Н У Х Т

Відпочинок без Інтернету й заручини на Дні факультету автоматизації і комп’ютерних систем

30 листопада 2018

Відпочинок без Інтернету й заручини на Дні факультету автоматизації і комп’ютерних систем

29 листопада актова зала університету наповнилася студентами, викладачами й співробітниками університету, що завітали на традиційний День факультету автоматизації і комп’ютерних систем.

Факультет, який найбільше і найтісніше з усіх у нашому університеті пов’язаний з віртуальним світом, задався питанням, а чи можна гарно й повноцінно відпочити без Інтернету, мобільних телефонів й інших гаджетів. І в результаті вийшла яскрава постановка – «The Vidpochynok».

Історія розпочинається у гуртожитку, де двоє – Рома і Альона – випадково наштовхнувшись один на одного у коридорі, чують уривок розмови іншого студента, де звучить «…відпочинок і шашлики…». І обидва загораються ідеєю залучити друзів-студентів на відпочинок і спілкування у реальному,  а не віртуальному світі. Тож компанія спочатку прямує у ліс на шашлики, далі відправляється у кіно, потім у кафе, і, зрештою, на дискотеку. Та увесь час молодь сперечається щодо того, як саме варто відпочивати і чи кращий такий відпочинок за онлайн-розваги. А тут іще й Альона відверто небайдужа до Роми, який начебто і уваги на неї звертає не більше, ніж на інших. Тим несподіванішим став наступний поворот сюжету – Рома раптом освідчився дівчині. Усе було як слід – і розкішний букет, і обручка у футлярчику, і легкий «ступор» нареченої, і схвильоване «да». Після такого, всі погодилися, що справжнє життя набагато яскравіше та цікавіше, ніж примарний світ Інтернету.

Низка яскравих творчих номерів доповнила цю історію. А родзинкою вечора став вокальний дарунок від заступника декана факультету Оксани Муляви.

Завершилося дійство виконанням усіма учасниками постановки гімну факультету.

Опублікований: 30-11-2018
Читайте також:
«Varvar» ділиться родзинками виробництва з нашими здобувачами освіти

Студенти групи ТІ-2-6 разом із наставницею, доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлією Бондаренко відвідали броварню «Varvar» у м. Київ. «Varvar» – крафтова пивоварня з прогресивним обладнанням угорської компанії Zip Technologies, де всі процеси виробництва можна контролювати за допомогою комп’ютерних програм. Душею...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Varvar» ділиться родзинками виробництва з нашими здобувачами освіти 05 квітня 2023

Фахівці Науково-технічної бібліотеки провели вебінар

4 лютого у форматі Zoom-конференції відбувся вебінар «Можливості платформи ScienceDirect. Або як отримати максимум користі?». Під час зустрічі фахівцями Науково-технічної бібліотеки університету були розкриті питання роботи платформи ScienceDirect, яка є найбільшою базою даних компанії Elsevier. Зокрема – створення облікового запису, можливість пе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці Науково-технічної бібліотеки провели вебінар 04 лютого 2021

ISO 22000:2018 – неформальне навчання для вдосконалення hard skills у харчовій безпеці

У межах неформальної освіти бакалаври освітньої програми «Технології харчування» пройшли сертифікатний курс «ISO 22000:2018. Система управління безпечністю харчових продуктів», орієнтований на розвиток важливих hard skills у сфері харчової безпеки, що дозволяє ефективно впроваджувати та підтримувати систему управління безпечністю харчових продуктів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ISO 22000:2018 – неформальне навчання для вдосконалення hard skills у харчовій безпеці 16 квітня 2025

Зустріч завідувачки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів зі здобувачами Вінницького коледжу

Перспективи навчання в нашому університеті обговорила завідувачка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тамара Носенко на зустрічі із студентами Відокремленого структурного підрозділу «Вінницький фаховий коледж НУХТ». Традиційно випускники Вінницького коледжу НУХТ продовжують навчання в нашому універ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч завідувачки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів зі здобувачами Вінницького коледжу 23 листопада 2021