Н У Х Т

Високим науково-методичним рівнем з елементами креативності вразили магістри-маркетологи

18 лютого 2020

Високим науково-методичним рівнем з елементами креативності вразили магістри-маркетологи

На високому науково-методичному рівні з елементами креативності відбулися захисти магістерських робіт студентів денної і заочної форм навчання зі спеціальності 075 «Маркетинг». На розгляд були представлені якісні дипломні роботи на актуальні маркетингові теми сучасності. Можливість підтвердити освітній ступінь «магістр» мали  38 студентів-маркетологів, з них 8 рекомендовано видати диплом із відзнакою. 

Цьогоріч теми магістерських робіт охопили широкий спектр напрямків маркетингової науки: маркетинг game development та мобільних додатків, діагностика конкурентних позицій підприємства, дослідження маркетингового потенціалу підприємства, покращення комплексу маркетингових комунікацій, поведінка споживачів, інтернет-маркетинг, smm-просування брендів, мерчандайзингові технології, перспективи розвитку стратегічних бізнес-одиниць підприємства.

Представлені дипломні роботи є завершеними науковими дослідженнями з унікальними пропозиціями для підприємств харчової промисловості.

Студенти показали високий рівень підготовки з фаху, який може забезпечити тільки якісна освіта на кафедрі маркетингу НУХТ. Знання маркетингових технологій, впевнені відповіді, креативні ідеї, наукові думки – це результат підготовки конкурентоспроможних фахівців високої кваліфікації, яких вимагає сучасний ринок праці.

Вітаємо з успішним захистом! Бажаємо кар’єрного зростання у світі професійного маркетингу!

Опублікований: 18-02-2020
Читайте також:
До дискусії щодо розроблення моделі промислової політики на наступні роки долучилися наші студенти-фінансисти

«Нема часу» - напевне, такими словами можна виразити актуальність реформування промисловості України. 14 березня студенти-фінансисти разом із кураторами, к.е.н. Михайлом Аричем і к.е.н. Юрієм Кулиничем відвідали круглий стіл, який організував Комітет Верховної Ради України з питань промислової політики та підприємництва. Студенти мали унікальну м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До дискусії щодо розроблення моделі промислової політики на наступні роки долучилися наші студенти-фінансисти 16 березня 2018

Хімічний лекторій кафедри харчової хімії продовжує роботу

Освітньо-консультаційний захід «Хімічний лекторій для майбутніх вступників» поновив свою роботу 28 січня. Незважаючи на складні умови військового часу, викладачі кафедри харчової хімії продовжують традиційні заняття для старшокласників із різних куточків України. Перед початком заходу до слухачів звернулася з привітальним словом завідувачка кафедр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хімічний лекторій кафедри харчової хімії продовжує роботу 30 січня 2023

Слухачі сертифікатної програми познайомилися з основами аюрведичного харчування

Слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» знайомились з інноваційними ресторанними технологіями аюрведичного харчування. Аюрведа – одна з найдавніших холістичних систем оздоровлення організму, вагомою складовою якої є правильна організація харчування. За аюрведичною наукою раціон і режим харчування повинні відпов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Слухачі сертифікатної програми познайомилися з основами аюрведичного харчування 25 листопада 2020

Не втрачають нагоди підвищити свою кваліфікацію наші викладачі

У черговому вебінарі від компанії «Lesaffre» взяли участь викладачі наших кафедр. Цього разу вони дізнавалися про «Тостовий хліб: секрети успіху». Спікером виступила керівник пекарського центру «Лесаффр Україна», кандидат технічних наук і випускниця НУХТ Світлана Паливода. Вона коротко ознайомила слухачів із історією міжнародної компанії «Lesaffre...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Не втрачають нагоди підвищити свою кваліфікацію наші викладачі 21 липня 2020