З метою підтримки обдарованої молоді та створення умов для її творчого зростання, в університеті відбувся І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології».
Для об’єктивного оцінювання конкурсних робіт до складу комісії увійшли провідні фахівці з різних структурних підрозділів університету: в.о. завідувача кафедри технології цукру i підготовки води, к.т.н., доцентка Інна Карпович, в.о. завідувача кафедри технології консервування, д.т.н., доцент Віталій Шутюк, завідувачка кафедри технології молока i молочних продуктів, д.т.н., професорка Галина Поліщук, завідувач кафедри технології м'яса i м'ясних продуктів, д.т.н., професор Василь Пасічний, завідувач кафедри бiотехнологiї продуктів бродіння i виноробства, к.т.н., доцент Анатолій Куц, завідувачка кафедри технології оздоровчих продуктів, д.т.н., професорка Галина Сімахіна, завідувачка кафедри технології ресторанної i аюрведичної продукції, д.т.н., професорка Олександра Нєміріч, завідувачка кафедри готельно-ресторанної справи, к.т.н., доцентка Лариса Шаран, к.т.н., доцентка кафедри технології жирів, хiмiчних технологій харчових добавок та косметичних засобів Євгенія Шеманська, к.т.н., доцентка кафедри технології молока i молочних продуктів Тетяна Осьмак, к.т.н., доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Світлана Усатюк, к.т.н., доцент кафедри зберігання i переробки зерна Євген Харченко, к.т.н., доцентка кафедри технології хлібопекарських i кондитерських виробів Олена Кохан. Очолив конкурсну комісію завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, д.т.н., професор Володимир Ковбаса
У І турі конкурсу взяли участь три здобувачі освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій і три здобувачі з факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка.
З 27 січня по 10 лютого тривав перший етап – рецензування робіт, кожну з яких рецензували два незалежних рецензенти за профілем наукової роботи. Другий етап передбачав оцінювання робіт за показниками «Наукова та практична цінність», яку визначили члени конкурсної комісії.
На підставі узагальненого рейтингового списку конкурсна комісія визначила переможців І туру Конкурсу та прийняла рішення нагородити:
Дипломами І ступеня:
Артема Поліщука (група ТБ-4-9) і Ірину Черкас (група ТХ-1-4М), обоє – здобувачі освіти Навчально-наукового інститут харчових технологій
Дипломами ІІ ступеня:
Юлію Кравцову (група МО-4-2), Навчально-науковий інститут харчових технологій і Поліну Ляхович (група ХЧ-3-3ск), факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка
Дипломом ІІІ ступеня:
Владислава Ключникова (група ХЧ-4-2), факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка
Здобувач Володимир Мозговий відзначений грамотою за участь у І турі конкурсу.
Щиро вітаємо переможців, бажаємо їм подальших наукових звершень і перемоги у ІІ турі Конкурсу!