Н У Х Т

Особливості технологічного процесу сучасного косметичного підприємства вивчили третьокурсники

20 травня 2019

Особливості технологічного процесу сучасного косметичного підприємства вивчили третьокурсники

Студенти 3 курсу відвідали сучасне косметичне підприємство. Поїздка була організована завдяки щільній співпраці керівництва підприємства ТОВ «Ремос» (ТМ «Яка») і викладачів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів.

Популярність до бренду «ЯКА» прийшла не одразу, адже це були свого часу найперші серед виробників натуральної косметики, коли органічна та натуральна продукція щойно почала привертати до себе увагу покупців.

На території косметичного підприємства та у виробничих цехах студентів супроводжував технолог заводу Нікіта Мачин, а також доцент кафедри Володимир Бахмач, які пояснювали особливості технологічного процесу, роботи технологічного обладнання, специфіку технологічних питань на підприємстві.

Студенти ознайомилися із процесами виготовлення мила ручної роботи холодним способом, а також приготування та фасування косметичних засобів самого різноманітного призначення.

Розуміючи потреби людини та бажання мати і підтримувати здоровий вигляд шкіри тіла та обличчя, бути задоволеною м’якістю та блиском волосся, щодня отримувати належний захист і догляд, на підприємстві розробили унікальні серії дійсно натуральних косметичних засобів.

Щодня безліч українських споживачів обирає для себе та своєї родини косметичні засоби «Яка», демонструючи довіру до бренду. Це підтверджує популярність продукції, що досягнута бездоганною якістю та результативністю її використання.

Наприкінці відбувся круглий стіл з обміну отриманими враженнями. Подібні заходи сприяють засвоєнню теоретичних знань і практичних навичок, які студенти отримують під час навчання в університеті на лекційних заняттях і під час лабораторних робіт.

Опублікований: 20-05-2019
Читайте також:
Тривають інтелектуальні баталії на факультеті біотехнології та екологічного контролю

5 жовтня науковий сектор студентської ради факультету біотехнології та екологічного контролю організував для здобувачів цікаву гру «БТЕК – мій усвідомлений вибір». Позмагатися знаннями, а також просто провести час разом і отримати масу позитивних емоцій зібралися у студентському клубі. На старт інтелектуальних змагань вийшли 3 команди по 6 осіб. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тривають інтелектуальні баталії на факультеті біотехнології та екологічного контролю 10 жовтня 2023

Перший випуск 2018 року відбувся у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

30 січня 2018 року в актовій залі Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулася урочиста подія – перший випуск груп 2018 року. Із привітальним словом до випускників звернулися  директор коледжу Віра Кузнецова,  духовний наставник,отець Михайло, голова державної кваліфікаційної комісії Володимир Васьків, батьки, викладач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший випуск 2018 року відбувся у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 31 січня 2018

У вишиванках до музею!

Протягом минулого тижня викладачі кафедри гуманітарних дисциплін зі студентами різних інститутів і факультетів провели низку виховних заходів, адже він був урожайний на важливі дати. Так, на День вишиванки викладачі та здобувачі освіти рясніли барвистими вишиванками. Сьогодні це свято набуло особливого значення, бо в час воєнного лихоліття, де б не...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У вишиванках до музею! 22 травня 2023

Першокурсники практикують англомовні навички, презентуючи життєписи видатних українців

Чергове засідання з циклу «Видатні українці» («Remarkable Ukrainians»), присвячене династії Симиренків, підготували студенти групи ТІ-1-5 Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Любов’ю Сапон-Аблязовою. Родина Симиренків пройшла шлях від збіднілих козаків-кріпаків до міл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники практикують англомовні навички, презентуючи життєписи видатних українців 24 квітня 2024