Н У Х Т

Високий рівень викладання демонструють викладачі Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ

31 січня 2017

Високий рівень викладання демонструють викладачі Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ

У групі Г1а Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості нашого університету відбулося відкрите лабораторне заняття «Будова тканин рослинного та тваринного організму» викладача біології Оксани Стадник.

Заняття проводилось із застосуванням мультимедійного обладнання. Студенти, використовуючи мікроскопи, розглянули фіксовані препарати тканин рослин і тварин; визначили відмінності у будові тканин рослинного та тваринного походження.

На занятті були присутні: методист коледжу Олександра Довбуш, голова комісії бродильних виробництв та виноробства Леся Ющак, викладачі Наталія Демцюх, Світлана Лапан і Наталія Криволап. Усі вони відзначили високий рівень роботи викладача.

Опублікований: 31-01-2017
Читайте також:
Футзалісти НУХТ – бронзові призери Чемпіонату України

У Львові 5 та 6 грудня відбувся фінал чотирьох Чемпіонату України з фузалу серед закладів вищої освіти. Склад учасників фінальної стадії – Національний університет харчових технологій (Київ), Національний університет «Львівська політехніка» (Львів), Івано-Франківський коледж фізичного виховання (Івано-Франківськ) та Сумський державний університет (...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Футзалісти НУХТ – бронзові призери Чемпіонату України 09 грудня 2022

Успішний захист кваліфікаційних робіт бакалаврами-заочниками освітньої програми «Технології харчування»

14 лютого 2024 р. на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачами 5 курсу заочної форми навчання освітньої програми «Технології харчування» на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр». Були представлені актуальні й ґрунтовні дослідження: Світлани Пенцак «Удосконалення технології салатів для...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний захист кваліфікаційних робіт бакалаврами-заочниками освітньої програми «Технології харчування» 15 лютого 2024

Акредитація, як основна оцінка підготовки фахівців високого рівня

На кафедрі інтегрованих автоматизованих систем управління відбулася вкрай важлива та надзвичайно необхідна процедура сучасного становлення освітнього процесу України – акредитація освітньо-професійної програми «Комп’ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління» спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Акредитація, як основна оцінка підготовки фахівців високого рівня 11 грудня 2018

Оксфордські дебати першокурсників-менеджерів

Днями в межах дисципліни «Організаційний дизайн», що викладається для здобувачів першого курсу освітньо-професійної програми «Менеджмент», відбулися оксфордські дебати. Їх організувала та стала модераторкою гарантка освітньої програми «Менеджмент», лекторка дисципліни, доцентка Світлана Дунда. Оксфордські дебати – це видовищний метод інтерактивног...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оксфордські дебати першокурсників-менеджерів 14 квітня 2023