Н У Х Т

Театральне дозвілля маркетологів

31 жовтня 2025

Театральне дозвілля маркетологів

30 жовтня здобувачі освітньої програми «Маркетинг» (спеціальності D5 Маркетинг) разом із гаранткою програми Світланою Розумей і старшою викладачкою кафедри маркетингу Іриною Ніколаєнко відвідали Національний академічний драматичний театр імені Івана Франка.

У програмі вечора – безсмертна комедія Івана Карпенка-Карого «Мартин Боруля», у основу сюжету якої покладено невигадану історію про гонитву селянина за дворянством і втрату надії через одну єдину помилку в написанні прізвища. Автори сучасної постановки майстерно розкрили у відомій історії абсурдність ситуації, у якій герой стає заручником власних ілюзій і марнославних прагнень.

Через яскраві театральні метафори, гротеск і тонку іронію вистава змушує глядачів замислитися над питанням: чого варте прагнення «стати кимось», якщо при цьому втрачаєш себе?

Враження від перегляду перевершили всі очікування.

Акторська гра – глибока й емоційна, кожний образ – живий і переконливий, а сценічне рішення – сучасне, проте з повагою до класики. Атмосфера залу надихала, а обговорення після вистави ще довго не стихали.

Такі культурні ініціативи, які регулярно організовують викладачі кафедри маркетингу, не лише згуртовують здобувачів, а й розвивають естетичний смак, критичне мислення та вміння бачити глибші сенси у мистецтві й житті.

Опублікований: 31-10-2025
Читайте також:
Ефективно та у конструктивному руслі вирішують поточні питання дирекції фахових коледжів університету

14 січня 2021р. відбулося засідання дирекції Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ. Були розглянуті питання: використання інноваційних методів навчання у період локдауну; удосконалення навчально-методичних комплексів навчальних дисциплін, силабусів для дисциплін другого семестру; підготовки до державної атестації у 2021 році; організац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ефективно та у конструктивному руслі вирішують поточні питання дирекції фахових коледжів університету 20 січня 2021

Місце зустрічі – «Фавор»

У межах реалізації науково-дослідницького та просвітницького проєкту «Здорове харчування – від народження до довголіття», започаткованого у 2020 році на базі нашого університету за безпосередньої участі Київського науково-технічного товариства харчової промисловості, Інституту громадського здоров’я імені О. Марзєєва НАМН України, інших медичних зак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Місце зустрічі – «Фавор» 18 серпня 2023

Новації в HR-сфері від команди PeopleForce для менеджерів персоналу

17 липня 2024 року здобувачі освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» (бакалаври і магістри) долучилися до онлайн-вебінару «Сучасні стратегії найму та автоматизація процесу: від ідеального кандидата до продуктивного співробітника» від команди фахівців PeopleForce ‒ професійної HRM платформи для автоматизації HR та рекрутингу процесів. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новації в HR-сфері від команди PeopleForce для менеджерів персоналу 18 липня 2024

Завершили проходження технологічної практики студенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Студенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершили проходження технологічної практики на провідних підприємствах галузі. Цього  року вони побували  на підприємствах ПрАТ «Київхліб», ТОВ «УССП «Київський обласний хлібопекарський комплекс», ТОВ «Київський БКК», ТОВ «Черкасихліб ЛТД», ПП «Деліція», ТОВ «Київська макаронна фа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершили проходження технологічної практики студенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 23 жовтня 2019