Н У Х Т

Фахівці НУХТ презентували Асоціацію сприяння розвитку гастрономічного та винного туризму у рамках UITT

01 квітня 2017

Фахівці НУХТ презентували Асоціацію сприяння розвитку гастрономічного та винного туризму у рамках UITT

Протягом 29-31 березя 2017 року студенти спеціальності «Туризм» відвідали 23-ю Міжнародну туристичну виставку UITT «УКРАЇНА - Подорожі та Туризм». Цього року у виставці взяли участь понад 300 компаній з 30 країн світу, зокрема, Албанії, Болгарії, Індонезії, Білорусі, Єгипту, Грузії, Угорщини, Туреччини, Палестини, Індії, Китаю, Об'єднаних Арабських Еміратів, Узбекистану, Сербії та ін.

На офіційному відкритті були присутні Секретар Комітету Верховної Ради з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту і туризму Анна Романова, Директор Департаменту туризму і курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Іван Ліптуга, заступник голови Київської міської державної адміністрації Олексій Резніков, представники дипломатичного корпусу різних країн.

Особливістю цьогорічної виставки було представлення Асоціації сприяння розвитку гастрономічного та винного туризму, президентом якої є ректор нашого університету, професор Анатолій Українець, на спільному стенді України.

Наші студенти мали нагоду познайомитися  з актуальними проблемами туристичної сфери та поспілкуватися з професіоналами турбізнесу.

Відвідувачам була запропонована  насичена програма ділових заходів, круглих столів, семінарів і конференцій, організованих лідерами туристичного ринку. Зокрема, 30  березня Асоціацією сприяння розвитку гастрономічного та винного туризму в Україні та Департаментом  туризму і курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі  був проведений ворк-шоп «Смачна Україна: перспективи розвитку гастрономічного і винного туризму».

Опублікований: 01-04-2017
Читайте також:
МОН представило для громадського обговорення проект Умов прийому до закладів вищої освіти на 2019 рік

4 вересня на сайті МОН розміщений для громадського обговорення проект Умов прийому до закладів вищої освіти на 2019 рік з додатками, пропозиції щодо якого можна надавати до 19 вересня 2018 року на пошту kernychna@mon.gov.ua У представленому проекті можна виділити 10 основних змін та новацій. Так, передбачається, що наступного року для вступу до в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН представило для громадського обговорення проект Умов прийому до закладів вищої освіти на 2019 рік 05 вересня 2018

Співпраця з міжнародною громадською організацією Інститут Heartfulness продовжується!

На запрошення кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції фахівці ГО «Хартфулнес Інститут» прочитали гостьову лекцію «Аюрведа – прадавня система оздоровлення людини. Історія та сучасність». До заходу долучилися викладачі, магістранти освітньо-професійних програм «Технології дієтичної і аюрведичної харчової продукції», «Технології в рест...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співпраця з міжнародною громадською організацією Інститут Heartfulness продовжується! 07 квітня 2025

Трейдинг, як функція в переробленні аграрної продукції: гостьова лекція для здобувачів кафедри економіки і права

На кафедрі економіки і права відбулася гостьова лекція «Трейдинг, як функція в переробленні аграрної продукції», яку прочитав керівник компанії «Spike Brokers Ukraine» Олександр Соловей. Лекція була орієнтована на здобувачів освітніх ступенів «бакалавр», «магістр» та освітньо-наукового ступеня «доктор філософії» спеціальності 051 «Економіка». Лек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Трейдинг, як функція в переробленні аграрної продукції: гостьова лекція для здобувачів кафедри економіки і права 21 жовтня 2022

Моя професія – моє майбутнє!

Доцентка кафедри технології оздоровчих продуктів, к.т.н Ірина Гойко та випускниця кафедри Надія Софілканич зустрілися з учнями старших класів Мукачівської ЗОШ №7 Закарпатської області і поспілкувалися про переваги здобуття вищої освіти в Національному університеті харчових технологій. Вчителі та учні були ознайомлені зі структурою університету, ін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Моя професія – моє майбутнє! 05 квітня 2024