Н У Х Т

Особливості технологічного процесу сучасного косметичного підприємства вивчили третьокурсники

20 травня 2019

Особливості технологічного процесу сучасного косметичного підприємства вивчили третьокурсники

Студенти 3 курсу відвідали сучасне косметичне підприємство. Поїздка була організована завдяки щільній співпраці керівництва підприємства ТОВ «Ремос» (ТМ «Яка») і викладачів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів.

Популярність до бренду «ЯКА» прийшла не одразу, адже це були свого часу найперші серед виробників натуральної косметики, коли органічна та натуральна продукція щойно почала привертати до себе увагу покупців.

На території косметичного підприємства та у виробничих цехах студентів супроводжував технолог заводу Нікіта Мачин, а також доцент кафедри Володимир Бахмач, які пояснювали особливості технологічного процесу, роботи технологічного обладнання, специфіку технологічних питань на підприємстві.

Студенти ознайомилися із процесами виготовлення мила ручної роботи холодним способом, а також приготування та фасування косметичних засобів самого різноманітного призначення.

Розуміючи потреби людини та бажання мати і підтримувати здоровий вигляд шкіри тіла та обличчя, бути задоволеною м’якістю та блиском волосся, щодня отримувати належний захист і догляд, на підприємстві розробили унікальні серії дійсно натуральних косметичних засобів.

Щодня безліч українських споживачів обирає для себе та своєї родини косметичні засоби «Яка», демонструючи довіру до бренду. Це підтверджує популярність продукції, що досягнута бездоганною якістю та результативністю її використання.

Наприкінці відбувся круглий стіл з обміну отриманими враженнями. Подібні заходи сприяють засвоєнню теоретичних знань і практичних навичок, які студенти отримують під час навчання в університеті на лекційних заняттях і під час лабораторних робіт.

Опублікований: 20-05-2019
Читайте також:
Завершилося нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія»

Завершилося нагородження переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія», що відбувся на базі нашого університету. Завдяки пом’якшенню карантинних обмежень, церемонію вдалося провести офлайн. Переможцям та їх керівникам особливо приємно було отримати нагороди та почути віталь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилося нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» 09 червня 2021

У фокусі уваги – педагогічна майстерність

Зростанню професійної майстерності педагогічних працівників, удосконаленню вміння застосовувати сучасні освітні та педагогічні технології у нашому навчально-науковому комплексі зажди приділяється велика увага. І навіть воєнний стан не стає на заваді нашим викладачам підвищувати свої професійні компетенції. Днями у Львівському фаховому коледжі харчо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У фокусі уваги – педагогічна майстерність 20 квітня 2022

Кафедра міжнародної економіки провела цікаві зустрічі з учнівською молоддю

23 травня відбулися цікаві зустрічі викладачів кафедри міжнародної економіки та студентів третього курсу спеціальності «Міжнародні економічні відносини» зі старшокласниками із закладів освіти Рівненської області – Тинненського ліцею та Клесівського ліцею. Викладачі розповіли учням про наш університет, спеціальності та освітні програми. За якими зд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра міжнародної економіки провела цікаві зустрічі з учнівською молоддю 24 травня 2024

Відбулося друге засідання зимового хімічного лекторію

Два тижні, що пройшли після першого засідання хімічного лекторію, пролетіли як одна мить. Напевно, це сталося тому, що колектив кафедри харчової хімії, дирекція Навчально-наукового інституту харчових технологій, фахівці Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності НУХТ із нетерпінням чекали на друге заняття. Чи прийдуть вступники на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося друге засідання зимового хімічного лекторію 11 лютого 2019