Н У Х Т

Аспірантка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів проводить наукові дослідження у BOKU (Австрія)

07 вересня 2021

Аспірантка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів проводить наукові дослідження у BOKU (Австрія)

За результатами конкурсу українсько-австрійських науково-дослідних проєктів, оголошеного Міністерством освіти і науки України у 2020 році, до переліку переможців увійшов проєкт «Використання ферментативних методів для сталого виробництва рослинної олії», представлений кафедрою технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів (керівниця проєкту – професорка Тамара Носенко). Учасник проєкту з австрійської сторони – Інститут харчової науки і технології Університету природних ресурсів та природничих наук (BOKU, Відень), керівник – доцент Роланд Людвіг.

Згідно з планом реалізації проєкту передбачене проведення досліджень на базі університету-партнера. Наразі з таким візитом у Відні перебуває відповідальна виконавиця проєкту, аспірантка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Ганна Вовк. Аспірантка вже познайомилась із колегами по проєкту, зокрема, з аспіранткою віденського університету з Таїланду Кванкао Карнпакді, із власне університетом, здала іспити з техніки безпеки під час роботи у лабораторії та приступила до проведення досліджень.  

Опублікований: 07-09-2021
Читайте також:
Здобувачі освітньо-професійної програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» здобули бакалаврський ступінь

У сучасних умовах успішне ведення бізнесу неможливе без знання правових основ. Освітньо-професійна програма «Економіка та правове забезпечення бізнесу» дає можливість здобувачам освіти в межах освітнього процесу отримати їх разом із базою економічних знань і бути конкурентоспроможними в подальшому. Навчально-науковий інститут економіки і управлінн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освітньо-професійної програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» здобули бакалаврський ступінь 29 червня 2023

Відмінний захист випускників-підприємців

Вітаємо випускників-магістрів спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» спеціалізацій «Товарознавство і комерційна діяльність» та «Організація оптової і роздрібної торгівлі», що успішно з високими результатами захистили дипломні роботи. Серед випускників п’ять – Інна Бочко, Артем Голь, Аліна Голь, Катерина Ступка та  Оксана Кр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відмінний захист випускників-підприємців 28 лютого 2018

Захист перших магістерських робіт студентів-аюрведистів довів професійну компетентність наших випускників

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася знаменна подія – були захищені перші магістерські роботи за освітньою програмою «Технології аюрведичних харчових продуктів» спеціальності 181 «Харчові технології». Протягом захистів, що проходили 21 та 22 лютого, десятеро студентів представили Екзаменаційній комісії свої дослідженн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захист перших магістерських робіт студентів-аюрведистів довів професійну компетентність наших випускників 25 лютого 2019

Чергова зустріч на платформі Zoom

6 червня відбулося чергове засідання кафедри біотехнології і мікробіології, яке вже традиційно провели у форматі онлайн-конференції з використанням платформи Zoom. На засіданні обговорювалися вкрай важливі питання успішності здобувачів. Літня сесія – це завжди хвилююча та тяжка праця як для студентів, так і викладачів. Отже, колектив кафедри обгов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергова зустріч на платформі Zoom 09 червня 2020