Н У Х Т

У пошуку вмотивованих вступників колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

19 вересня 2024

У пошуку вмотивованих вступників колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції організували та провели низку профорієнтаційних заходів для залучення майбутніх вступників до нашого вишу.

Було проведено тематичні зустрічі з учнями 9-11 класів, на яких старшокласників знайомили з нашим університетом, спеціальностями та освітніми програмами, за якими ми здійснюємо підготовку, умовами вступу і навчання та запрошували на День вступника НУХТ.

Доцентка Аліна Наконечна відвідала Гатненський ліцей Фастівського району Київської області.

Доцентка Ірина Корецька та старший викладач Володимир Польовик побували у ліцеї №130  ім. Данте Аліг’єрі  з поглибленим вивченням англійської та італійської мови.

Доцентка Ольга Коваль спілкувалася з учнями ліцею №125 Дніпровського району м. Києва, спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 65 м. Києва з поглибленим  вивченням  іноземних мов і Княжицького ліцею Броварської міської ради Броварського району Київської області.

Доцентка Наталія Ющенко відвідала гімназію №87 з поглибленим вивченням української мови.

Старші викладачі Володимир Польовик і Раїса Матюшенко побували у спеціалізованій школі № 112 ім. Т. Г. Шевченка з поглибленим вивченням іноземних мов.

Крім того, запрошення приєднатися до Дня вступника у онлайн-форматі передано до Мюнхенського центру НМТ (Німеччина), з яким кафедра активно співпрацює.

У ході візитів викладачі також спілкувалися з керівництвом навчальних закладів щодо розвитку співпраці з професійної орієнтації молоді.

Опублікований: 19-09-2024
Читайте також:
Допомагаємо імунітету – вживаємо вітаміни: здобувачі освіти діляться порадами один із  одним

Взимку наш організм вимагає вітамінної підтримки, бо саме в цей період недоотримує багато необхідних речовин. Здобувачі освіти групи ХЕ-1-8 разом із викладачем кафедри іноземних мов професійного спрямування Вікторією Мальованою обговорили важливість вітамінів у нашому житті. Кожний студент підготував невеличку презентацію з обраним вітаміном, адже ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Допомагаємо імунітету – вживаємо вітаміни: здобувачі освіти діляться порадами один із одним 10 грудня 2020

Аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства – учасник Міжнародного форуму пивоварів і рестораторів

Аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства взяв участь у Міжнародному форумі пивоварів і рестораторів, що працював у Києві 12-16 квітня. Міжнародний форум пивоварів і рестораторів – унікальний захід. Це і з’їзд, і ділова, і науково-технічна конференція. Двічі на рік, навесні та восени, сотні пивоварів і представників пивного б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства – учасник Міжнародного форуму пивоварів і рестораторів 18 квітня 2018

Студенти факультету біотехнології та екологічного контролю отримали інформацію щодо програм міжнародної академічної мобільності

13 квітня на запрошення кафедри екології та збалансованого природокористування НУХТ відвідала член національної команди експертів з реформування вищої освіти України (за підтримки Єврокомісії), голова Української асоціації викладачів і дослідників європейської інтеграції Ірина Сікорська, яка представила до уваги студентів та викладачів факультету б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти факультету біотехнології та екологічного контролю отримали інформацію щодо програм міжнародної академічної мобільності 14 квітня 2018

Магістранти-маркетологи на Media Challenge by Dentsu Aegis Network Ukraine

Студенти 1-го курсу магістратури спеціальності «Маркетинг» Катерина Москаленко, Вікторія Савчук та Олександр Червоний взяли участь у медіа-челенджі, який відбувся у бізнес центрі «Європасаж» за підтримки студентської організації STUD-POINT та компанії Dentsu Aegis Network Ukraine. Медіа-захід відбувався у декілька етапів: реєстрація учасників і ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти-маркетологи на Media Challenge by Dentsu Aegis Network Ukraine 08 травня 2018