Н У Х Т

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулося вручення дипломів магістрам

01 березня 2017

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулося вручення дипломів магістрам

1 березня у актовій залі університету дружна родина факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу прощалася зі своїми цьогорічними випускниками-магістрами.

112 магістрів денної і заочної форми навчання спеціалізацій «Технології в ресторанному господарстві», «Технології харчування», «Готельна і ресторанна справа» і вперше «Туризмознавство» отримали цього дня дипломи, 14 із них – із відзнакою. Крім того, для трьох магістрів із «Туризмознавства» цей диплом – другий, оскільки вони успішно завершили навчання за програмою подвійних дипломів у нашому університеті й Вищій школі менеджменту та охорони праці в Катовіце (Польща).

Розпочалося свято зі слайд-шоу, що зібрало світлини з випускниками у різні моменти їх студентського життя. Далі слово взяв декан факультету Віктор Доценко, який сердечно привітав своїх вихованців, дав їм кілька останніх життєвих настанов і вручив подяки й подяки зі значками факультету кращим із найкращих. А їх у факультетській родині традиційно чимало, та один із них удостоївся особливої честі – подяку зі срібною відзнакою декана отримав Євген Ворков – активний учасник життя факультету, невтомний його популяризатор й іміджмейкер.   

Багато теплих щирих слів пролунало на адресу випускників від завідувачів кафедр – туристичного та готельного бізнесу Дарії Басюк, технології харчування та ресторанного бізнесу Оксани Арпуль, безпеки життєдіяльності Віктора Гуця, іноземних мов професійного спрямування Єлизавети Смірнової. Зворушливо попрощалася з друзями голова студентської ради факультету Олена Цишек і вручила пам’ятний подарунок – іменну футболку – Євгену Воркову.

Креативним подарунком від студради випускникам стало їх відео-опитування, де з неабияким гумором випускники відповідали на питання: «Коли Ви розпочали писати диплом?», «Скільки чужих дипломів Ви використали при написанні свого?», «Скільки грошей Ви витратили на друк диплома?», «Скільки пар в місяць Ви відвідували?», «Чим Ви займалися на парах?», «Про що Ви думали перед захистом диплома?», «Що найбільше запам’яталося за час навчання?», «Опишіть свою першу зустріч із деканом», «Яку страву Ви запатентували для написання диплома?» та ін.

Свої творчі вітання подарували магістрам студенти молодших курсів – Катерина Краснощокова, Софія Срібна, Олександр Кравчук, Надія Ніколенко, Олексій Баклан.

Від випускників сердечно дякували своїм педагогам і батькам та бажали всього найкращого друзям-випускникам Оксана Драненко, Олександр Пригодський і Валерій Кузнєцов.

І ось настала найочікуваніша мить – вручення дипломів. Їх випускникам вручили декан факультету Віктор Доцентко і завідувачі випускових кафедр Оксана Арпуль і Дарія Басюк.

На завершення свята усі випускники піднялися на сцену, щоб востаннє разом виконати гімн факультету.

Нехай вам щастить на життєвих дорогах, випускники!

Опублікований: 01-03-2017
Читайте також:
Ключ до успіху в сучасному конкурентоспроможному світі знайшли у Вінницькому коледжі НУХТ

Європа – це шлях в майбутнє, до нових горизонтів… Педагогічний та студентський колектив Вінницького коледжу НУХТ чітко усвідомлює правильність вибору цього курсу. Викладачі іноземної мови, працюючи над розвитком комунікативної компетенції студентів, доводять, що знання іноземних мов – це ключ до успіху в сучасному конкурентоспроможному світі. До Д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ключ до успіху в сучасному конкурентоспроможному світі знайшли у Вінницькому коледжі НУХТ 17 травня 2019

Міжнародне оnline-стажування завершила доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Оnline-стажування, що відбувалося з використанням zoom-конференції, пройшла доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ольга Чернюшок. Найкращі спікери від Universitet Ekonomiczne w Krakowie поділилися польським досвідом, цікавою інформацією та яскравими презентаціями. Стажування тривало з 4 по 29 травня 2020 року у вигляді лекцій, практи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародне оnline-стажування завершила доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 03 червня 2020

Річниця проекту ProductiveWorkspace

Проекту ProductiveWorkspace кафедри управління персоналом та економіки праці виповнився рік. За цей час студенти-ейчари дослідили на місцях робочі процеси, організацію побуту працівників і корпоративну культуру відомих компаній-роботодавців: «1+1 Медіа», EY, Lifecell, Deloitte, EVO.company, Unit.City, BBDO Ukraine, METRO cash&carry Ukraine, і н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Річниця проекту ProductiveWorkspace 28 грудня 2017

Магістранти кафедри біотехнології і мікробіології на попередньому захисті

Цього тижня на кафедрі біотехнології і мікробіології (БТМ), не зважаючи на мінус за вікном, було спекотно – відбувся черговий етап підготовки здобувачів до захисту кваліфікаційних магістерських робіт – попередній захист. У вигляді Zoom-конференцій були організовані засідання чотирьох комісій у складі висококваліфікованих викладачів кафедри, на розс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти кафедри біотехнології і мікробіології на попередньому захисті 04 лютого 2022