Н У Х Т

Онлайн-воркшоп від стейкхолдера для майбутніх фахівців сфери гостинності

05 травня 2021

Онлайн-воркшоп від стейкхолдера для майбутніх фахівців сфери гостинності

Лектор навчальної дисципліни «Дизайн об’єктів готельно-ресторанного господарства», доцент кафедри готельно-ресторанної справи Олег Бортнічук долучив здобувачів вищої освіти 4 курсу освітнього ступеня бакалавр до участі в онлайн-воркшопі «Archicad для студентів» від стейкхолдера – компанії «Graphisoft», яка є єдиним дистриб’ютором програми «Archicad» в Україні.

Воркшоп провели надзвичайно круті та досвідчені спікери: продакт-менеджер та ідейний натхненник «Graphisoft» Юрій Кривохатько і його колега Дарія Безугла, котрі розповіли про основні фішки та лайфхаки у роботі з програмою «Archicad». У рамках заходу своїм досвідом із слухачами поділився студент 2 курсу освітнього ступеня «магістр» Інституту архітектури та дизайну Національного університету «Львівська політехніка» Павло Мілєвіч, який розповів про розроблені ним особисто сучасні дизайнерські проєкти.

Організатори із задоволенням відповіли на хвилюючі запитання студентів, наприклад, як отримати ліцензійний софт «Archicad» безкоштовно на рік і поетапно розповіли про цю процедуру. Також спікери провели конкурс на найкраще запитання, переможець якого отримав яскравий мерч від «Graphisoft».

Дякуємо компанії «Graphisoft» за інтерактивний і пізнавальний воркшоп в онлайн-режимі, який дозволив нашим студентам спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» поглибити знання для успішного опанування навчальної дисципліни «Дизайн об’єктів готельно-ресторанного господарства» і мотивував до майбутнього професійного розвитку у сфері дизайну.

Опублікований: 05-05-2021
Читайте також:
Технології міні-виробництв в умовах пекарні вивчають студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

1-2 квітня студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» і 181 «Харчові технології» взяли участь у майстер-класі від ТОВ «Сільпо-ФУД» зі сучасних технологій французької випічки у виробничих умовах. Разом зі студентами відвідали міні-пекарню асистент кафедри готельно-ресторанної спр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технології міні-виробництв в умовах пекарні вивчають студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 03 квітня 2019

Майстер-клас для хіміків-технологів від фахівця ТОВ «Астра-Косметик»

Доцент кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш запросила до університету випускницю Анастасію Сергієнко, нині – колориста ТОВ «Астра-Косметик», яка в рамках лабораторної роботи з дисципліни «Хімія та технологія косметичних засобів» провела майстер-клас із виробництва губних помад для сту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас для хіміків-технологів від фахівця ТОВ «Астра-Косметик» 05 березня 2020

Викладачі університету продовжують працювати над визначенням смарт-спеціалізації Київщини

24 вересня доцентка кафедри технології оздоровчих продуктів Надія Івчук працювала в рамках другого воркшопу swot-аналізу харчової промисловості Київської області та стратегічного бачення смарт-спеціалізації Київської області «Виробництво іноваційних харчових продуктів з  удосконаленими споживчими якостями (функціональна їжа)» до 2030 року. Основні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету продовжують працювати над визначенням смарт-спеціалізації Київщини 27 вересня 2021

Leaders Day від UGEN демонструє студентські таланти та інновації

Здобувачка четвертого курсу спеціальності «Теплоенергетика» Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого Софія Бойко взяла участь у Leaders Day від UGEN – престижному заході, який об'єднує студентську молодь і провідних роботодавців з усієї України. Цього року захід зібрав 50 студентських активістів, які об'єднали зуси...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Leaders Day від UGEN демонструє студентські таланти та інновації 11 вересня 2023