Н У Х Т

Нове покоління харчових продуктів презентує наукова молодь в рамках 88-ї конференції НУХТ

26 квітня 2022

Нове покоління харчових продуктів презентує наукова молодь в рамках 88-ї конференції НУХТ

Триває робота постерних сесій 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті».

Цього року учасниками постерної сесії «Технології функціональних інгредієнтів та нових харчових продуктів» стали молоді учені, аспіранти та здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійних програм кафедри технології оздоровчих продуктів «Харчові технології та інженерія», «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення», «Харчові технології». Приємно, що незважаючи на складні умови, в яких доводиться проводити нашу конференцію, до її роботи традиційно долучаються й зарубіжні партнери нашого університету. Зокрема, у секції свої стендові доповіді представили здобувачі вищої освіти з університету «Ştefan cel Mare» (м. Сучава, Румунія) Ancuța Chetrariu та Adriana Dabija.

Учасники секції «Технології функціональних інгредієнтів та нових харчових продуктів» висвітлили результати власних наукових досліджень із виробництва принципово нового покоління харчових продуктів – продуктів оздоровчого, профілактичного, лікувального та дієтичного призначення. Неабияке зацікавлення викликали роботи здобувачів освіти НУХТ, присвячені розробленню харчового раціону для військових.

Постери учасників оприлюднені на сторінці кафедри технології оздоровчих продуктів у Facebook та в Instagram, де усі бажаючі можуть долучитися до обговорення постерів і поставити питання авторам у коментарях.

Опублікований: 26-04-2022
Читайте також:
Пакувальні рішення від молоді: в університеті відбулася Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Золотий Каштан»

Розроблення і впровадження ефективних, безпечних та екологічних пакувальних рішень для харчових продуктів та інших товарів є, беззаперечно, важливим і актуальним, особливо у наш буремний час. Ми пишаємося творчою та ініціативною молоддю нашого університету, яка розуміє важливість цього питання, і робить свій внесок у розвиток пакувальної галузі. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пакувальні рішення від молоді: в університеті відбулася Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Золотий Каштан» 13 листопада 2020

Тонкощі проєктування й дизайну підприємств готельного та ресторанного господарства від фахівців-практиків

На кафедрі готельно-ресторанної справи активно тривають гостьові лекторії від стейкхолдерів, представників бізнесу та роботодавців індустрії гостинності. Цього разу четвертокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» в рамках вивчення дисципліни «Проєктування та дизайн підприємств готельного та ресторанного господарства» слухали лекцію...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тонкощі проєктування й дизайну підприємств готельного та ресторанного господарства від фахівців-практиків 14 березня 2025

Вітаємо магістрів-менеджерів!

Цього року з Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ на зустріч професійному успіху виходять 23 управлінця, що є почесними амбасадорами освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій і адміністрування». Наші магістри – це унікальні фахівці, підготовлені з урахуванням останніх запитів стейкхолдерів на виклик сучасності й пот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо магістрів-менеджерів! 21 лютого 2022

Своїми науковими наробками поділилися із зарубіжними колегами викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів

6 листопада 2020 року викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів узяли участь у 59-th Annual Science Conference of Ruse University New Industries, Digital Economy, Society – projections of the Future IIІ. – Silistra, Ruse, Razgrad, 2020, яка відбулась у форматі онлайн-конференції. Під час конференції викладачі мали можливість ознайом...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Своїми науковими наробками поділилися із зарубіжними колегами викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів 11 листопада 2020