Н У Х Т

Підприємці і голова обласної адміністрації відвідали Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ

21 березня 2018

Підприємці і голова обласної адміністрації відвідали Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ

Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій відвідала делегація в складі підприємців, роботодавців і голови обласної адміністрації Руслана Марцінків.

Міська влада налагоджує співпрацю між підприємствами Івано-Франківська та закладами професійно-технічної освіти, адже, як кажуть чиновники, нині місцева економіка має неабиякий попит на робітничі кадри.

Мер міста стверджує: «Збільшується кількість приїзду туристів, закладів ресторанного бізнесу, але для всіх цих закладів потрібні працівники. Даний коледж готує відмінних працівників і робітничі кадри, потрібних для Івано-Франківська, як туристичного міста, професій: кухарів, офіціантів, кондитерів, барменів, покоївок, організаторів туризму, і ми хочемо, щоб співпраця між підприємствами, між нашими роботодавцями та навчальними закладами була ефективніша, адже це – один із пріоритетних напрямків економічного розвитку Івано-Франківська».

Цікавим гостям було те, що в закладі створені чотири консультативні ради, на яких роботодавці надають рекомендації з приводу того, що варто включити до навчальної програми, вказують на певні недопрацювання та необхідне обладнання. Все це допомагає не тільки випускати кваліфікованих спеціалістів, але й забезпечити їх роботою у майбутньому.

Делегація мала нагоду ознайомитись із матеріально-технічною базою, педагогічним колективом і студентством. 

Опублікований: 21-03-2018
Читайте також:
На захист дисертаційної роботи виходить ще один аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

У рамках розширеного засідання кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист аспіранткою Дарією Матяс дисертаційної роботи «Удосконалення технології мармеладу желейного з пониженим цукровмістом», виконаної під керівництвом доцента кафедри Юлії Камбулової. Головною ціллю представленої дисертаційної роботи є у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На захист дисертаційної роботи виходить ще один аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 12 грудня 2018

Хакатон Farmak Science Start: вітаємо переможців!

Магістранти кафедри біотехнології і мікробіології вирішили спробувати свої сили у цікавому та незвичайному заході – Хакатоні Farmak Science Start, який організувала фармацевтична компанія «Фармак». Захід відбувався в онлайн-режимі упродовж 28-29 жовтня. Хакатон дав їм чудовий шанс відчути себе спеціалістом-біотехнологом, який має максимально швидк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хакатон Farmak Science Start: вітаємо переможців! 03 листопада 2020

Біотехнологи НУХТ – фахівці зі здорового харчування!

Сучасні харчові технології неможливо уявити без використання досягнень біотехнології. Завдяки біотехнологічним методам одержують нові харчові продукти з покращеними характеристиками, такими як підвищена харчова цінність, довший термін зберігання, а також зменшення використання хімічних добавок і консервантів. Біотехнологія також дозволяє виробляти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологи НУХТ – фахівці зі здорового харчування! 27 липня 2023

Гуртківці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів досліджують використання нетрадиційної сировини

Відбулося засідання наукового гуртка, керівницею якого є професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Вікторія Дорохович. Засідання пройшло дистанційно в режимі конференції ZOOM. Його тема – «Використання насіння чіа в технології борошняних кондитерських виробів». Учасники гуртка мали завдання виготовити в домашніх умовах ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гуртківці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів досліджують використання нетрадиційної сировини 24 листопада 2020