Н У Х Т

У пошуку вмотивованих вступників колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

19 вересня 2024

У пошуку вмотивованих вступників колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції організували та провели низку профорієнтаційних заходів для залучення майбутніх вступників до нашого вишу.

Було проведено тематичні зустрічі з учнями 9-11 класів, на яких старшокласників знайомили з нашим університетом, спеціальностями та освітніми програмами, за якими ми здійснюємо підготовку, умовами вступу і навчання та запрошували на День вступника НУХТ.

Доцентка Аліна Наконечна відвідала Гатненський ліцей Фастівського району Київської області.

Доцентка Ірина Корецька та старший викладач Володимир Польовик побували у ліцеї №130  ім. Данте Аліг’єрі  з поглибленим вивченням англійської та італійської мови.

Доцентка Ольга Коваль спілкувалася з учнями ліцею №125 Дніпровського району м. Києва, спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 65 м. Києва з поглибленим  вивченням  іноземних мов і Княжицького ліцею Броварської міської ради Броварського району Київської області.

Доцентка Наталія Ющенко відвідала гімназію №87 з поглибленим вивченням української мови.

Старші викладачі Володимир Польовик і Раїса Матюшенко побували у спеціалізованій школі № 112 ім. Т. Г. Шевченка з поглибленим вивченням іноземних мов.

Крім того, запрошення приєднатися до Дня вступника у онлайн-форматі передано до Мюнхенського центру НМТ (Німеччина), з яким кафедра активно співпрацює.

У ході візитів викладачі також спілкувалися з керівництвом навчальних закладів щодо розвитку співпраці з професійної орієнтації молоді.

Опублікований: 19-09-2024
Читайте також:
Наука в основі всіх процесів

Випускник кафедри біотехнології і мікробіології  2018 року Валентин Моцар прочитав першокурсникам лекцію з дисципліни «Вступ до фаху». Валентин був головою студради факультету біотехнології та екологічного контролю, ще під час навчання займався науково-дослідною роботою, в т.ч. і на базі АТ «Фармак», нині він – інженер технологічної лабораторії цен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наука в основі всіх процесів 27 вересня 2021

Поєднання традицій і науки у студентських лабораторіях

На кафедрі технології молока і молочних продуктів відбулася лабораторна робота №2 нововведеної вибіркової дисципліни «Українські традиції у сучасних технологіях харчових продуктів», у ході якої другокурсники вивчали технологічні особливості промислового і ремісничого виробництва гуцульської бринзи з доценткою Анастасією Пухляк, що має багаторічний ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поєднання традицій і науки у студентських лабораторіях 09 жовтня 2025

Професійний бекграунд випускників-ейчарів в дії

На кафедрі економіки праці та менеджменту відбулися захисти 27 магістерських робіт студентів денної і заочної форм навчання, а також 9 бакалаврських робіт студентів-заочників спеціалізації (напряму підготовки) «Управління персоналом та економіка праці». Теми дипломів обрані з урахуванням рекомендацій компаній-партнерів кафедри, містять практичні р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійний бекграунд випускників-ейчарів в дії 28 лютого 2019

Творчість, що надихає…

Ми – сильні духом! Нас не подолати! Навіть за умов війни ми робимо те, що любимо. Хоч під звуки сирен чи у непроглядній темряві – мистецтво кличе… Учасники художньої самодіяльності Вінницького фахового коледжу НУХТ разом зі своїми творчими наставниками відвідали Вінницьку обласну філармонію ім. М. Д. Леонтовича. Зібрав усіх мистецький проєкт «Хор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Творчість, що надихає… 12 січня 2023