Н У Х Т

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулося вручення дипломів магістрам

01 березня 2017

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулося вручення дипломів магістрам

1 березня у актовій залі університету дружна родина факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу прощалася зі своїми цьогорічними випускниками-магістрами.

112 магістрів денної і заочної форми навчання спеціалізацій «Технології в ресторанному господарстві», «Технології харчування», «Готельна і ресторанна справа» і вперше «Туризмознавство» отримали цього дня дипломи, 14 із них – із відзнакою. Крім того, для трьох магістрів із «Туризмознавства» цей диплом – другий, оскільки вони успішно завершили навчання за програмою подвійних дипломів у нашому університеті й Вищій школі менеджменту та охорони праці в Катовіце (Польща).

Розпочалося свято зі слайд-шоу, що зібрало світлини з випускниками у різні моменти їх студентського життя. Далі слово взяв декан факультету Віктор Доценко, який сердечно привітав своїх вихованців, дав їм кілька останніх життєвих настанов і вручив подяки й подяки зі значками факультету кращим із найкращих. А їх у факультетській родині традиційно чимало, та один із них удостоївся особливої честі – подяку зі срібною відзнакою декана отримав Євген Ворков – активний учасник життя факультету, невтомний його популяризатор й іміджмейкер.   

Багато теплих щирих слів пролунало на адресу випускників від завідувачів кафедр – туристичного та готельного бізнесу Дарії Басюк, технології харчування та ресторанного бізнесу Оксани Арпуль, безпеки життєдіяльності Віктора Гуця, іноземних мов професійного спрямування Єлизавети Смірнової. Зворушливо попрощалася з друзями голова студентської ради факультету Олена Цишек і вручила пам’ятний подарунок – іменну футболку – Євгену Воркову.

Креативним подарунком від студради випускникам стало їх відео-опитування, де з неабияким гумором випускники відповідали на питання: «Коли Ви розпочали писати диплом?», «Скільки чужих дипломів Ви використали при написанні свого?», «Скільки грошей Ви витратили на друк диплома?», «Скільки пар в місяць Ви відвідували?», «Чим Ви займалися на парах?», «Про що Ви думали перед захистом диплома?», «Що найбільше запам’яталося за час навчання?», «Опишіть свою першу зустріч із деканом», «Яку страву Ви запатентували для написання диплома?» та ін.

Свої творчі вітання подарували магістрам студенти молодших курсів – Катерина Краснощокова, Софія Срібна, Олександр Кравчук, Надія Ніколенко, Олексій Баклан.

Від випускників сердечно дякували своїм педагогам і батькам та бажали всього найкращого друзям-випускникам Оксана Драненко, Олександр Пригодський і Валерій Кузнєцов.

І ось настала найочікуваніша мить – вручення дипломів. Їх випускникам вручили декан факультету Віктор Доцентко і завідувачі випускових кафедр Оксана Арпуль і Дарія Басюк.

На завершення свята усі випускники піднялися на сцену, щоб востаннє разом виконати гімн факультету.

Нехай вам щастить на життєвих дорогах, випускники!

Опублікований: 01-03-2017
Читайте також:
На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулися захисти дипломних проектів студентів заочної та заочної скороченої форми навчання

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулися захисти дипломних проектів студентів заочної та заочної скороченої форми навчання освітнього ступеня «бакалавр» за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія». Щоб досягнути поставленої мети і захистити дипломні проекти вчасно студенти наполегливо працювали, застосув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулися захисти дипломних проектів студентів заочної та заочної скороченої форми навчання 20 лютого 2017

Відбулося друге засідання зимового хімічного лекторію

Два тижні, що пройшли після першого засідання хімічного лекторію, пролетіли як одна мить. Напевно, це сталося тому, що колектив кафедри харчової хімії, дирекція Навчально-наукового інституту харчових технологій, фахівці Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності НУХТ із нетерпінням чекали на друге заняття. Чи прийдуть вступники на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося друге засідання зимового хімічного лекторію 11 лютого 2019

Широкий спектр проблем вирішують магістранти кафедри технології оздоровчих продуктів

23 та 24 лютого 2017 року на кафедрі технології оздоровчих продуктів відбувся захист магістерських робіт студентів, що завершили навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології», спеціалізацією «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення». Державну екзаменаційну комісію очолив професор кафедри технології і організац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Широкий спектр проблем вирішують магістранти кафедри технології оздоровчих продуктів 27 лютого 2017

Гостьовий лекторій для здобувачів освіти від засновника найкращої кейтерингової компанії України

У межах вивчення навчальної дисципліни «Організація заходів в галузі» для четвертокурсників  спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» за ініціативи лекторки, доцентки Ольги Пушки відбувся гостьовий лекторій. Топовий спікер – фаундер й ідейний натхненник найкращої кейтерингової компанії України «Figaro-Catering» Олександр Котолуп, який завіта...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьовий лекторій для здобувачів освіти від засновника найкращої кейтерингової компанії України 25 березня 2024