Н У Х Т

Особливості технологічного процесу сучасного косметичного підприємства вивчили третьокурсники

20 травня 2019

Особливості технологічного процесу сучасного косметичного підприємства вивчили третьокурсники

Студенти 3 курсу відвідали сучасне косметичне підприємство. Поїздка була організована завдяки щільній співпраці керівництва підприємства ТОВ «Ремос» (ТМ «Яка») і викладачів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів.

Популярність до бренду «ЯКА» прийшла не одразу, адже це були свого часу найперші серед виробників натуральної косметики, коли органічна та натуральна продукція щойно почала привертати до себе увагу покупців.

На території косметичного підприємства та у виробничих цехах студентів супроводжував технолог заводу Нікіта Мачин, а також доцент кафедри Володимир Бахмач, які пояснювали особливості технологічного процесу, роботи технологічного обладнання, специфіку технологічних питань на підприємстві.

Студенти ознайомилися із процесами виготовлення мила ручної роботи холодним способом, а також приготування та фасування косметичних засобів самого різноманітного призначення.

Розуміючи потреби людини та бажання мати і підтримувати здоровий вигляд шкіри тіла та обличчя, бути задоволеною м’якістю та блиском волосся, щодня отримувати належний захист і догляд, на підприємстві розробили унікальні серії дійсно натуральних косметичних засобів.

Щодня безліч українських споживачів обирає для себе та своєї родини косметичні засоби «Яка», демонструючи довіру до бренду. Це підтверджує популярність продукції, що досягнута бездоганною якістю та результативністю її використання.

Наприкінці відбувся круглий стіл з обміну отриманими враженнями. Подібні заходи сприяють засвоєнню теоретичних знань і практичних навичок, які студенти отримують під час навчання в університеті на лекційних заняттях і під час лабораторних робіт.

Опублікований: 20-05-2019
Читайте також:
Із інноваціями для харчової промисловості знайомилися магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів

23 жовтня доценти кафедри технології молока і молочних продуктів Олена Грек, Алла Тимчук та Олена Онопрійчук разом зі студентами-магістрантами 1-го року навчання відвідали найбільшу в Україні виставку продуктів харчування та напоїв WorldFood Ukraine 2018. Користуючись нагодою, вони інформували її учасників і відвідувачів про переваги навчання в НУХ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із інноваціями для харчової промисловості знайомилися магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів 24 жовтня 2018

Наші науковці активно доповідають на міжнародних конференціях

Магістрантка-біотехнологиня першого року навчання Анастасія Охмакевич виступила з доповіддю «Дія комплексу ефірної олії та поверхнево-активних речовин Rhodococcus erythropolis IMB Ac-5017 на двовидові біоплівки» у секції «Генетика. Біотехнологія» VII Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні проблеми біології, екології та хімії», що відбу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші науковці активно доповідають на міжнародних конференціях 07 травня 2024

Наука без кордонів

21 квітня 2023 року на кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся науковий семінар «The German Science System: postdoc and funding». Доповідачка – к.х.н., доцентка кафедри Ася Калініченко, яка зараз проходить наукове стажування за напрямом «Харчова хімія» на хімічному факультеті Тюнінбергського університету (Німеччина). На семінарі також був пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наука без кордонів 24 квітня 2023

Науковець Університету Гайзенхама (Німеччина) в гостях у НУХТ

У 2018 р. кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства спільно з відділом міжнародних зв’язків НУХТ налагодила контакти з Університетом Гайзенхама  (Німеччина, Гессен (Hochschule Geisenheim University) у рамках підготовки документів до участі у програмі Erasmus+. НУХТ заключив договір про співпрацю з цим університетом. Hochschule Geisenh...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковець Університету Гайзенхама (Німеччина) в гостях у НУХТ 04 березня 2020