Н У Х Т

Професійну майстерність щодо використання програмних продуктів у навчальному процесі підвищують наші викладачі

25 березня 2021

Професійну майстерність щодо використання програмних продуктів у навчальному процесі підвищують наші викладачі

24 березня викладачі кафедри готельно-ресторанної справи Олег Бортнічук, Олександр Люлька, Артем Ущаповський, Ярослав Хитрий відвідали професійний онлайн-воркшоп «ARCHICAD для викладачів та навчальних закладів: як це працює?» від «Graphisoft Center Ukraine».

Під час воркшопу викладачі дізналися, як стати сертифікованим тренером і офіційним амбасадором софтів від «GRAPHISOFT» в Україні, перспективи використання Learning Portal, можливості отримання безкоштовної ліцензії для здобувачів вищої освіти для власних пристроїв (гаджетів, ноутбуків) на весь період навчання, переваги локалізованої україномовної версії Archicad 24, а також отримали практичні відповіді на запитання.

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи вдячні організаторам заходу – Дарії Безуглой, Юрію Кривохатьку та Вікторії Ахаміровій. Отримана інформація буде використана під час підготовки та проведення занять з навчальної дисципліни «Дизайн об’єктів готельно-ресторанного господарства».

 

Опублікований: 25-03-2021
Читайте також:
Вражаючі результати наших студентів на Всеукраїнській олімпіаді зі спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв»

16-17 травня 2019 р. у м. Мелітополь на базі Таврійського державного агротехнологічного університету ім. Дмитра Моторного відбувся II етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв». В олімпіаді взяли участь студенти кафедр технологічного обладнання та комп'ютерних технологій проектування і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вражаючі результати наших студентів на Всеукраїнській олімпіаді зі спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв» 22 травня 2019

У форматі самостійної роботи відбулася лабораторна робота на кафедрі технології хлібопекарських та кондитерських виробів

Умови карантину потребують від викладачів пошуку нових форм проведення занять і представлення навчальних матеріалів. Особливої уваги потребують лабораторні заняття. Доцентки кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Олена Білик та Анна Грищенко запропонували для здобувачів формат проведення лабораторних робіт із дисципліни «Регулю...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У форматі самостійної роботи відбулася лабораторна робота на кафедрі технології хлібопекарських та кондитерських виробів 23 листопада 2020

Євроінтеграція та міжнародна співпраця: професійний розвиток викладачів триває

Європейська інтеграція для України сьогодні – це не лише політичний вибір, а й стратегічний напрям розвитку, що відкриває нові інструменти для підвищення конкурентоспроможності громад і формування сучасного освітнього середовища. Саме тому важливим є залучення молодих фахівців до програм, які формують практичні компетентності у сфері європейських п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Євроінтеграція та міжнародна співпраця: професійний розвиток викладачів триває 24 вересня 2025

Майстер-клас для майбутніх вступників із приготування дамплінгу

В університеті відбувся черговий потужний захід для наших майбутніх вступників. Цього разу це був майстер-клас із приготування традиційної китайської страви дамплінг від шеф-кухарки китайської кухні ресторану «Loving Hut» (Бостон, США) Чи Чжу, за участі волонтерки міжнародної асоціації Supreme Master Ching Hai Зени Анні Макнил (Великобританія) і пі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас для майбутніх вступників із приготування дамплінгу 19 червня 2025