Н У Х Т

Як мрія про власний бізнес може стати реальністю дізналися магістранти освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві»

28 вересня 2021

Як мрія про власний бізнес може стати реальністю дізналися магістранти освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві»

Здобувачі освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» 27 вересня мали унікальну можливість відвідати онлайн-лекторій у межах вивчення навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології», який проводила співвласниця компанії «Дідо Джозеф» Іванна Бейдель за участі професорки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олександри Нєміріч та асистентки Владлени Михайленко. На лекторії були присутні викладачі кафедри та представники деканату факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

У розрізі теми лекції «Особливості використання равликів у ЗРГ», спікерка розповіла магістрантам про класифікацію та харчову цінність равликів, їх щоденний раціон, оптимальні кліматичні й географічні умови для їхнього вирощування. Обґрунтувала економічну доцільність ведення такого виду бізнесу в нашій державі та якими нормативними документи необхідно керуватися, щоб працювати в межах законодавства України.

Іванна Бейдель підтримувала активну комунікацією з аудиторією впродовж лекторію, відповідала на поставленні їй запитання.

Під час активної бесіди зі магістрантами, гостя розповіла про свій кар’єрний шлях, мрію відкрити свою справу, історію успіху компанії та вибір назви їхнього бренду.

Іванна поділилася своїми думками про стан ринку праці й зазначила, що на ринку відчувається дефіцит висококваліфікованого персоналу саме в сфері харчової промисловості та мотивувала магістрантів щодо успішного навчання в університеті й закцентувала увагу на тому, що вони зробили вірний крок, коли вирішили продовжити навчання, адже свого часу вона теж закінчувала магістратуру та паралельно працювала.

Магістрів дуже здивувало, що магістерську дипломну роботу Іванна писала вже маючи власну компанію «Дідо Джозеф» і ґрунтуючись не лише на теоретичному, а й на практичному досвіді, успішно захистила свою роботу.

Викладачі й здобувачі освіти вдячні Іванні Бейдель за теплу, мотивовану та креативну зустріч і зичать, щоб усі задуми та мрії, якими вона ділилася, здійснилися. Тепер вони з нетерпінням чекають на наступні зустрічі.

Опублікований: 28-09-2021
Читайте також:
Відзначаємо День Соборності

22 січня 1919 року увійшло до національного календаря, як велике державне свято – День Соборності України. Саме тоді, на площі перед Київською Софією відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів: на волелюбному зібранні було урочисто проголошено злуку Української народної республіки і Західноукраїнської народної республіки. Тради...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відзначаємо День Соборності 23 січня 2024

Лаг-фаза магістерських робіт: у пошуках «субстрату» для майбутнього проєкту

Магістрантам-біотехнологам  першого року навчання написання магістерської кваліфікаційної роботи у багатьох аспектах нагадує ріст мікроорганізмів у періодичній культурі. Як і мікроорганізми, що адаптуються до нових умов і синтезують нові ферменти для асиміляції субстрату, магістранти звикають до нових умов і вимог до написання магістерської роботи ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лаг-фаза магістерських робіт: у пошуках «субстрату» для майбутнього проєкту 02 жовтня 2020

Актуальні й цікаві доповіді представили наші здобувачі на конференції «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК»

18-19 листопада 2020 р. кафедрою економіки і права проводиться IX Всеукраїнська науково-практична конференція «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК». Розпочалася конференція з вітального слова завідувача кафедри економіки і права, професора Анатолія Заїнчковського, яке було сповнене теплих настанов і по...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні й цікаві доповіді представили наші здобувачі на конференції «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК» 18 листопада 2020

Гостьова лекція від фахівців PwC Україна

Днями відбулася зустріч викладачів кафедри економіки праці та менеджменту й здобувачів вищої освіти першого, другого та третього рівнів вищої освіти (бакалаврів, магістрів, докторів філософії), які навчаються за освітньо-професійними програмами «Менеджмент», «Менеджмент персоналу», «Менеджмент та адміністрування», «Облік і аудит» та освітньо-науков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція від фахівців PwC Україна 29 вересня 2023