Н У Х Т

Як мрія про власний бізнес може стати реальністю дізналися магістранти освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві»

28 вересня 2021

Як мрія про власний бізнес може стати реальністю дізналися магістранти освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві»

Здобувачі освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» 27 вересня мали унікальну можливість відвідати онлайн-лекторій у межах вивчення навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології», який проводила співвласниця компанії «Дідо Джозеф» Іванна Бейдель за участі професорки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олександри Нєміріч та асистентки Владлени Михайленко. На лекторії були присутні викладачі кафедри та представники деканату факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

У розрізі теми лекції «Особливості використання равликів у ЗРГ», спікерка розповіла магістрантам про класифікацію та харчову цінність равликів, їх щоденний раціон, оптимальні кліматичні й географічні умови для їхнього вирощування. Обґрунтувала економічну доцільність ведення такого виду бізнесу в нашій державі та якими нормативними документи необхідно керуватися, щоб працювати в межах законодавства України.

Іванна Бейдель підтримувала активну комунікацією з аудиторією впродовж лекторію, відповідала на поставленні їй запитання.

Під час активної бесіди зі магістрантами, гостя розповіла про свій кар’єрний шлях, мрію відкрити свою справу, історію успіху компанії та вибір назви їхнього бренду.

Іванна поділилася своїми думками про стан ринку праці й зазначила, що на ринку відчувається дефіцит висококваліфікованого персоналу саме в сфері харчової промисловості та мотивувала магістрантів щодо успішного навчання в університеті й закцентувала увагу на тому, що вони зробили вірний крок, коли вирішили продовжити навчання, адже свого часу вона теж закінчувала магістратуру та паралельно працювала.

Магістрів дуже здивувало, що магістерську дипломну роботу Іванна писала вже маючи власну компанію «Дідо Джозеф» і ґрунтуючись не лише на теоретичному, а й на практичному досвіді, успішно захистила свою роботу.

Викладачі й здобувачі освіти вдячні Іванні Бейдель за теплу, мотивовану та креативну зустріч і зичать, щоб усі задуми та мрії, якими вона ділилася, здійснилися. Тепер вони з нетерпінням чекають на наступні зустрічі.

Опублікований: 28-09-2021
Читайте також:
Заключний семестр наукової роботи

Магістранти ІІ року навчання кафедри біотехнології та мікробіології продовжують виконання індивідуальних завдань. У цьому семестрі вони зосереджені на науково-дослідній роботі, продовжуюи розпочату у минулому році серію дослідів. Виконання наукової роботи біотехнологів вимагає ґрунтовної підготовки: достатній рівень спеціальних знань, навичок і ск...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заключний семестр наукової роботи 08 жовтня 2020

Прощаємося з цьогорічними бакалаврами

Урочисті церемонії вручення дипломів нашим цьогорічним бакалаврам – це отримання путівки в їхнє нове, професійне життя. Роки навчання для нинішніх випускників були вкрай важкими – спочатку пандемія Covid-19, потім ракетні обстріли агресором українських міст і Києва, від яких руйнувався і наш університет, перебої зі світлом й труднощі зв'язку під ч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Прощаємося з цьогорічними бакалаврами 14 липня 2023

Як сучасне виробництво поєднує українські традиції пивоваріння з новітніми технологіями дізнавалися наші здобувачі-біотехнологи

Онлайн-навчання у цей вкрай непростий для нашої України час залишається чи не єдиним можливим способом не перервати підготовку висококласних фахівців так потрібних нашій Батьківщині. Не зважаючи на такий суттєвий недолік дистанційної освіти як відсутність безпосереднього контакту між учасниками освітнього процесу, вона все ж має і ряд переваг. Зокр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як сучасне виробництво поєднує українські традиції пивоваріння з новітніми технологіями дізнавалися наші здобувачі-біотехнологи 08 квітня 2022

Освоєння майбутньої професії на практиці

Другий семестр для студентів-біотехнологів 4 курсу розпочався з довгоочікуваної технологічної та переддипломної практики на виробництві, де здобувачі освоюють практичні навички майбутньої професії У цьому навчальному році базами практик, як і раніше, стали чимало фармацевтичних, біотехнологічних і харчових підприємств, серед яких і давній партнер ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освоєння майбутньої професії на практиці 21 січня 2022