи. Другий етап передбачав оцінювання робіт за показниками «Наукова та практична цінність», яку визначили члени конкурсної комісії.

На підставі узагальненого рейтингового списку конкурсна комісія визначила переможців І туру Конкурсу та прийняла рішення нагородити:

Дипломами І ступеня:
Артема Поліщука (група ТБ-4-9) і Ірину Черкас (група ТХ-1-4М), обоє – здобувачі освіти Навчально-наукового інститут харчових технологій

Дипломами ІІ ступеня:
Юлію Кравцову (група МО-4-2), Навчально-науковий інститут харчових технологій і Поліну Ляхович (група ХЧ-3-3ск), факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

Дипломом ІІІ ступеня:
Владислава Ключникова (група ХЧ-4-2), факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

Здобувач Володимир Мозговий відзначений грамотою за участь у І турі конкурсу.

Щиро вітаємо переможців, бажаємо їм подальших наукових звершень і перемоги у ІІ турі Конкурсу!

Опублікований: 14-02-2025
Читайте також:
Підтримка наукової спільноти університету – один із пріоритетних напрямів діяльності науково-технічної бібліотеки

З вересня 2023 року для науковців кафедр науково-технічна бібліотека розпочала цикл семінарів «Системи ідентифікації науковця та їх унікальність». Першими учасниками семінару, який відбувся 26 вересня, стали представники кафедр іноземних мов професійного спрямування й теплоенергетики та холодильної техніки. Основні ключові моменти зустрічі були с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підтримка наукової спільноти університету – один із пріоритетних напрямів діяльності науково-технічної бібліотеки 28 вересня 2023

На кафедру біотехнології продуктів бродіння і виноробства завітали випускники 2013 року випуску

На кафедру біотехнології продуктів бродіння і виноробства завітали випускники 2013 року випуску Тетяна Роман, Ольга Дацюк, Оксана Добровольська та ін. Приємно, що випускники дякували за хорошу освіту, надану можливість використовувати технологічні знання у своїй фаховій діяльності. Також староста Тетяна Роман зазначила, що велика цінність – друзі,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедру біотехнології продуктів бродіння і виноробства завітали випускники 2013 року випуску 30 травня 2018

Що варто знати про освітні програми кафедри економіки і права

Викладачки кафедри економіки і права Оксана Крамаренко та Ольга Ткаченко з метою ознайомлення майбутніх вступників з нашим університетом відвідали загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів «Спеціалізована школа № 193 з поглибленим вивченням української мови і літератури» Подільського району м. Києва. У активному діалозі наші колеги поспілк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Що варто знати про освітні програми кафедри економіки і права 01 травня 2024

Підводячи підсумки 2020 року: професійний ріст викладачів кафедри фінансів

На вимогу постанови Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 р. № 800 «Деякі питання підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників», відповідно до пункту 4.1.5.2 «Запуск та підтримка програм професійного розвитку для науково-педагогічних працівників, що має на меті збільшення спільноти агентів змін» операційної цілі 4...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підводячи підсумки 2020 року: професійний ріст викладачів кафедри фінансів 28 грудня 2020