Н У Х Т

Колектив кафедри технології харчування та ресторанного бізнесу взяв участь у церемонії вручення дипломів у Коледжі ресторанного господарства НУХТ

28 лютого 2017

Колектив кафедри технології харчування та ресторанного бізнесу взяв участь у церемонії вручення дипломів у Коледжі ресторанного господарства НУХТ

У відокремленому структурному підрозділі нашого університету - Коледжі ресторанного господарства - відбулася радісна подія – урочиста церемонія вручення дипломів «молодшого спеціаліста» випускникам спеціальності «Виробництво харчової продукції».

Привітати випускників із завершенням навчання завітали завідувач кафедри технології харчування та ресторанного бізнесу Оксана Арпуль, відповідальна за профорієнтаційну роботу кафедри, доцент Юлія Фурманова і студентство факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Професійної реалізації у вітчизняному ресторанному бізнесі бажали викладачі «молодшим спеціалістам», а студентки ІІІ курсу напряму підготовки «Харчові технології та інженерії», також майбутні технологи харчування, привітали піснями.

І хоча у цей радісний і водночас сумний момент прощання з alma mater не хочеться думати про майбутнє, Оксана Арпуль нагадала, що на випускників чекають у рідному університеті для продовження навчання і здобуття освітнього ступеня «магістр». Для тих, хто вирішив обрати заочну форму навчання, цьогоріч не потрібно чекати літньої вступної кампанії, а вже з 1 березня з «новеньким» дипломом приходити до університету.

Сподіваємося побачити випускників Коледжу ресторанного господарств абітурієнтами і студентами нашого навчального закладу!

Опублікований: 28-02-2017
Читайте також:
Наші біотехнологи впевнено здобувають знання необхідні для майбутньої фахової діяльності

Чи багато з нас може відповісти на запитання, що таке пробіотики? Напевно, що більшість зможе. А от чи зможе пояснити, що таке: пребіотики, метабіотики, постбіотики, кобіотики, парапробіотики тощо? Чи знаємо ми різницю між симбіотиками та синбіотиками? Чи можемо відрізнити гомопробіотики, гетеропробіотики від аутопробіотиків? А здобувачі 4 курсу сп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші біотехнологи впевнено здобувають знання необхідні для майбутньої фахової діяльності 29 квітня 2022

Довгоочікуване занурення у мікросвіт

Крохмаль та його похідні широко використовуються у продуктах харчування як вуглеводні продукти, а також як драглеутворювачі, емульгатори, що мають високу водоутримуючу здатність. У медицині крохмаль використовують як наповнювач лікувальних засобів і як основу для отримання кровозамінників. Крохмаль щорічно відновлюється та біологічно руйнується, то...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Довгоочікуване занурення у мікросвіт 14 вересня 2022

Стейкхолдери запрошують наших випускників на роботу

Відбулася зустріч стейкхолдерки, керівниці технологічного відділу ДП «Zeelandia» в Україні, кандидатки технічних наук Наталії Савчук із випускниками-бакалаврами кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, які нещодавно захистили кваліфікаційні роботи. Наталія Савчук розповіла  про  історію компанії «Zeelandia», яка була заснована н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стейкхолдери запрошують наших випускників на роботу 25 червня 2021

Книжкові новинки від наших фахівців

Наші викладачі й науковці продовжують видавати сучасну навчальну літературу та оприлюднювати результати своїх досліджень. Одразу дві книжкові новинки презентують цього травня фахівці Інституту післядипломної освіти НУХТ. У видавництві ІНКОС вийшов друком навчальний посібник «Борошняні кондитерські вироби: технологія та устаткування». Авторський ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Книжкові новинки від наших фахівців 26 травня 2021