Н У Х Т

На кого має бути схожим рекламний герой: лайфхаки від здобувачів кафедри маркетингу

03 жовтня 2022

На кого має бути схожим рекламний герой: лайфхаки від здобувачів кафедри маркетингу

Студентський гурток кафедри маркетингу «Інтелектуал» продовжив свою роботу, і цього разу дослідження знову стосувались реклами й копірайтингу.

Копірайтер і цільова аудиторія: хто вони один для одного? Яка роль відводиться рекламному герою у заочному діалозі копірайтера і споживачів? І на кого має бути схожим цей загадковий герой, щоб рекламне повідомлення мало потрібний ефект? Про це і не тільки говорили студенти та викладачі кафедри маркетингу на черговій секції гуртка.

Воєнні події вносять свої корективи, тому засідання проходили і в онлайн, і в аудиторії, і навіть в укритті, що не завадило маркетологам-інтелектуалам провести час із користю та цікаво. Як доповідачі у гуртку взяли участь студенти спеціальності 075 «Маркетинг» Анастасія Папуша, Анна Лещенко, Володимир Шатайло, Кирило Сухін і Костянтин Шамрай.

Хлопці розповіли про тонкощі таємничої взаємодії «Споживач – рекламний герой», а дівчата продемонстрували приклади вдалих і невдалих рекламних зображень і текстів. То кого ж споживач повинен бачити у рекламному герої? Звісно, себе, свою життєву ситуацію та проблеми. Але виявилось, і тут є багато можливостей. Майбутні маркетологи відкрили секрети цікавих варіацій рекламного Я-героя: від ідеалізації до викриття, і навіть запропонували зазирнути у підсвідомість клієнта, створивши у рекламі його психологічного двійника. А крім того, доповідачі підготували цікаві приклади реклами-мюзиклу та використання у ролику символічного персонажа.

Добре проведений час, обмін досвідом і свіжими ідеями, а також гарні фото на пам'ять – калейдоскоп теплих осінніх днів дружньої родини кафедри маркетингу. Викладачі й здобувачі планують розвивати студентський гурток і надалі, запалюючи вогники творчих ідей та наближаючи Перемогу силами освітнього фронту.

Опублікований: 03-10-2022
Читайте також:
Студенти заочної форми навчання Смілянської філії нашого університету здобули освітній ступень «Бакалавр»

У Смілянській філії нашого університету відбувся захист дипломних проектів студентів заочної форми навчання за освітнім ступенем «Бакалавр». Екзаменаційну комісію із захисту дипломних проектів очолив завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів університету Володимир Ковбаса. До складу комісії увійшли доцент кафедри техноло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти заочної форми навчання Смілянської філії нашого університету здобули освітній ступень «Бакалавр» 21 лютого 2017

Насичений попередній захист магістрантів на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

4 лютого 2022 року відбувся попередній захист магістерських робіт на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів. У режимі онлайн, оцінюючи готовність магістрантів до захисту, плідно працювала комісія у складі завідувача кафедри, професора Василя Пасічного та викладачів кафедри – професорки Ірини Шевченко, доцентів Оксани Топчій, Ігоря Страшинсько...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Насичений попередній захист магістрантів на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 05 лютого 2022

Із міжнародними експертами гастрономічного туризму поспілкувалися викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу

Викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу продовжують підвищувати свою кваліфікацію в онлайн-форматі. Цього разу слухали міжнародних експертів гастрономічного туризму на ZOOM-конференції «Food Travel Talk», яка відбулася 15 червня 2020 р. у Лондоні. Спікером заходу був автор і засновник Всесвітньої асоціації туристичних подорожей та сві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із міжнародними експертами гастрономічного туризму поспілкувалися викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу 16 червня 2020

Онлайн-захист здобувачів: вітаємо новоспечених магістрів!

15-16 лютого на кафедрі біотехнології і мікробіології відбулись онлайн-захисти кваліфікаційних магістерських робіт студентами денної форми навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», освітньо-професійних програм «Промислова біотехнологія» та «Фармацевтична біотехнологія». До складу Екзаменаційної комісії з атестації здобувачів вищо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-захист здобувачів: вітаємо новоспечених магістрів! 18 лютого 2021