Н У Х Т

ISO 22000:2018 – неформальне навчання для вдосконалення hard skills у харчовій безпеці

16 квітня 2025

ISO 22000:2018 – неформальне навчання для вдосконалення hard skills у харчовій безпеці

У межах неформальної освіти бакалаври освітньої програми «Технології харчування» пройшли сертифікатний курс «ISO 22000:2018. Система управління безпечністю харчових продуктів», орієнтований на розвиток важливих hard skills у сфері харчової безпеки, що дозволяє ефективно впроваджувати та підтримувати систему управління безпечністю харчових продуктів відповідно до міжнародних стандартів.

Спікером курсу було охоплено основні вимоги стандарту ISO 22000:2018, зокрема управління ризиками у харчовій безпеці, принципи системи HACCP та їх впровадження у контексті ISO 22000, а також управління документацією та аудитами системи безпечності харчової продукції.

Курс «ISO 22000:2018. Система управління безпечністю харчових продуктів» став чудовим прикладом неформальної освіти у рамках дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства», що реалізується у межах діяльності студентського наукового гуртка «Якість і безпечність», який діє на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції під керівництвом професора Олега Кузьміна та доцентки Наталії Стукальської. Завдяки цьому курсу здобувачі отримали практичні навички в управлінні безпечністю харчових продуктів відповідно до міжнародних стандартів, що є важливим аспектом їх професійної підготовки.

Такий підхід до навчання дозволяє здобувачам розвивати hard skills в області харчової безпеки та впровадження системи управління якістю, що підвищує їх конкурентоспроможність на ринку праці та забезпечує кращу підготовленість до реальних викликів у професійній діяльності.

Опублікований: 16-04-2025
Читайте також:
Університет Stekom (Індонезія) запрошує  до співпраці!

У рамках договору про співпрацю Університет Stekom (Індонезія) запрошує викладачів НУХТ провести кілька онлайн-семінарів. Для кожного доповідача надається 30 хвилин. Тематика доповідей: 18 вересня: Думайте швидко, говоріть розумно: Техніка спілкування під час публічних виступів (Think Fast, Talk Smart: Communication Techniques for Public Speaking...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет Stekom (Індонезія) запрошує до співпраці! 17 серпня 2023

Про актуальні travel-лайфхаки дізналися викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу

16 липня в рамках проєкту #futurenow від Kyiv Smart City відбувся вебінар «Туризм після пандемії: як коронавірус змінить подорожі», до участі у якому долучилися викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу. Від експертів учасники заходу дізналися про реальний стан туризму в Україні і в світі та отримали корисну інформацію, як спланувати по...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про актуальні travel-лайфхаки дізналися викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу 17 липня 2020

До дня народження Великого Кобзаря

Кафедра іноземних мов професійного спрямування має традицію відзначати День народження великого українського поета, художника і пророка Тараса Григоровича Шевченка, проводячи конкурси на краще прочитання творів Великого Кобзаря. Тож і цього року здобувачі освіти представили свої відео з виконанням віршів українською та іноземними мовами. Відео-ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До дня народження Великого Кобзаря 16 березня 2023

Колективна праця

Вишли друком і затверджені наказом Міністерства соціальної політики України «Правила охорони праці для працівників виробництва солоду, пива та безалкогольних напоїв», розроблені авторським колективом під керівництвом завідувача кафедри охорони праці Інституту післядипломної освіти нашого університету, доцента, кандидата технічних наук, академіка мі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колективна праця 12 січня 2018