Н У Х Т

Магістрант – про нові можливості оздоровчого харчування

26 травня 2025

Магістрант – про нові можливості оздоровчого харчування

Днями у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбулася ІІ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Готельно-ресторанний бізнес та харчові технології: сучасні тенденції, виклики, інновації».

З вітальним словом від нашого університету до учасників конференції звернулася завідувачка кафедри технології оздоровчих продуктів Галина Сімахіна. Вона окреслила спільні напрями діяльності наших навчальних закладів і також зазначила особливості підготовки фахівців у НУХТ, ознайомила присутніх із правилами вступу-2025 і запросила доєднатися до навчального процесу в нашому університеті.

Цю ж тему продовжив магістрант заочної форми здобуття освіти Віктор Шерганов, зазначивши специфіку підготовки фахівців за освітньою програмою «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення», їхні переваги на ринку праці та можливості кар’єрного росту. Велике зацікавлення аудиторії викликала доповідь Віктора Шерганова на тему «Нутригеномні та нутригенетичні властивості оздоровчих продуктів», яку він підготував під керівництвом Галини Сімахіної. У доповіді формулюються принципово нові підходи до сутності оздоровчого харчування з урахуванням нутригеномних і нутригенетичних властивостей окремих інгредієнтів оздоровчих продуктів, здатних «вмикати» і «вимикати» певні гени залежно від індивідуальних потреб організму. Доповідач підкреслив, що це надасть можливість істотно підвищити ефективність усіх типів оздоровчого харчування. Вірогідно, така тематика стане стимулом для певної категорії присутніх на конференції здобувачів освіти продовжити навчання в нашому університеті.

За результатами роботи конференції всі учасники отримали сертифікати.

Опублікований: 26-05-2025
Читайте також:
Українська філія «Lantmännen Аха» знайомить здобувачів-біотехнологів із особливостями технологічного процесу

Другокурсники-біотехнологи в рамках навчального процесу відвідали українську філію швецької компанії «Lantmännen Аха» – завод з виробництва готових сухих сніданків. Старша технологиня підприємства ознайомила здобувачів із процесами виробництва продукції: від дозування компонентів до кінцевого результату, контролем якості та умовами її зберігання т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Українська філія «Lantmännen Аха» знайомить здобувачів-біотехнологів із особливостями технологічного процесу 16 листопада 2023

Аспіранти покращують свої навички викладання

Педагогічна практика – важлива складова частина підготовки майбутніх докторів філософії. Вона забезпечує поєднання теоретичної і практичної складової навчання за третім рівнем вищої освіти, сприяє формуванню творчого ставлення здобувача ступеня PhD до педагогічної діяльності. Саме тому обов’язковим компонентом освітньої складової підготовки докторі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспіранти покращують свої навички викладання 24 лютого 2025

Майбутнє біотехнології починається у Дніпровському технічному ліцеї

Що об’єднує цікавість, лабораторні експерименти та прагнення до нових знань? Молодь, яка мріє стати біотехнологами! Нещодавно ліцеїсти Дніпровського технічного ліцею міста Києва дізналися, як це – вивчати сучасну біотехнологію та жити студентським життям в нашому університеті. Саме з таким натхненням до ліцею завітали заступниця завідувача кафедри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутнє біотехнології починається у Дніпровському технічному ліцеї 20 жовтня 2025

Шлях до професії: магістрантки проходять практику на ФФ «Дарниця»

Переддипломна практика є одним із ключових етапів для здобувачів другого року навчання освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія». Вона не тільки завершує освітню підготовку, а і дає можливість отримати професійні навички та відчути реалії обраної спеціальності. Наприкінці серпня кожний м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шлях до професії: магістрантки проходять практику на ФФ «Дарниця» 27 вересня 2024