Н У Х Т

Триває ознайомлювально-виробнича практика на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

10 лютого 2020

Триває ознайомлювально-виробнича практика на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів триває ознайомлювально-виробнича практика для здобувачів ІІ курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій. Керівники практики, асистенти Юлія Звягінцева-Семенець, Віталій Пічкур і Марія Грицевіч провели консультації та роз’яснили здобувачам груп ТІ-2-6, ТІ-2-7, ТІ-2-8 вимоги до оформлення звітів і виконання індивідуальних завдань.

Згідно з програмою практики здобувачі відвідали дочірнє підприємство ВАТ «Київхліб» «Дослідний хлібозавод», де оглянули лінії виробництва батонів, хліба українського, хліба заварного, булочок «Малятко» та рогаликів «Студентських». Також вони побували на міні-пекарні хлібозаводу з виробництва здобних виробів. Під час проходження практики студенти ознайомилися з організацією виробництва на хлібозаводі, контролю якості сировини та готової продукції, технологічними процесами виробництва, основним технологічним обладнанням. Практика ще триває, тож бажаємо всім успішно захистити звіти!

Колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів висловлює вдячність керівництву підприємства за підтримку в організації практики.

Опублікований: 10-02-2020
Читайте також:
Директор Полтавського коледжу НУХТ нагороджений відзнакою МОН

Директор Відокремленого структурного підрозділу «Полтавський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» Анатолій Палаш за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів і плідну науково-педагогічну діяльність нагороджений нагрудним знаком Міністерства освіти і науки України «З...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Директор Полтавського коледжу НУХТ нагороджений відзнакою МОН 28 травня 2021

Про здобні вироби на заквасках дізналися наші здобувачі освіти від керівниці технологічного відділу компанії «Lesaffre-Україна»

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція керівниці технологічного відділу компанії «Lesaffre-Україна», к.т.н. Світлани Паливоди на тему «Здобні вироби на заквасках LIVENDO ТМ – готуймося до Великодня разом!». Лекція була прочитана в ракурсі вивчення дисциплін «Світові технології хлібобулочних і кондите...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про здобні вироби на заквасках дізналися наші здобувачі освіти від керівниці технологічного відділу компанії «Lesaffre-Україна» 30 квітня 2021

88 випускників Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ вирушили у самостійне професійне життя

Цього року Смілянський технологічний фаховий коледж НУХТ у великий світ життя випустив 88 молодших спеціалістів з харчових технологій, комп’ютерних наук, автоматизації виробництва та галузевого машинобудування, а також 12 фахових молодших бакалаврів з маркетингу. Колектив навчального закладу пишається своїми студентами, особливо тими, хто завершив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

88 випускників Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ вирушили у самостійне професійне життя 12 липня 2023

Вчена рада університету обговорила організацію роботи в режимі воєнного стану

24 лютого 2022 року відбулося засідання вченої ради університету. У зв’язку з оголошенням у країні воєнного стану, розгляд питань порядку денного поки що відклали. Натомість обговорили ситуацію в країні й організацію роботи нашого колективу в режимі воєнного стану. Ректор Олександр Шевченко закликав колектив НУХТ зберігати спокій, не панікувати, н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вчена рада університету обговорила організацію роботи в режимі воєнного стану 24 лютого 2022