Н У Х Т

Корисна інформація та щирі усмішки: навчальні підрозділи продовжують профорієнтаційний марафон

16 лютого 2021

Корисна інформація та щирі усмішки: навчальні підрозділи продовжують профорієнтаційний марафон

Уже традиційно у форматі відеоконференції факультет автоматизації і комп’ютерних систем організував заходи для майбутніх вступників і всіх охочих ближче познайомитись із нашим навчальним процесом.

13 лютого 2021 року декан факультету Андрій Форсюк і викладачі випускових кафедр – автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління та інформаційних систем надали вичерпну інформацію про спеціальності та освітні програми, за якими на факультеті готують конкурентоспроможних фахівців. Також вони розповіли про умови вступу і навчання, матеріально-технічне забезпечення навчального і наукового процесів, студентське дозвілля, яке допоможе розвивати світогляд і створювати найміцніші дружні зв’язки.

Наприкінці онлайн-зустрічі майбутні вступники отримали кваліфіковані відповіді на свої запитання.

Спілкування вийшло теплим і плідним. А на факультеті уже готуються до наступних зустрічей. Уявімо, що ці зустрічі проходять офлайн і даруймо одне одному корисну інформацію та щирі усмішки! 

Опублікований: 16-02-2021
Читайте також:
Наші другокурсниці – у ТОП-10 кращих європейських молодих  дегустаторів вина!

У рамках Паризької сільськогосподарської виставки-2023 відбувся Конкурс дегустації вин серед молодих спеціалістів – змагання серед молодих європейців, куди цього року були запрошені і представники з України. Серед конкурсантів були і здобувачки освіти другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ Анастасія Галаніна і Тетяна ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші другокурсниці – у ТОП-10 кращих європейських молодих дегустаторів вина! 13 березня 2023

Зворушливе свято прощання з випускниками відбулося на факультеті біотехнології та екологічного контролю

22 лютого у актовій залі університету дружна родина факультету біотехнології та екологічного контролю прощалася зі своїми цьогорічними випускниками-магістрами та бакалаврами. Ця зима для випускників стала особливою, адже вони перегорнули ще одну сторінку свого життя – закінчили університет, де їх життя було сповнене цікавих моментів, неймовірних п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зворушливе свято прощання з випускниками відбулося на факультеті біотехнології та екологічного контролю 25 лютого 2019

Плідна робота секції «Організація готельного та туристичного обслуговування»

4 квітня 2023 року працювала секція «Організація готельного та туристичного обслуговування» 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті». Роботу секції відкрила завідувачка кафедри туристичного та готельного бізнесу, доцентка Ірина Мельн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна робота секції «Організація готельного та туристичного обслуговування» 05 квітня 2023

Гарантка міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» завершила стажування у Канаді

Стажування, обмін досвідом і встановлення стійких міжнародних зв’язків із закладами вищої освіти є важливим кроком до зростання якості освіти та підготовки висококваліфікованих фахівців із міжнародною перспективою. Доцентка кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів, гарантка міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гарантка міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» завершила стажування у Канаді 15 серпня 2023