Н У Х Т

Міжнародний досвід для освітніх і професійних перспектив у царині розвитку нішевого туризму переймали викладачі НУХТ

11 грудня 2024

Міжнародний досвід для освітніх і професійних перспектив у царині розвитку нішевого туризму переймали викладачі НУХТ

4 і 6 грудня 2024 року викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу і кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції долучилися до міжнародного семінару «NICHE TOURISM», організованого кафедрою готельно-ресторанного бізнесу Одеського національного технологічного університету спільно з La Fondation pour la Formation Hôtelière (Швейцарія).

Семінар провела докторка наук у галузі освіти й управління, наукова співробітниця Manchester Metropolitan University (Великобританія), операційна менеджерка La Fondation pour la Formation Hôtelière Елізабет Інесон. Доктор Iнесон – лауреатка премії EuroCHRIE «Bridging the Gap» (2023); авторка понад 280 наукових праць, включаючи 50+ статей у провідних журналах; співавторка 14 збірників кейсів для освітніх програм у сфері гостинності, координаторка семінарів у 30 закладах в 19 країнах світу.

Учасники семінару отримали цінні знання щодо сучасних тенденцій і перспектив розвитку нішевого туризму, який набирає популярності завдяки своїй здатності задовольняти специфічні потреби мандрівників. Особлива увага була приділена інтеграції освітніх програм із практичним досвідом, що є важливим кроком у підготовці кваліфікованих фахівців, здатних ефективно реагувати на запити ринку. Обговорювалися також можливості використання міжнародних досліджень для вдосконалення бізнес-моделей у сфері гостинності, зокрема створення інноваційних підходів до управління та маркетингу.

Участь у заходах такого формату є важливою складовою формування сучасного підходу до освіти і практики на шляху впровадження інновацій у навчальний процес, що є невід'ємною частиною підготовки конкурентоспроможних фахівців для туристично-готельної індустрії.

Наші учасники висловлюють щиру вдячність докторці Елізабет Інесон за корисну інформацію та організаторам за модерацію заходу.

Опублікований: 11-12-2024
Читайте також:
Викладач кафедри теплоенергетики та холодильної техніки – тренер проєкту EUREM

Доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Олексій Пилипенко викладає курс про системи холодопостачання на тренінгу EUREM. Тренінг EUREM – «Європейський енергоменеджер (ТПП)» – це визнана у світі кваліфікаційна програма у галузі енергоменеджменту та енергоефективних технологій, орієнтована на енергоменджерів підприємств і компанії, що н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладач кафедри теплоенергетики та холодильної техніки – тренер проєкту EUREM 23 жовтня 2020

Постійне вдосконалення – кредо викладачів кафедри експертизи харчових продуктів

Сучасний освітній процес вимагає постійного моніторингу і вдосконалення відповідно до вимог бізнес-середовища, яке динамічно змінюється. Для успішної підготовки здобувачів, які будуть конкурентоспроможними на ринку праці, важливим є організація високого рівня навчання з урахуванням сучасних вимог, які висуваються до спеціалістів в сфері безпечності...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Постійне вдосконалення – кредо викладачів кафедри експертизи харчових продуктів 31 січня 2022

Обраний новий голова Первинної профспілкової організації працівників НУХТ

22 вересня 2021 року в актовій залі університету з дотриманням усіх протиепідемічних заходів відбулася позачергова виборна профспілкова конференція Первинної профспілкової організації працівників Національного університету харчових технологій. Від адміністрації університету на конференції був присутній проректор з наукової роботи Сергій Токарчук, в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обраний новий голова Первинної профспілкової організації працівників НУХТ 22 вересня 2021

Із освітньо-професійною програмою, за якою будуть навчатися, познайомилися першокурсники кафедри експертизи харчових продуктів

5 жовтня 2022 року відбулася зустріч гарантки освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, доцентки Світлани Усатюк і членів робочої групи, доценток Оксани Петруші та Оксани Мельник зі здобувачами першого курсу для ознайомлення їх із освітньо-професійною програмою...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із освітньо-професійною програмою, за якою будуть навчатися, познайомилися першокурсники кафедри експертизи харчових продуктів 06 жовтня 2022