Н У Х Т

Вітаємо переможців І етапу ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

26 грудня 2023

Вітаємо переможців І етапу ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

В університеті завершився І етап ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Дуже приємно, що наші здобувачі активно долучилися до участі й гідно змагалися за перемогу.

За підсумками І етапу Конкурсу з-поміж здобувачів І курсу переможцями стали:

І місце –  Юліанна Нікіга (Навчально-науковий інститут харчових технологій),

ІІ місце – Володимир Єршаков, Олена Реденко, Юлія Вільгота (усі – Навчально-науковий інститут харчових технологій),

ІІІ місце – Софія Криклива, Софія Киричок, Максим Баглюк, Василь Гес, Софія Полубенська, Оксана Пермінова (усі – Навчально-науковий інститут харчових технологій), Альона Дірун (факультет біотехнології та екологічного контролю).

Серед студентів ІІ-ІV курсів переможцями стали:

І місце – Євгенія Радько (факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка),

ІІ місце – Анна Пойда (Навчально-науковий інститут економіки і управління),

ІІІ місце – Валерія Хоменко (факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка).

Вітаємо переможців та зичимо подальших успіхів!

Опублікований: 26-12-2023
Читайте також:
Розмова про стейкхолдерів і зі стейкхолдерами

Викладачі кафедри маркетингу взяли активну участь у міжуніверситетському круглому столі «Співпраця зі стейкхолдерами в межах освітньої програми «Журналістика». Доцентки Юлія Соловйова та Ольга Антонова разом із колегами з Луганського національного університету імені Тараса Шевченка (м. Полтава) та Ужгородського національного університету розглянул...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розмова про стейкхолдерів і зі стейкхолдерами 07 грудня 2023

Обмін досвідом на передових підприємствах Рівненщини

Колектив кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ на чолі із завідувачем кафедри Анатолієм Куцом відвідав передові підприємства харчової промисловості – приватну міні-пивоварню «Волинський Бровар» і Державне підприємство «Зірненський спиртовий завод».  Спочатку викладачі відвідал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обмін досвідом на передових підприємствах Рівненщини 25 листопада 2019

Успішні захисти магістрів на кафедрі екології та збалансованого природокористування

На кафедрі екології та збалансованого природокористування 20 лютого  розпочалися захисти магістерських робіт студентів денної форми навчання. Першими були студенти спеціальності 101 «Екологія» спеціалізації «Екологія та охорона навколишнього середовища». Екзаменаційну комісію  очолила старший науковий співробітник Інституту сорбції та проблем ендо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішні захисти магістрів на кафедрі екології та збалансованого природокористування 20 лютого 2018

Нетворкінг-зустріч здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» з шеф-кондитером

У рамках навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» відбулася нетворкінг-зустріч студентів ІІ курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з фахівцем-практиком, шеф-кондитером Артемом Кокотуном. На шляху до омріяної професії Артем пройшов більше 40 майстер-класів і воркшопів у найкрутіших фахівців кондитерського...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нетворкінг-зустріч здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» з шеф-кондитером 11 жовтня 2022