Н У Х Т

Перемоги та відзнаки студентів на наукових конференціях підсумували на кафедрі біотехнології і мікробіології

23 січня 2020

Перемоги та відзнаки студентів на наукових конференціях підсумували на кафедрі біотехнології і мікробіології

На кафедрі біотехнології і мікробіології продовжують підводити підсумки роботи за 2019 рік.

Протягом року студенти та аспіранти кафедри брали активну участь у конференціях і наукових школах. Магістранти Наталія Петренко та Оксана Боднар здобули безцінний практичний досвід у літній науковій школі «CREATIVE SPARK», яка була організована ПрАТ «Компанія Ензим» (м. Львів). Анна Бондаренко нагороджена Диплом ІІ ступеня за стендову доповідь на XV Міжнародній науковій конференції студентів і аспірантів «Молодь і поступ біології» (м. Львів, 9-11 квітня 2019 р.). Оксана Боднар нагороджена Дипломом І ступеня за доповідь на ХІІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції студентів, аспірантів і молодих вчених «Біотехнологія XXI століття» (м. Київ, НТУУ «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського», 19 квітня 2019 р.). Здобувач вищої освіти ступеня доктора філософії Дар’я П’ятецька та магістрантка Наталія Клименко виступили з доповідями на VІІІ Міжнародній науково-технічній конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції» (м. Київ, НУХТ, 5-6 листопада 2019 р.). З доповіддю англійською мовою на VІІ науково-практичній конференції школи молодих науковців ПАТ «Фармак» «Наука та сучасне фармацевтичне виробництво» (м. Київ, 21 листопада 2019 р.) виступила магістрантка Наталія Петренко, а здобувачі вищої освіти ступеня доктора філософії Лілія Ключка і Євген Харченко взяли участь у роботі конференції зі стендовими доповідями англійською мовою.

Вітаємо студентів кафедри біотехнології і мікробіології зі здобутками на наукових конференціях 2019 року!

Опублікований: 23-01-2020
Читайте також:
Першу сходинку до кар’єри аналітика з кібербезпеки здолали студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ

5 лютого 2019 року з нагоди Дня безпечного Інтернету-2019 для студентів спеціальності «Обслуговування комп’ютерних систем і мереж» Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ були проведені особливі заняття, на яких вони мали можливість приєднатися до Всеукраїнського онлайн-уроку на YOUTUBE-каналі Спільноти Програми Академій Cisco в Україні спіль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першу сходинку до кар’єри аналітика з кібербезпеки здолали студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ 05 лютого 2019

Бренд-амбасадор ТОВ «Торговий дім «Інкерман» прочитав чергову лекцію для студентів і викладачів

22 травня 2018 р. відбулася друга лекція бренд-амбасадора Євгенія Сегана «Визначення потенціалу вина» (продовження). Тематика курсу включає направлення з маркетингу у виноробстві, особливостей дегустації вин і формування органолептичних показників у процесі реалізації технологій. Лектор 18 квітня 2018 р. розпочав курс лекцій від ТОВ «Торговий дім ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бренд-амбасадор ТОВ «Торговий дім «Інкерман» прочитав чергову лекцію для студентів і викладачів 23 травня 2018

Вітаємо з присвоєнням вчених звань!

З приємністю повідомляємо, що рішенням Атестаційної колегії Міністерства освіти і науки України від 3 липня 2025 року присвоєно вчені звання викладачам нашого університету – професора кафедри економіки і права Андрію Данкевичу, професора кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Олександру Недбайлу, професорки кафедри іноземних мов професійног...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо з присвоєнням вчених звань! 21 липня 2025

Мікробіологічну безпеку опановують здобувачі-харчовики

Продукти та напої, які ми вживаємо, є одними з основних факторів, що впливають на здоров’я та самопочуття людини. Цілком обґрунтованим є той факт, що споживачі почали звертати все більше уваги на якісний склад свого раціону, в тому числі значна увага приділяється мікробілогічному забрудненню продуктів і способам його попередження. Саме ці питання ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мікробіологічну безпеку опановують здобувачі-харчовики 26 травня 2022