Н У Х Т

Аспірантка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів проводить наукові дослідження у BOKU (Австрія)

07 вересня 2021

Аспірантка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів проводить наукові дослідження у BOKU (Австрія)

За результатами конкурсу українсько-австрійських науково-дослідних проєктів, оголошеного Міністерством освіти і науки України у 2020 році, до переліку переможців увійшов проєкт «Використання ферментативних методів для сталого виробництва рослинної олії», представлений кафедрою технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів (керівниця проєкту – професорка Тамара Носенко). Учасник проєкту з австрійської сторони – Інститут харчової науки і технології Університету природних ресурсів та природничих наук (BOKU, Відень), керівник – доцент Роланд Людвіг.

Згідно з планом реалізації проєкту передбачене проведення досліджень на базі університету-партнера. Наразі з таким візитом у Відні перебуває відповідальна виконавиця проєкту, аспірантка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Ганна Вовк. Аспірантка вже познайомилась із колегами по проєкту, зокрема, з аспіранткою віденського університету з Таїланду Кванкао Карнпакді, із власне університетом, здала іспити з техніки безпеки під час роботи у лабораторії та приступила до проведення досліджень.  

Опублікований: 07-09-2021
Читайте також:
World Cleanup Day-2024 у НУХТ: студрада скликає екосвідомих

20 вересня понад 90 мільйонів учасників по всьому світу збираються на толоки, щоб відзначити Всесвітній день прибирання. Гасло цьогорічного дня прибирання в нашій країні – «Зробимо Україну чистою разом!». Студентською радою університету за сприяння адміністрації НУХТ було організовано прибирання території нашого вишу та студмістечка. До акції дол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

World Cleanup Day-2024 у НУХТ: студрада скликає екосвідомих 20 вересня 2024

Відео-екскурсія виробничими потужностями компанії Danone

Здобувачі четвертого курсу освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» в рамках вибіркової дисципліни «Технології пробіотиків і вакцин» разом із лекторкою Світланою Старовойтовою здійснили віртуальну екскурсію виробництвом компанії «Danone». Компанія «Danone» є однією з найбільших виробників м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відео-екскурсія виробничими потужностями компанії Danone 29 березня 2023

Нагадування для вступників на бакалавра!

Сьогодні о 18:00 завершується реєстрація на вступні випробування на бюджет і контракт вступників, які мають право на пільговий вступ за співбесідами замість НМТ/ЗНО та тих, хто вступає на спеціальності, де потрібно проходити творчий конкурс (в нашому університеті це спеціальність 017 «Фізична культура і спорт», освітня програма «Фізична рекреація т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нагадування для вступників на бакалавра! 10 липня 2024

Бізнес-гра у позанавчальний час

Здобувачі четвертого курсу спеціальності 051 «Економіка», освітньо-професійної програми «Економіка підприємства» розвивають свої професійні навички разом із доценткою Ольгою Ткаченко через гру CashFlow. Бізнес-гра вчить фінансової грамотності, вона націлена на розвиток підприємницького мислення, концентрації і витримки. Гра триває 5-6 годин, і кож...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бізнес-гра у позанавчальний час 23 листопада 2023