Н У Х Т

Перемоги та відзнаки студентів на наукових конференціях підсумували на кафедрі біотехнології і мікробіології

23 січня 2020

Перемоги та відзнаки студентів на наукових конференціях підсумували на кафедрі біотехнології і мікробіології

На кафедрі біотехнології і мікробіології продовжують підводити підсумки роботи за 2019 рік.

Протягом року студенти та аспіранти кафедри брали активну участь у конференціях і наукових школах. Магістранти Наталія Петренко та Оксана Боднар здобули безцінний практичний досвід у літній науковій школі «CREATIVE SPARK», яка була організована ПрАТ «Компанія Ензим» (м. Львів). Анна Бондаренко нагороджена Диплом ІІ ступеня за стендову доповідь на XV Міжнародній науковій конференції студентів і аспірантів «Молодь і поступ біології» (м. Львів, 9-11 квітня 2019 р.). Оксана Боднар нагороджена Дипломом І ступеня за доповідь на ХІІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції студентів, аспірантів і молодих вчених «Біотехнологія XXI століття» (м. Київ, НТУУ «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського», 19 квітня 2019 р.). Здобувач вищої освіти ступеня доктора філософії Дар’я П’ятецька та магістрантка Наталія Клименко виступили з доповідями на VІІІ Міжнародній науково-технічній конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції» (м. Київ, НУХТ, 5-6 листопада 2019 р.). З доповіддю англійською мовою на VІІ науково-практичній конференції школи молодих науковців ПАТ «Фармак» «Наука та сучасне фармацевтичне виробництво» (м. Київ, 21 листопада 2019 р.) виступила магістрантка Наталія Петренко, а здобувачі вищої освіти ступеня доктора філософії Лілія Ключка і Євген Харченко взяли участь у роботі конференції зі стендовими доповідями англійською мовою.

Вітаємо студентів кафедри біотехнології і мікробіології зі здобутками на наукових конференціях 2019 року!

Опублікований: 23-01-2020
Читайте також:
Переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт визначили на кафедрі біотехнології і мікробіології

Щороку на базі різних університетів України проводиться Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт, метою якого є підготовка фахівців нової генерації європейського рівня, формування у них знань і умінь дослідницької діяльності, для яких установка на професійну майстерність є пріоритетною стратегією їх життєдіяльності. Основними завданнями к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт визначили на кафедрі біотехнології і мікробіології 22 грудня 2018

Четвертокурсники-хімтехнологи прокачують навички роботи в хімічній лабораторії

Для вирішення багатьох технологічних завдань у галузі хімічної технології необхідні практичні навички роботи в хімічній лабораторії стосовно техніки безпеки, техніки лабораторних робіт, таймменеджменту, роботи в команді, взаємодії з ментором. Це дає змогу не лише закріпити й поглибити теоретичні знання, а й прокачати власні soft skills. Тому четве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсники-хімтехнологи прокачують навички роботи в хімічній лабораторії 16 вересня 2022

Продуктивне спілкування здобувачів-обліковців з фахівчинею-практиком

12 листопада на кафедрі обліку і аудиту відбулася відкрита гостьова лекція на тему «Первинні документи: здається просто, на практиці – ні», яку прочитала для здобувачів освітньо-професійних програм «Облік і оподаткування» НУХТ і Волинського фахового коледжу нашого університету старша консультантка податкової практики компанії «Forvis Mazars» Карина...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продуктивне спілкування здобувачів-обліковців з фахівчинею-практиком 12 листопада 2024

Підсумки участі здобувачів освіти у конкурсі «Масниця- Fest 2023» підвели на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка завершився традиційний конкурс «Масниця- Fest 2023», і кафедри, здобувачі освіти яких брали в ньому участь, підсумували результати. Від кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції у конкурсі взяли участь 27 здобувачів освіти різних курсів. Нагадаємо, к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки участі здобувачів освіти у конкурсі «Масниця- Fest 2023» підвели на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 20 березня 2023