Н У Х Т

Магістрант – про нові можливості оздоровчого харчування

26 травня 2025

Магістрант – про нові можливості оздоровчого харчування

Днями у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбулася ІІ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Готельно-ресторанний бізнес та харчові технології: сучасні тенденції, виклики, інновації».

З вітальним словом від нашого університету до учасників конференції звернулася завідувачка кафедри технології оздоровчих продуктів Галина Сімахіна. Вона окреслила спільні напрями діяльності наших навчальних закладів і також зазначила особливості підготовки фахівців у НУХТ, ознайомила присутніх із правилами вступу-2025 і запросила доєднатися до навчального процесу в нашому університеті.

Цю ж тему продовжив магістрант заочної форми здобуття освіти Віктор Шерганов, зазначивши специфіку підготовки фахівців за освітньою програмою «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення», їхні переваги на ринку праці та можливості кар’єрного росту. Велике зацікавлення аудиторії викликала доповідь Віктора Шерганова на тему «Нутригеномні та нутригенетичні властивості оздоровчих продуктів», яку він підготував під керівництвом Галини Сімахіної. У доповіді формулюються принципово нові підходи до сутності оздоровчого харчування з урахуванням нутригеномних і нутригенетичних властивостей окремих інгредієнтів оздоровчих продуктів, здатних «вмикати» і «вимикати» певні гени залежно від індивідуальних потреб організму. Доповідач підкреслив, що це надасть можливість істотно підвищити ефективність усіх типів оздоровчого харчування. Вірогідно, така тематика стане стимулом для певної категорії присутніх на конференції здобувачів освіти продовжити навчання в нашому університеті.

За результатами роботи конференції всі учасники отримали сертифікати.

Опублікований: 26-05-2025
Читайте також:
Про проектування підприємств на відкритій лекції доцента кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Валерій Махинько прочитав відкриту лекцію «Проектування підприємств хлібопекарської промисловості» з дисципліни «Проектування борошняних, кондитерських виробів» для студентів четвертого курсу кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Навчально-наукового інституту хар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про проектування підприємств на відкритій лекції доцента кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 16 жовтня 2018

Корисний майстер-клас для майбутніх вступників

18 січня 2019 року викладач спецдисциплін Сумського коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ Олександр Лисенко провів майстер-клас «Обслуговування комп’ютера в домашніх умовах» для учнів 9-х класів КУ ЗОШ №26. Фахівець показав, як провести найпростіше обслуговування домашнього ПК: почистити його від пилу та бруду, замінити термопасту, змас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисний майстер-клас для майбутніх вступників 21 січня 2019

Міжнародний конгрес з кулінарії та вулканічних екосистем відвідали наші викладачі

У перші зимові дні відбувся 1-й Міжнародний конгрес з кулінарії та вулканічних екосистем WorldCanic-2021, організований лідируючою групою мультимедійних комунікацій Іспанії, що спеціалізується на диджіталізації ресторанного бізнесу «Vocento Gastronomia». Захід у форматі оффлайн відбувався на іспанському острові Лансароте, що входить до групи Канар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний конгрес з кулінарії та вулканічних екосистем відвідали наші викладачі 06 грудня 2021

Насичений день на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

Насиченим був день 28 грудня 2021 року на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки. Кафедра готується до акредитації освітньої програми «Прикладна механіка» освітнього ступеня «Бакалавр», під час якої освітня програма оцінюватиметься на предмет її відповідності стандарту освіти, а також спроможності університету забезпечити досягнення здобувачам...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Насичений день на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки 29 грудня 2021