Н У Х Т

Побільше би таких зустрічей: здобувачі освіти оцінили «NUFT Career Chance 2023»

03 листопада 2023

Побільше би таких зустрічей: здобувачі освіти оцінили «NUFT Career Chance 2023»

Одним із найдієвіших способів надання допомоги випускникам у пошуку роботи, а роботодавцям – у якісному підборі кадрів є проведення Ярмарку вакансій. Тож відділ працевлаштування випускників двічі на рік проводить в університеті масштабний кар’єрний івент, до участі у якому запрошує провідних роботодавців України. Попри всі труднощі воєнного стану вони відгукуються на запрошення й активно спілкуються з молоддю, презентуючи свої підприємства й відкриті вакансії, ділячись лайфхаками з успішного пошуку роботи своєї мрії та тренуючи майбутніх пошукачів складати резюме й готуватися до співбесіди.

Осінній «NUFT Career Chance 2023» працював 1 та 2 листопада у змішаному форматі. У перший день представники компаній-учасниць зустрічалися зі здобувачами освіти в університеті, учасники другого дня спілкувалися в онлайн-просторі, що дало змогу долучилися до заходу ширшому колу слухачів, у тому числі й з фахових коледжів, що входять до структури університету.

Участь у Ярмарку вакансій взяли ПрАТ «Карлсберг Україна», ПП «Білоцерківська агропромислова група», ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед», ТОВ фірма «Грона», ПрАТ «Вентиляційні системи», ПрАТ «МХП», ТОВ «ЛУЇ ДРЕЙФУС КОМПАНІ УКРАЇНА», ПРАТ «АБІНБЕВ ЕФЕС УКРАЇНА», ТОВ «ПЕРШИЙ СТОЛИЧНИЙ ХЛІБОЗАВОД», компанії «Данон», «ТАТ Фуд», «BAKER TILLY», KPMG в Україні, «PepsiCо», «UNITED KYIV ROASTERS», Перший сучасний завод по виробництву біоетанолу, Корпорація «Артеріум».

 Зауважимо, що NUFT Career Chance – це не тільки зустрічі з ейчарами і рекрутерами. Надзвичайно цікаві й пізнавальні вебінари проводять і керівники підприємств, і головні інженери та технологи, і менеджери з якості, і фахівці з розвитку бренду. Спектр питань, що розглядаються, дуже широкий – від порад, як обрати роботодавця до викликів у сферах інновацій у пакуванні, підтримки екології та управління постачанням сировини. Звичайно, у фокусі уваги – програми стажування (де шукати, які критерії відбору, як збільшити свої шанси на отримання стажування тощо) та можливості дуальної освіти. Крім того, акцентували на hard і soft skills, ментальному здоров’ї та чинниках, що мотивують їх розвиток. Вміння аналізувати себе, реально оцінити свої сильні сторони, працювати над їх підсиленням і розвитком стало ключовим усвідомленням активної комунікації зі стейкхолдерами.

Уже традиційно серед спікерів були і випускники НУХТ, які, крім всього, з великим теплом і вдячністю згадують своє студентство й на власному прикладі доводять, який високий рівень освіти дає наш університет і наскільки затребувані на ринку праці наші випускники.

Цього разу викладачі раді були вітати своїх вихованців – головного інженера ПрАТ «Карлсберг Україна» Віталія Сюрменка, національного менеджера з якості ПрАТ «Карлсберг Україна» Сергія Кірієнка, менеджерку з якості ПрАТ «Карлсберг Україна» Анну Ошовську, директора ПП «Білоцерківська агропромислова група» Романа Коваленка, начальницю відділу якості ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед» Ірину Бержаніну, менеджера з навчання та розвитку персоналу корпорації «Артеріум» Ігоря Ключку. Останній, до речі, зараз здобуває ступінь доктора філософії на кафедрі біотехнології і мікробіології. Аспірантом університету є і Сергій Шилко, що представляв компанію «ТАТ Фуд», яка займається підбором технологів для підприємств різних напрямків харчової промисловості як в Україні, так і за кордоном.

Студенти та викладачі вдячні організаторам заходу – відділу працевлаштування випускників Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету і  компаніям-учасницям за підтримку молоді, надану можливість ознайомитися з умовами роботи сучасних підприємств України й наявними вакансіями. Отримана інформація допоможе нашим здобувачам освіти обрати місця для проходження практики і працевлаштуватися в майбутньому за обраною професією.

Університет висловлює подяку всім учасникам івенту. Ми глибоко вдячні підприємствам за те, що і у такі складні для країни і українського бізнесу часи, вони  знаходять час і можливості долучатися до підготовки фахівців. І їх підтримка, яку ми дуже цінуємо, це не тільки участь у кар'єрних заходах, а і гостьові лекції, майстер-класи, екскурсії й виїзні практичні заняття для наших здобувачів в умовах підприємств і багато інших спільних проєктів. Будуємо щасливе майбутнє України разом!

Опублікований: 03-11-2023
Читайте також:
Zero Waste Fest – крок до екологічного майбутнього

Здобувачі освіти та викладачі Волинського фахового коледжу нашого університету взяли активну участь у Zero Waste Fest, що відбувся днями у Луцькому бізнес-просторі. Програма фестивалю поєднала панельні дискусії, лекції та майстер-класи. Найбільший інтерес викликала лекційна частина, де говорили про майбутнє Луцька як міста нуль відходів, розвінчув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Zero Waste Fest – крок до екологічного майбутнього 12 вересня 2025

Мережева академія Cisco розпочала роботу у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ розпочала роботу Мережева академія Cisco. Академія Cisco – це авторизований навчальний центр із підготовки фахівців Cisco. Навчання проводиться сертифікованими інструкторами згідно з освітніми програмами Cisco, розрахованими на підготовку до сертифікації. Академічні програми Cisco істотно полегшують...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мережева академія Cisco розпочала роботу у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ 03 квітня 2020

Наші винахідники – у числі кращих!

Попри повномасштабну війну наші науковці й винахідники продовжують працювати, тішити нас новими розробками та винаходами й закріплювати авторські права на них. Центр міжнародних проєктів «Євроосвіта», використовуючи інформацію з відкритих джерел, склав рейтинг винахідницької діяльності закладів вищої освіти України за шість місяців поточного року....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші винахідники – у числі кращих! 22 серпня 2024

Викладачі університету продовжують працювати над визначенням смарт-спеціалізації Київщини

24 вересня доцентка кафедри технології оздоровчих продуктів Надія Івчук працювала в рамках другого воркшопу swot-аналізу харчової промисловості Київської області та стратегічного бачення смарт-спеціалізації Київської області «Виробництво іноваційних харчових продуктів з  удосконаленими споживчими якостями (функціональна їжа)» до 2030 року. Основні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету продовжують працювати над визначенням смарт-спеціалізації Київщини 27 вересня 2021