Н У Х Т

Представники НУХТ взяли участь у відкритій зустрічі з експертами НАЗЯВО

13 жовтня 2022

Представники НУХТ взяли участь у відкритій зустрічі з експертами НАЗЯВО

12 жовтня 2022 р. науковці нашого університету взяли участь у відкритій зустрічі з експертами Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти щодо акредитації освітньо-професійної програми «Харчові технології» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» Полтавського державного аграрного університету, гарант освітньої програми – професор кафедри харчових технологій Полтавського державного аграрного університету, д.т.н. Валерій Сукманов.

Завідувач кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Олександр Гавва, завідувач Проблемної науково-дослідної лабораторії Андрій Маринін, професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін долучилися до обговорення освітньої програми «Харчові технології» з експертним середовищем, відзначили її високий рівень, що відповідає сучасним вимогам МОН України, й висловилися у підтримку її подальшої реалізації у Полтавському державному аграрному університеті.

Бажаємо гарантові освітньої програми «Харчові технології», професору кафедри харчових технологій Полтавського державного аграрного університету Валерію Сукманову успішної акредитації і дякуємо за плідну багаторічну співпрацю між нашими ЗВО. 

Опублікований: 13-10-2022
Читайте також:
Практичні навички – запорука успіху технолога

Весняний семестр для студентів 2 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій на кафедрі технології оздоровчих продуктів розпочався з дисципліни «Загальні технології харчових виробництв. Модуль 9. Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення». Під час проведення лабораторної роботи викладачі кафедри, асистент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні навички – запорука успіху технолога 26 лютого 2019

День вступника у вишиванці

Сьогодні, у День української вишиванки, в нашому університеті було людно й гамірно – понад 300 майбутніх вступників – старшокласники шкіл, ліцеїв, гімназій та старшокурсники фахових коледжів із усіх куточків України завітали на гостину у черговий День вступника НУХТ. За нашою доброю традицією зустрічали гостей тепло й сердечно, підготувавши багато...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День вступника у вишиванці 15 травня 2025

Вибір вільної траєкторії навчання – право кожного студента!

Вибіркові дисципліни (англ. electives) походять із концепції person-centered teaching (навчання, орієнтоване на особистість). У її основі лежить принцип, за яким здобувач особисто бере участь у формуванні свого освітнього вектору, обираючи, що вчити, як вчити та як оцінювати власні знання. Відповідно до статті 62, пункту 15 Закону України «Про вищу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вибір вільної траєкторії навчання – право кожного студента! 18 червня 2020

Стейкхолдери в дії!

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося засідання робочої групи у складі гаранток освітньо-професійних програм на освітніх рівнях «бакалавр» і «магістр» Світлани Усатюк та Лариси Арсеньєвої, викладачок кафедри Оксани Вашеки, Вікторії Кійко і Оксани Петруші, практиків – провідної фахівчині відділу контролю якості виробництва Департаменту ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стейкхолдери в дії! 22 лютого 2021