Н У Х Т

Фахівці НУХТ презентували Асоціацію сприяння розвитку гастрономічного та винного туризму у рамках UITT

01 квітня 2017

Фахівці НУХТ презентували Асоціацію сприяння розвитку гастрономічного та винного туризму у рамках UITT

Протягом 29-31 березя 2017 року студенти спеціальності «Туризм» відвідали 23-ю Міжнародну туристичну виставку UITT «УКРАЇНА - Подорожі та Туризм». Цього року у виставці взяли участь понад 300 компаній з 30 країн світу, зокрема, Албанії, Болгарії, Індонезії, Білорусі, Єгипту, Грузії, Угорщини, Туреччини, Палестини, Індії, Китаю, Об'єднаних Арабських Еміратів, Узбекистану, Сербії та ін.

На офіційному відкритті були присутні Секретар Комітету Верховної Ради з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту і туризму Анна Романова, Директор Департаменту туризму і курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Іван Ліптуга, заступник голови Київської міської державної адміністрації Олексій Резніков, представники дипломатичного корпусу різних країн.

Особливістю цьогорічної виставки було представлення Асоціації сприяння розвитку гастрономічного та винного туризму, президентом якої є ректор нашого університету, професор Анатолій Українець, на спільному стенді України.

Наші студенти мали нагоду познайомитися  з актуальними проблемами туристичної сфери та поспілкуватися з професіоналами турбізнесу.

Відвідувачам була запропонована  насичена програма ділових заходів, круглих столів, семінарів і конференцій, організованих лідерами туристичного ринку. Зокрема, 30  березня Асоціацією сприяння розвитку гастрономічного та винного туризму в Україні та Департаментом  туризму і курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі  був проведений ворк-шоп «Смачна Україна: перспективи розвитку гастрономічного і винного туризму».

Опублікований: 01-04-2017
Читайте також:
Триває виробнича практика здобувачів вищої освіти кафедри готельно-ресторанної справи у готельних підприємствах вітчизняної індустрії гостинності

З 1 вересня здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання 3 і 4 курсів приступили до проходження практики. Метою виробничої практики є закріплення та поглиблення теоретичних знань здобувачів із організації та технології обслуговування в засобах розміщення, ознайомлення зі сучасним о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває виробнича практика здобувачів вищої освіти кафедри готельно-ресторанної справи у готельних підприємствах вітчизняної індустрії гостинності 15 вересня 2021

Розпочалася основна сесія ЗНО для вступників до магістратури

10 серпня розпочалася основна сесія ЗНО для вступників до магістратури, яка триватиме до 17 серпня й пройде в Україні та 13 країнах Європи. У 2022 році майбутнім магістрантам Навчально-наукового інституту економіки і управління нашого університету при вступі на спеціальності «Економіка», «Журналістика», «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківськ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалася основна сесія ЗНО для вступників до магістратури 11 серпня 2022

Викладачі університету – у складі екзаменаційних комісій у філіях НУХТ

У Кам’янець-Подільській філії НУХТ відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти заочної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології». До складу екзаменаційної комісії увійшли доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ Наталія Фалендиш, в.о. директорки Кам’янец...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету – у складі екзаменаційних комісій у філіях НУХТ 16 лютого 2023

Знайомство кафедри експертизи харчових продуктів з київським ліцеєм №142

Відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за профорієнтаційну роботу, професорка, академік УАН Оксана Шульга ознайомила 10-класників ліцею №142 м. Києва з нашим університетом і освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Ліцей має досить багату історію, адже був заснований ще в 1956 році. Ст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство кафедри експертизи харчових продуктів з київським ліцеєм №142 14 березня 2024