Н У Х Т

Професійну майстерність щодо використання програмних продуктів у навчальному процесі підвищують наші викладачі

25 березня 2021

Професійну майстерність щодо використання програмних продуктів у навчальному процесі підвищують наші викладачі

24 березня викладачі кафедри готельно-ресторанної справи Олег Бортнічук, Олександр Люлька, Артем Ущаповський, Ярослав Хитрий відвідали професійний онлайн-воркшоп «ARCHICAD для викладачів та навчальних закладів: як це працює?» від «Graphisoft Center Ukraine».

Під час воркшопу викладачі дізналися, як стати сертифікованим тренером і офіційним амбасадором софтів від «GRAPHISOFT» в Україні, перспективи використання Learning Portal, можливості отримання безкоштовної ліцензії для здобувачів вищої освіти для власних пристроїв (гаджетів, ноутбуків) на весь період навчання, переваги локалізованої україномовної версії Archicad 24, а також отримали практичні відповіді на запитання.

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи вдячні організаторам заходу – Дарії Безуглой, Юрію Кривохатьку та Вікторії Ахаміровій. Отримана інформація буде використана під час підготовки та проведення занять з навчальної дисципліни «Дизайн об’єктів готельно-ресторанного господарства».

 

Опублікований: 25-03-2021
Читайте також:
Поповнення книжкової полички магістрантів

У видавництві «Олді+» вийшов друком навчальний посібник «Практикум з методології наукових досліджень» авторства професора кафедри технологій і обладнання переробних виробництв факультету митної справи, матеріалів та технологій Луцького національного технічного університету Ігоря Дударєва та професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поповнення книжкової полички магістрантів 30 червня 2023

Плідна співпраця з фахівцями-практиками: викладачі переймають досвід експертів

Виїзне науково-практичне заняття для викладацького складу кафедри готельно-ресторанної справи відбулося на базі підприємства ТОВ «М'ясоріг». Проводив заняття засновник підприємства Антон Іллючок. Ключова тематика – «Крафтове виробництво ковбасних та м'ясних виробів за технологією Smoked BBQ та Pulled BBQ». Викладачі кафедри мали змогу ознайомитися...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна співпраця з фахівцями-практиками: викладачі переймають досвід експертів 27 червня 2025

Про свою випускову кафедру технології хлібопекарських і кондитерських виробів розповіла школярам Диканьки студентка

Відомо, що ефективність профорієнтаційної роботи серед учнівської молоді значно підвищується, якщо вони отримують інформацію не від викладачів, а від студентів, які ще донедавна самі були школярами. Переконалася у цьому і студентка Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ (ННІ ХТ) Анна Кравець, яка відвідала випускні класи НВК імені М...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про свою випускову кафедру технології хлібопекарських і кондитерських виробів розповіла школярам Диканьки студентка 22 грудня 2018