Н У Х Т

У пошуку вмотивованих вступників колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

19 вересня 2024

У пошуку вмотивованих вступників колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції організували та провели низку профорієнтаційних заходів для залучення майбутніх вступників до нашого вишу.

Було проведено тематичні зустрічі з учнями 9-11 класів, на яких старшокласників знайомили з нашим університетом, спеціальностями та освітніми програмами, за якими ми здійснюємо підготовку, умовами вступу і навчання та запрошували на День вступника НУХТ.

Доцентка Аліна Наконечна відвідала Гатненський ліцей Фастівського району Київської області.

Доцентка Ірина Корецька та старший викладач Володимир Польовик побували у ліцеї №130  ім. Данте Аліг’єрі  з поглибленим вивченням англійської та італійської мови.

Доцентка Ольга Коваль спілкувалася з учнями ліцею №125 Дніпровського району м. Києва, спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 65 м. Києва з поглибленим  вивченням  іноземних мов і Княжицького ліцею Броварської міської ради Броварського району Київської області.

Доцентка Наталія Ющенко відвідала гімназію №87 з поглибленим вивченням української мови.

Старші викладачі Володимир Польовик і Раїса Матюшенко побували у спеціалізованій школі № 112 ім. Т. Г. Шевченка з поглибленим вивченням іноземних мов.

Крім того, запрошення приєднатися до Дня вступника у онлайн-форматі передано до Мюнхенського центру НМТ (Німеччина), з яким кафедра активно співпрацює.

У ході візитів викладачі також спілкувалися з керівництвом навчальних закладів щодо розвитку співпраці з професійної орієнтації молоді.

Опублікований: 19-09-2024
Читайте також:
Чергове поповнення книжкової полички науковців

Визначальним елементом повноцінного харчування є білок. Його кількість і якість є фундаментальним чинником нормального функціонування організму людини та збереження її здоров’я протягом усього життя. Тому питанням встановлення рекомендованих і мінімальних норм споживання білка, а також методам оцінювання його якості присвячено багато наукових праць...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергове поповнення книжкової полички науковців 24 травня 2024

Нові горизонти стажування управлінців персоналом

Нещодавно за сприяння в.о. завідувача кафедри економіки праці та менеджменту Тамари Березянко і начальника відділу міжнародних зв’язків НУХТ Ірини Воловик для управлінців персоналом 3 курсу була організована зустріч із представниками туроператора Ideas&Journey Travel, які презентували програму оплачуваного професійного стажування для студентів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові горизонти стажування управлінців персоналом 15 листопада 2018

Насичений і плідний візит викладачів кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв до Носівки

Носівка – мальовниче містечко Чернігівщини, відоме видатними людьми та багате на талановиту молодь. Нині Носівка активно розбудовується, у місті створюються нові підприємства харчової промисловості. Викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв   відвідали Носівку і завітали до навчальних закладів - Носівської гімназії та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Насичений і плідний візит викладачів кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв до Носівки 11 березня 2020

Проблемна науково-дослідна лабораторія – лідер із захисту докторів філософії у 2021 році

21 грудня 2021 року на засіданні разової спеціалізованої вченої ради ДФ 26.058.012 аспірантка Проблемної науково-дослідної лабораторії (ПНДЛ) Тетяна Хорунжа успішно захистила дисертацію «Удосконалення технології варених ковбасних виробів пастеризованих збагачених гемовим залізом» на здобуття наукового ступеня доктора філософії (PhD). Науковий керів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проблемна науково-дослідна лабораторія – лідер із захисту докторів філософії у 2021 році 23 грудня 2021