Н У Х Т

Триває ознайомлювально-виробнича практика на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

10 лютого 2020

Триває ознайомлювально-виробнича практика на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів триває ознайомлювально-виробнича практика для здобувачів ІІ курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій. Керівники практики, асистенти Юлія Звягінцева-Семенець, Віталій Пічкур і Марія Грицевіч провели консультації та роз’яснили здобувачам груп ТІ-2-6, ТІ-2-7, ТІ-2-8 вимоги до оформлення звітів і виконання індивідуальних завдань.

Згідно з програмою практики здобувачі відвідали дочірнє підприємство ВАТ «Київхліб» «Дослідний хлібозавод», де оглянули лінії виробництва батонів, хліба українського, хліба заварного, булочок «Малятко» та рогаликів «Студентських». Також вони побували на міні-пекарні хлібозаводу з виробництва здобних виробів. Під час проходження практики студенти ознайомилися з організацією виробництва на хлібозаводі, контролю якості сировини та готової продукції, технологічними процесами виробництва, основним технологічним обладнанням. Практика ще триває, тож бажаємо всім успішно захистити звіти!

Колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів висловлює вдячність керівництву підприємства за підтримку в організації практики.

Опублікований: 10-02-2020
Читайте також:
Інтернет речей і квадрокоптер у кваліфікаційних роботах четвертокурсників

На кафедрі автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління відбулися захисти здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» денної форми навчання. Екзаменаційна комісія відзначила високою оцінкою кілька захистів, які виділялися своєю інноваційністю. Цього року здобувачі у своїх кваліфікаційних роботах почали презентувати рішення з використанн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтернет речей і квадрокоптер у кваліфікаційних роботах четвертокурсників 18 червня 2021

Зірки запалюються на факультеті біотехнології та екологічного контролю

От, нарешті, відбувся дебют першокурсника факультету біотехнології та екологічного контролю, де зовсім юні студенти проявили самоорганізацію, свої таланти, вміння працювати в команді та побороли страх сцени. Яскраве дійство занурило всіх у часи супротиву між відомими мафіозними кланами. А причиною ворожнечі стала дрібничка – не поділили бар. З тако...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зірки запалюються на факультеті біотехнології та екологічного контролю 18 квітня 2019

Викладачі НУХТ діляться своїм досвідом під час тренінгів

Доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва взяла участь у тренінгу «Створення конкурентоспроможного культурного туристичного продукту та фестивалів Приазов’я», який проводила у Генічеську за підтримки програми USAID «Економічна підтримка Східної України» експертка розвитку туризму, представниця правління Асоціації гостиннос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі НУХТ діляться своїм досвідом під час тренінгів 21 серпня 2020

Розпочинаємо новий навчальний рік завчасно!

27 серпня доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Олег Галенко провів зі здобувачами освіти онлайн-засідання щодо проходження виробничої, технологічної та переддипломної практики. Здобувачі кафедри освітнього ступеню «бакалавр» четвертого курсу і освітнього ступеню «магістр» другого року навчання згідно з графіками навчального процесу м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочинаємо новий навчальний рік завчасно! 28 серпня 2021